jonQuilla Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Georgia]cześć :loveu::multi::multi::multi:[/FONT] Quote
apple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Century Gothic]Hej Koparko oć już nie kopaj tyle bo się do Chin dokopiesz:diabloti:[/FONT] Quote
clockwork Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Arial]bea :razz::razz::razz: nie kop ogródka bo go boli :cool1:[/FONT] Quote
BeaC Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='Medorowa']Cze kobieto Pokojowa:grins::grins: witaj [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ale zachciewna .....przeca Klockowa dała ....troszkę niewyraźna ale jest :razz: mmmmmmmmmm......no to Luśka ma dziś wyżerkę :razz: informuję że słonka nadal brak :cool1: [/FONT] słonka:crazyeye: u mnie rano 3 stopnie było para z ust buchała zima wraca???:angryy: [quote name='evaxon']za 4 stówki:drink1: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz:za 200 BEA wróciłaś już :razz: [/FONT] nie nie wróciłam dopieraom teraz wlazła, nagadałyście ........................ale nich Wam będzie:cool3: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]witam sie niedzielnie [/FONT] witam wtorkowo [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]:crazyeye:już wróciłaś z kościula :evil_lol:...jak dużo nazbieralas z koszyczka to wpadam ;) [/FONT] nie chodzę do kościóla, benzyny ostatnio brak [quote name='emdziolek']Dzieńdoberek Beatko:multi: Gdzie Ty sie podziewasz?:razz:..a boja wiem, gdzie ja sie podziewam..................raz tu raz tam [quote name='Medorowa']To ja siem tysz napiję:knajpa: pijcie bijcie, a pod stoły nie rzigojcie [quote name='clockwork'][FONT=Arial]tera wróciłam :diabloti: całą niedziele tam stałam... ale warto było.... koszyczki pełniusie jakiś papierków[/FONT] [FONT=Arial]zaaaaa 200 :drink1:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:drink1:za 200[SIZE=3]....tylko gdzieBEA :hmmmm: pewnie skopuje ogródek:placz:[/FONT] wczoraj kopałam , ale ulewa mi przerwała..............i trawy do końca nie zasiałam, bo mi zabrakło:angryy: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć :loveu::multi:[/FONT] hejka [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hej Koparko oć już nie kopaj tyle bo się do Chin dokopiesz:diabloti:[/FONT] własnie się zastanawiałam, skad taki mały, żółty skośnooki sie znalazł w MOIM ogródku [quote name='evaxon']no to za 201:evil_lol: Witka [quote name='clockwork'][FONT=Arial]bea :razz: nie kop ogródka bo go boli :cool1:[/FONT] Ciekawe, gdzie mie podasz.................za maltretowanie ogródka musiałam Wam obciachać emoty Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Arial]:placz::placz::placz:sadystka .....najpierw kopie niczemu winnego ogródeczka , teraz ciacha emoty ........:hand: cześć Bea z zapędami :grins:[/FONT] Quote
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Century Gothic]Bea:loveu: przyszłam do cię na małą czarna i na duże ciacho z kremem.....mniam......mam jakies jazdy na słodycze......nie wiek ktoś dlaczemu :hmmmm:[/FONT] Quote
Kiłi Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 :cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi: Ihihihi dzieńdoberek:evil_lol: Quote
BeaC Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:placz::placz::placz:sadystka .....najpierw kopie niczemu winnego ogródeczka , teraz ciacha emoty ........:hand: cześć Bea z zapędami :grins:[/FONT] e tam przesadzasz:razz::razz::razz: zara idę do chałupy.i wiecie co będe robić???? OGRÓDEK ( świra mam wiem, wiem) wczoraj kopałam trawnik pomimo deszczu miałam dzień wolny:mad: i LAŁO............:angryy::angryy::angryy: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Bea:loveu: przyszłam do cię na małą czarna i na duże ciacho z kremem.....mniam......mam jakies jazdy na słodycze......nie wiek ktoś dlaczemu :hmmmm:[/FONT] a ja wiem, zaciążyłaś??? kawy już net ale zapraszam jutro skoro świt............ parzę cały dzbanek:loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='Kiłi']:cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi: Ihihihi dzieńdoberek:evil_lol: Ominełam Cie już się popoprawiałam witka.................klusie widziałam:multi::multi::multi: Quote
Kiłi Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='BeaC']Ominełam Cie już się popoprawiałam witka.................klusie widziałam:multi::multi::multi: Nono:evil_lol::evil_lol: Ja chce już moją foczke:loveu::multi: Quote
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='BeaC'] a ja wiem, zaciążyłaś??? [FONT=Century Gothic]BABO TY WYPLUJ TE SŁOWA :evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [FONT=Century Gothic]Beeeeeeaaaaaaaaaaattttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [FONT=Arial]:razz::razz:Bea ....kaj TY :roll:[/FONT] Quote
BeaC Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='Kiłi']Nono:evil_lol::evil_lol: Ja chce już moją foczke:loveu::multi: jutro .................:cool3::cool3::cool3: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]BABO TY WYPLUJ TE SŁOWA :evil_lol:[/FONT] a czemuż to?? dwa sie lepiej chowają niż jedno:razz::razz: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Beeeeeeaaaaaaaaaaattttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol:[/FONT] jejku ale się rozdarłaś ..................jak stare prześcieradło:diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:Bea ....kaj TY :roll:[/FONT] a w PRACY!!! jejku.................niektÓre pracują:diabloti::diabloti::diabloti: a w domu?? za piekna pogoda by siedzieć przed kompem a jak jest ciemno................to sprzątam, myje podłogę, maluje paznokcie.i takie tam:p:p:p biedzie padać będę siedzieć Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='BeaC']j biedzie padać będę siedzieć [FONT=Arial]czy będę bardzo niedyskretna jak zapytam :evil_lol:....:hmmmm:........za co :diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
Kiłi Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Puk puk:helo: Świnkowatą raz poprosze:grins::grins: Quote
BeaC Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='mia_mia']witam świnorka i reszte stada:evil_lol: a witam witam jeszcze troszke..............stadko sie powiększy ale nie powiem:eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]czy będę bardzo niedyskretna jak zapytam :evil_lol:....:hmmmm:........za co :diabloti::diabloti:[/FONT] za co co ? jak?? na co?? nie wiem bije mi bije mi [quote name='Kiłi']Puk puk:helo: Świnkowatą raz poprosze:grins::grins: jak nie zapomne to Ci jutro przyniose może być???? Quote
Kiłi Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='BeaC'] jeszcze troszke..............stadko sie powiększy ale nie powiem:eviltong::eviltong::eviltong: :razz::razz::razz: jak nie zapomne to Ci jutro przyniose może być???? Hmm... jutro??:roll: ;) Quote
jonQuilla Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [FONT=Georgia]szybcioszkiem wstąpiłam do Was ... cześć :multi: czekam na fotki Luśki :loveu: [/FONT] Quote
BeaC Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]szybcioszkiem wstąpiłam do Was ... cześć :multi: czekam na fotki Luśki :loveu: [/FONT] Cześć obiecałam to przyniosłam zdjęcia ze spacerku z zeszłej niedzieli tradycyjne moczenie podwozia.............. czym byłby spacer bez odrobiny wody:razz: chyba wychodzi znaleźliśmy taaaaaaaa:crazyeye:ka górę w lesie Quote
apple Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [FONT=Century Gothic]A co to wodne korytarze...Lusia wpadla i nie mogła wyjsć:razz::diabloti: http://img291.imageshack.us/img291/4601/img0007editedbq7.jpg Witaj Beatrycze:loveu:[/FONT] Quote
BeaC Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 i widok z górki i jeszcze jeden wspinaczka górska z Panem G.:cool3::cool3::cool3: Quote
apple Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [FONT=Century Gothic]Uuuuuuuuuu cięzko pod górkę....cięzko :diabloti::evil_lol:;) http://img147.imageshack.us/img147/5678/img0015editedzx2.jpg [/FONT] Quote
Recommended Posts