BeaC Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: wogóle ze wogóle :grins: Quote
Alicja Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 cze BEAtrycze :grins: ....jak tam z kawą stoimy :razz::razz: Quote
BeaC Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 [quote name='apple']Przyszłam ci ciepnąć seruchem o matyldo jak ty pięknie ciepasz tymi sercami:razz::loveu: [quote name='Alicja']cze BEAtrycze :grins: ....jak tam z kawą stoimy :razz::razz: już nie stoimy, już wysikana Quote
clockwork Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 wlazłam na tą wysikaną kaff :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Bea.. w biegu przeleciałam was... nagadane i to wszystko ...:niewiem: Quote
BeaC Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 [quote name='clockwork']wlazłam na tą wysikaną kaff :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Bea.. w biegu przeleciałam was... nagadane i to wszystko ...:niewiem: nie musisz ta wysikana................oc to ci z gruntem zaparzę taka jak lubisz a fot nie ma i nie bedzie:diabloti::diabloti::diabloti: musisz do mnie przyjechać ufocić bulteriera w biegu:razz: Quote
tygra Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 cześć Beatko :) Masz jutro imieniny? tak na wszelki wypadek wszystkiego najlepsiejszego :) Quote
BeaC Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='Alicja']:hand: cze zapracowana po pachi :razz: :razz: cze to ja bruneta wieczorową porą:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='tygra']cześć Beatko :) Masz jutro imieniny? tak na wszelki wypadek wszystkiego najlepsiejszego :) dziękuje tak to ja jutrzejsza solenizantka a ty?pewnie też masz:cool3::cool3::cool3: Quote
tygra Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 pewnie tak, inaczej bym nie wiedziała że jutro coś prócz dnia kobiet jest :) Quote
Alicja Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='BeaC']cze to ja bruneta wieczorową porą:diabloti::diabloti::diabloti: ooooo bruneta :razz::razz::razz:...a ja dałam latającego Ozzulka :loveu: dziękuje tak to ja jutrzejsza solenizantka a ty?pewnie też masz:cool3::cool3::cool3: ooooo cza wpaść na imprę ;) Quote
BoJa2 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Alicja']ooooo cza wpaść na imprę ;) oooo,,cza,cza,cza:drink1::cunao::cunao: Quote
tygra Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 :multi:już dziś życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji imienin, spełnienia marzeń, duuużo gości, kwiatów i prezentów, a także kasy i zdrówka:multi: :cunao::laola::knajpa: Quote
Alicja Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='tygra']:multi:już dziś życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji imienin, spełnienia marzeń, duuużo gości, kwiatów i prezentów, a także kasy i zdrówka:multi: :cunao::laola::knajpa: ty już się ubezpieczasz w razie jakby zaś na weekend dogo deadnęło :hmmmm: ..... wszystkiego Najlepsiejszego Imieninowego Quote
tygra Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 tak ale jednak działa więc Świętujmy :) a dla Ciebie Beatko przyniosłam Quote
apple Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Cześć Beatko w dniu twojego święta chwaścika ci przyniosłam:grins: Quote
jonQuilla Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Przyniosłam coś dla Was bo dzisiaj dzień kobietek ;) dla Ciebie kwiatuszek ... a dla Luśki .... Quote
BeaC Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 dziękuje Wam wszystkim za ciepłe słówka, kwiatki za chwast też.............lubię wszelkie ziele i zapraszam na imprę Quote
Alicja Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak tu tłoczno ..... to ja poproszę piffo ....:roll: :knajpa: Quote
furciaczek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 No trafilam w idealnym momencie:loveu::evil_lol: Quote
BeaC Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak tu tłoczno ..... to ja poproszę piffo ....:roll: :knajpa: piwo raz [quote name='tygra']ja też na piwko się wpraszam :) piwo dwa...............co by się nie rozdrabniać zapodam całą kegę [quote name='furciaczek']No trafilam w idealnym momencie:loveu::evil_lol: nie ma to jak dobre wejście............. a ty czego się napijesz??? jak pifko to częstuj się Quote
apple Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ceeee Beatko żyjesz tam po tej wczorajszej bibce ??? A dzisiaj nastepna :razz::evil_lol: Wszystkiego Naj naj naj imieninowego :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts