BoJa2 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='BeaC'] obserwował nas orzeł.............. chyba nie chcial na nas zapolować na wszelki wielki schowałyśmy się do lasu witaj Bea - no z Lusia to ten oreł mógłby mieć problema:evil_lol:,ale Ty to mogłabyś se pofurgnąć:lol::lol: Quote
BeaC Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='furciaczek']Kiedy beda zdiecia coooo:razz:? kiedyś pewnie będą [quote name='emdziolek']Witanko Beatko co przez przypadek tu zaglądasz:evil_lol: a wiesz..................że wpadam tu jak po ogień, bo w pracy za......l a w domu trzeba coś wymyślić typu: Kamil............. posprzataj kotom!! i wtedy sru już go podsiadłaś ale zaraz muchy się zlatuja i brzeczom:kiedy skończysz? dasz mi? [quote name='apple']Czeeee mam dobre serce więc stwierdziła że ci pomoge A teraz kawe poprosze na relaks o masz jakaś ty dooooobra a lodówkę umyjesz???:razz: kawa RAZ Quote
apple Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='BeaC'] o masz jakaś ty dooooobra a lodówkę umyjesz???:razz: kawa RAZ Buhahahahahahaha......mam tylko taka emotę więc co najwyżej moge ci opróżnic lodówke :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 :multi: :multi: :multi:na kawę przyszłam ;) doberek Orlęta :loveu::loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='BeaC'] a wiesz..................że wpadam tu jak po ogień, bo w pracy za......l a w domu trzeba coś wymyślić typu: Kamil............. posprzataj kotom!! i wtedy sru już go podsiadłaś ale zaraz muchy się zlatuja i brzeczom:kiedy skończysz? dasz mi? Nie dobre muchy nie dobre:shake: Nie wolno naszej Beatki poganiać:shake: Przecie dogo to nasz drugi dom:loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 cześć :multi::multi::loveu: KONTROLA !!! :eviltong::eviltong: Quote
BeaC Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='BoJa']witaj Bea - no z Lusia to ten oreł mógłby mieć problema:evil_lol:,ale Ty to mogłabyś se pofurgnąć:lol: wiesz orły porywają sarny............. nie wiem ile taka sarna waży......... ale mógł se pomysleś że Lujka to prosię:cool3:, zresztą niewiele sie różniła po świńskim biegu po polach i błotach i kałużach:diabloti::diabloti: [quote name='apple']Buhahahahahahaha......mam tylko taka emotę więc co najwyżej moge ci opróżnic lodówke :diabloti::evil_lol: lodówkę opróżniłam............żeby ja umyć :eviltong: więć na wiele się nie załapiesz przyjdź jutro będę po zakupach [quote name='Alicja']:multi: :multi:na kawę przyszłam ;) doberek Orlęta :loveu::loveu: doberek ................panelaro:cool3: kawa dwa [quote name='emdziolek']Nie dobre muchy nie dobre:shake: Nie wolno naszej Beatki poganiać:shake: Przecie dogo to nasz drugi dom:loveu::loveu: nie przesadzaj:eviltong::eviltong::eviltong: lubie tu ptzychodzić, ale żeby od razu dom??? raczej................knajpa:razz::diabloti: [quote name='jonQuilla']cześć :multi::multi::loveu: KONTROLA !!! :eviltong::eviltong: czego??? przeca marychą nie handluję??? Quote
Medorowa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='BeaC'] przeca marychą nie handluję??? To po kiego .. ja tu przyszłam:diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='BeaC'] czego??? przeca marychą nie handluję??? żeby to stwierdzić, trzeba skontrolować ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Przyszłam opróżnić lodówke bo już po zakupach chyba co?:cool3: Quote
BeaC Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='apple']Przyszłam opróżnić lodówke bo już po zakupach chyba co?:cool3: no cos ty.ja dopiero w pracy zakup nie do końca kontrolowany około 15-16 miłego Ci :razz::loveu: [quote name='furciaczek']Witam i zycze milego dzionka:loveu: dziękuję i vice wersa cobyś jakiś durnych Hindusów i psełdo angielskich moherów nie spotkała na swej drodze:razz::diabloti: Quote
furciaczek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='BeaC'] cobyś jakiś durnych Hindusów i psełdo angielskich moherów nie spotkała na swej drodze:razz::diabloti: Buhahaha a wlasnie sie wybieralam postraszyc sasiadow:evil_lol: Quote
BeaC Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='furciaczek']Buhahaha a wlasnie sie wybieralam postraszyc sasiadow:evil_lol: aaaaa postraszyć zawsze można:razz::razz::diabloti: Quote
Alicja Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 :multi::multi::multi:witaj ....wróciłam ze psacerka i z zakupów ...postraszyłam ludzi w sklepiku bo się obkupiłam w słodkości do kawy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mia_mia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 witanko:p co tam u pregowanej kolezanki slychac? Quote
apple Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Czeee kaffcie przyniosłam :kaffee_2: Przerwa w pracy :razz: Quote
BeaC Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='apple']Czeee kaffcie przyniosłam :kaffee_2: Przerwa w pracy :razz: o dzieki Ci dobra kobieto ................ niech Ci... w dzieciach wynagdodzi:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='mia_mia']witanko:p co tam u pregowanej kolezanki slychac? a witam witam co słychać?? chyba nic zupełnie nic.............. nudzi się babol bez pańki , pewnie teraz śpi:razz: [quote name='Medorowa']Cze nie dilująca:multi::multi: cze netoperzowata babko:razz: [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:witaj ....wróciłam ze psacerka i z zakupów ...postraszyłam ludzi w sklepiku bo się obkupiłam w słodkości do kawy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja myślalam że Ozzim straszyłaś i jak tam miałaś wpaść na kaff a CIę nie ma:-( kawa dla spragnionych:razz: Quote
apple Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='BeaC']o dzieki Ci dobra kobieto ................ niech Ci... w dzieciach wynagdodzi:diabloti::diabloti::diabloti: Tobie też! Ty taka dla mnie dobra!!!!:diabloti: Quote
jonQuilla Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 o raju.....to mnie tu nie było? :mdleje::mdleje: już ja się z sobą rozprawie za to :flaming: cześć Wam :multi::multi::loveu: Quote
BeaC Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='apple']Tobie też! Ty taka dla mnie dobra!!!!:diabloti: ja już skompletowalm wszystkie................więcej mnie nie trza aż taka dobra to nie jestem:diabloti::diabloti::diabloti: Dzoinkillą ty mnie tutaj krwi nie rozlewaj, bo mnie się sucz wścieknie:mad::diabloti: Quote
Alicja Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 :multi::multi::multi:siem zameldowywuję że jestem i żyję i wogóle :multi::loveu: Quote
BeaC Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:siem zameldowywuję że jestem i żyję i wogóle :multi::loveu: znaczy się w ogóle, że co????:razz: Quote
Alicja Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='BeaC']znaczy się w ogóle, że co????:razz: :hmmmm: wogóle ze wogóle :grins: Quote
Recommended Posts