Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']mówiła że poramańczowy :pwięc chyba z główką Twoją oki :hmmmm: cze Malareczko :multi::loveu::multi: .................:obrazic: Quote
BeaC Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']mówiła że poramańczowy :pwięc chyba z główką Twoją oki :hmmmm: cze Malareczko :multi::loveu::multi: te adwokat................ coś sie tak wbiła między posty?? mówiła że pomarańczowy, ale zielony tez i brązowy czerwony.........byle by nie róż i niebieski( syn ma pokój na niebiesko, cór na różowo............... ale to ich pokoje nie moje) Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='BeaC']te adwokat................ coś sie tak wbiła między posty?? mówiła że pomarańczowy, ale zielony tez i brązowy czerwony.........byle by nie róż i niebieski( syn ma pokój na niebiesko, cór na różowo............... ale to ich pokoje nie moje) jaki ja adwokat :diabloti:...........:evil_lol: mówiłaś o brązowym i poramańczowym ;)....i innych :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:robią ci koło doopy kolorami co byś za często im do pokojów nie wchodziła :eviltong::eviltong: Quote
Medorowa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 A ja mam pokój niebieski, a chciałabym bordo:roll: Tzn nie takie totalne bordo, ale takie... ehhh mniejsza z tym:evil_lol: Cze włściecielko świneczki:multi::loveu: Quote
BeaC Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] jaki ja adwokat :diabloti:...........:evil_lol: mówiłaś o brązowym i poramańczowym ;)....i innych :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:robią ci koło doopy kolorami co byś za często im do pokojów nie wchodziła :eviltong::eviltong: nie wchodzę bo tam syf................ u Zuzki już porzadek właśnie klapłam na dup [quote name='Medorowa']A ja mam pokój niebieski, a chciałabym bordo:roll: Tzn nie takie totalne bordo, ale takie... ehhh mniejsza z tym:evil_lol: Cze włściecielko świneczki:multi::loveu: cze chomiczkowa...................piekna mam pogodę........... zaraz sprzatnę resztę domu............... obiad zarzucę............i chyba ze zmęczenia padnę w korytarzu nie ma to jak pięknie spędzony dzień Quote
Medorowa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='BeaC']nie wchodzę bo tam syf................ u Zuzki już porzadek właśnie klapłam na dup cze chomiczkowa...................piekna mam pogodę........... zaraz sprzatnę resztę domu............... obiad zarzucę............i chyba ze zmęczenia padnę w korytarzu nie ma to jak pięknie spędzony dzień Czyli dalej się urlopujesz:turn-l: Quote
BeaC Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Medorowa']Czyli dalej się urlopujesz:turn-l: do piątku włącznie a teraz jak się kochaja moje baby do akcji wkroczył Kamil................ zabezpiecza bullterriera Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 :hmmmm: a nie miał przypadkiem Kamil ścinać włosów Quote
BeaC Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 i ciąg dalszy agresor :loveu::loveu::loveu: odpoczywamy:cool3::cool3::cool3: i Niunia od strony doopki:loveu: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:będzie wojna ;) http://img502.imageshack.us/img502/5951/dlazuza007xv8.jpg poka czajnik czy jeszcze stoi :razz::razz: Quote
e.v.a Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 http://img502.imageshack.us/img502/8049/dlazuza006pr7.jpg ooo kiciuś sie uśmiecha:loveu::evil_lol: Quote
BeaC Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: a nie miał przypadkiem Kamil ścinać włosów miał..............ale jakoś mu tonie wychodzi [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:będzie wojna ;) http://img502.imageshack.us/img502/5951/dlazuza007xv8.jpg poka czajnik czy jeszcze stoi :razz::razz: stoi stoi................ja kocham wszystkie swoje zwierzaczki [quote name='evaxon']http://img502.imageshack.us/img502/8049/dlazuza006pr7.jpg ooo kiciuś sie uśmiecha:loveu::evil_lol: taaaaaaa parszywy uśmiech do psa witajcie i dobranoc kobiałki Quote
bonita Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Heloł :) Muszę Ci powiedzieć, że mamy takie same czajniczki :cool3: Ale u mnie za czajniczkiem nie czai się nic z takimi świecącymi łocami :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 jaka agresja kici na Luśkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a przecież Lusia tak niewinnie wygląda :evil_lol: wystarczy spojrzeć na to zdjęcie http://img502.imageshack.us/img502/5687/dlazuza009vn8.jpg :loveu::loveu: przecież to sama słodycz :) mój kot przez pierwszy tydzień tak reagował na Salsę a że jest strasznie wrednym kotem to teraz specjalnie podchodzi jak najbliżej Salsy, ona zaczyna do niego skakać żeby się pobawić a kot ma pretekst żeby ją drapać ile wlezie :evil_lol: i stoi przy tym niewzruszony...dziwne stworzenie z tego mojego kota :razz: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 .....więc chodź pomaluj mój świat berek Bea Quote
apple Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja'].....więc chodź pomaluj mój świat berek Bea .......No żółto i na niebiesko Witaj kawoszko :loveu: Quote
BeaC Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='bonita']Heloł :) Muszę Ci powiedzieć, że mamy takie same czajniczki :cool3: Ale u mnie za czajniczkiem nie czai się nic z takimi świecącymi łocami :evil_lol: musisz se kotkę sprawić.....coby mieć tak jak ja........witaj [quote name='jonQuilla']jaka agresja kici na Luśkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a przecież Lusia tak niewinnie wygląda :evil_lol: wystarczy spojrzeć na to zdjęcie http://img502.imageshack.us/img502/5687/dlazuza009vn8.jpg :loveu::loveu: przecież to sama słodycz :) mój kot przez pierwszy tydzień tak reagował na Salsę a że jest strasznie wrednym kotem to teraz specjalnie podchodzi jak najbliżej Salsy, ona zaczyna do niego skakać żeby się pobawić a kot ma pretekst żeby ją drapać ile wlezie :evil_lol: i stoi przy tym niewzruszony...dziwne stworzenie z tego mojego kota :razz: Miećka Mazeluna nie lubi Luś od początku........zresztą ona nie lubi nikogo poza soba, no troche Zmoraczke lubi ale to wyjatek boto jej córka a Luska.nie może mieć za bliski kontakt z kotkami..bo to się dla nich kończy tragicznie niestety pomimo tego że Luś wychowana z kotkami............. [quote name='Alicja'].....więc chodź pomaluj mój świat berek Bea na prosiaczkoooowo:razz::razz::razz: [quote name='apple'].......No żółto i na niebiesko Witaj kawoszko :loveu: byle by nie na niebiesko......... witanko babeczki Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='BeaC'] na prosiaczkoooowo:razz::razz::razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dokładnie ;) witanko babeczki Bea :crazyeye::crazyeye::crazyeye:u Ciebie już taka wiosna:multi: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='apple']Jesssu Bea sklonowałaś się :crazyeye: pewno jakiś nowy nawóz do kwiecia stosowała :razz::razz: Bea ;)jak zakupki :cool1: Quote
BeaC Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='apple']Jesssu Bea sklonowałaś się :crazyeye: no patrzta jak fajnie:lol::lol::lol: [quote name='Alicja']Bea :crazyeye::crazyeye::crazyeye:u Ciebie już taka wiosna:multi: jeszcze nie ale w duszy już tak:multi: [quote name='Alicja']pewno jakiś nowy nawóz do kwiecia stosowała :razz::razz: Bea ;)jak zakupki :cool1: nawóz made by Lejka Quote
apple Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 czesć Bea ty pewno juz w trasie a ja ci chciałam tylko powiedzieć żebyś się nie zgubiła w tej IKEI:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='apple']czesć Bea ty pewno juz w trasie a ja ci chciałam tylko powiedzieć żebyś się nie zgubiła w tej IKEI:diabloti::evil_lol: i w tych Tychach :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 .....i Kup nam tam coś ładnego:diabloti: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='bonita'].....i Kup nam tam coś ładnego:diabloti: tak tak .....ale Bea kupuje tylko ładne ;) Quote
Recommended Posts