BeaC Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='clockwork']o masz.... to lipa z tym piecem:shake::shake: niezły orzech do zgryzienia...:shake::shake: chyba nija nie pomogę, ale przyszłam cie pocieszyć....i ucałować GORĄCO:buzi: no lipa:-( dzięki za gorącego całusa:multi::multi::multi: dodam że Grześ dostał cała instrukcję, jak ma podejść...........do pieca powiedział że najpierw musi skończyć studia jakies techniczne żeby to zrozumieć:cool3: najnowsza wiadomość...............zakupiny filt................nie pasuje, inna srednica gwintów czy to sie kiedyś skończy pozytywnie??????????????????????????????????? Quote
tygra Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 trzymam kciuki za szybkie i pozytywne rozwiązanie piecowego problemu Quote
Medorowa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 O kurcze:roll: Jasne że się skończy pozytywnie i to już niedługo :kciuki::p:p Quote
basia2202 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 ja także trzymam :kciuki: za tego pieca... oby się go dało szybko naprawić.. bo Lusiaczki nie mogą nam marznąć w domeczku...:shake: :glaszcze: Quote
BeaC Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 nadal kicha czekamy na mechanika:-( jedynie nie przeszkadza to pannie Lusi zmykam stąd bo kompa mam pod dachem.......strasznuie pizgoli:angryy::angryy: właczę se piekarnik.albo do niego wleze:angryy: Quote
basia2202 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='BeaC']nadal kicha czekamy na mechanika:-( jedynie nie przeszkadza to pannie Lusi zmykam stąd bo kompa mam pod dachem.......strasznuie pizgoli:angryy::angryy: właczę se piekarnik.albo do niego wleze:angryy: byle nie na 3 zdrowaśki!! bo nie wiem, czy tyle podołasz... :cool3: jAmen :diabloti: Quote
justysiek Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='BeaC']no lipa:-( dzięki za gorącego całusa:multi::multi::multi: dodam że Grześ dostał cała instrukcję, jak ma podejść...........do pieca powiedział że najpierw musi skończyć studia jakies techniczne żeby to zrozumieć:cool3: najnowsza wiadomość...............zakupiny filt................nie pasuje, inna srednica gwintów czy to sie kiedyś skończy pozytywnie??????????????????????????????????? trzymam kciuki za naprawienie pieca;) wiem jak to jest jak jest ziiiimnoooo:shake:buziaki:loveu: Quote
BeaC Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='basia2202']byle nie na 3 zdrowaśki!! bo nie wiem, czy tyle podołasz... :cool3: jAmen :diabloti: [quote name='justysiek']trzymam kciuki za naprawienie pieca;) wiem jak to jest jak jest ziiiimnoooo:shake:buziaki:loveu: jestem..................pod agrestem:diabloti::diabloti: tadam!!!!! prace remontowo-modernizacyjne pieca sie skończyły 1:0 dla Pana mechanika!!!!!! o godzinie 22 hip hip hura!!!!! ..................jak mi niewiele do szczęścia potrzeba:crazyeye: i jak się mile dzisiaj wsawało.......to nic że o 5.15 kocham życie:multi::multi::multi::loveu: i buiole dla wszystkich dodających mi otuchy...............pewnie to wasze czary zadziałały i piec ruszył:multi::multi: Quote
clockwork Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='BeaC']jestem..................pod agrestem:diabloti::diabloti: tadam!!!!! prace remontowo-modernizacyjne pieca sie skończyły 1:0 dla Pana mechanika!!!!!! o godzinie 22 hip hip hura!!!!! :multi::multi: Quote
BeaC Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='clockwork'] [quote name='Alicja'] no i już Nam nie zamarzniesz ojej jak wesoło??? wam też naprawili piece????:diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='BeaC']ojej jak wesoło??? wam też naprawili piece????:diabloti::diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
BeaC Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='apple']cześć Beatko z ciepłego domku :loveu: aleś mi się wcisła między ...............zupę a zakąskę:diabloti: Quote
BeaC Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Alicja']:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
basia2202 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 hej Luśki:cool3: ciepło już macie podobno?;) Quote
BeaC Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Medorowa']Cze ciepłolubna:hand::hand: [quote name='basia2202']hej Luśki:cool3: ciepło już macie podobno?;) no mamy mamy ciepło jak w piekle:diabloti::diabloti::diabloti: witajcie kobiałki:loveu::loveu: Quote
justysiek Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='BeaC']jestem..................pod agrestem:diabloti::diabloti: tadam!!!!! prace remontowo-modernizacyjne pieca sie skończyły 1:0 dla Pana mechanika!!!!!! o godzinie 22 hip hip hura!!!!! ..................jak mi niewiele do szczęścia potrzeba:crazyeye: i jak się mile dzisiaj wsawało.......to nic że o 5.15 kocham życie:multi::multi::multi::loveu: i buiole dla wszystkich dodających mi otuchy...............pewnie to wasze czary zadziałały i piec ruszył:multi::multi: :cool2::smilecol::Cool!::cunao::laola: Quote
Izabela124. Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Witanko Ale tu fajowa galeria, nie wiem jak wczesniej mnie tu byc nie moglo Pozdrawiamy i zapraszamy do siebie Quote
bonita Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Witaj Beo co miała zimno, ale już ma ciepło :evil_lol: I tak niech zostanie :loveu: Pozdrowionka! Quote
e.v.a Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 ciesz sie ze nmie jest -10 :diabloti: witanko:multi: Quote
BeaC Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='justysiek']:cool2::smilecol::Cool!::cunao::laola: witaj nowoprzybyła:multi: [quote name='Izabela124.']Witanko Ale tu fajowa galeria, nie wiem jak wczesniej mnie tu byc nie moglo Pozdrawiamy i zapraszamy do siebie się ciesze, że sie podobamy:lol::lol: [quote name='bonita']Witaj Beo co miała zimno, ale już ma ciepło :evil_lol: I tak niech zostanie :loveu: Pozdrowionka! musi tak zostać..............witaj La is La Bonita:cool3: [quote name='evaxon']ciesz sie ze nmie jest -10 :diabloti: witanko:multi: a co ja robie??? caly czas sie cieszę .................witaj Ev:cool3::cool3::razz: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='BeaC'] postraszę tu troszkę w tym piekiełku :razz::razz:bo teraz już chyba masz ciepluśko ;) Quote
Recommended Posts