apple Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Bea zamelduj no sie............ ....co jest? Quote
caroolcia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 hop hop Prosiaczkowe gdzie się zakopałyście??? fakt, że błotko teraz głębokie, ale żeby aż tak znikać :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Siemanko!:multi: Ino ChYba Nam BeatKE wCieŁo:shake: Quote
emdziolek Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Nie no dziewczyny tu gdzieś jest jakiś haczyk:diabloti: Trzeba zorganizować poszukiwania Beatki:evil_lol: Za długo jej tu ni ma, gdzieś sie ukrywa, pewnie ma coś smacznego lub jakąś impreze urządza bez nas:mad: Kto sie pisze na tropienie?:evil_lol: Quote
BeaC Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='apple']Bea zamelduj no sie............ ....co jest? dzisiaj jest poniedziałek a ja jestem:diabloti::diabloti::diabloti: a wiecie czemu???? Bo MAM NETA W DOMU!!! Quote
Medorowa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='BeaC'] dzisiaj jest poniedziałek a ja jestem:diabloti::diabloti::diabloti: a wiecie czemu???? Bo MAM NETA W DOMU!!! Patrzam, galeria Luśkowej, ostatni wpis BeaC:niewiem: Myślem - nie piłam - a takie zwidy:hmmmm: Witaj Bea z oknem na świat:loveu:;) Quote
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='BeaC'] dzisiaj jest poniedziałek a ja jestem:diabloti::diabloti::diabloti: a wiecie czemu???? Bo MAM NETA W DOMU!!! Noooo nareszcie - HURAAA:multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 :multi::multi::multi:cześć Lusiakowa :) Quote
clockwork Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='BeaC'] dzisiaj jest poniedziałek a ja jestem:diabloti::diabloti::diabloti: a wiecie czemu???? Bo MAM NETA W DOMU!!! HURRAAAA!!!! luśkowa on-line non stop!!!!!! :multi::multi::multi: express TP, w końcu pociągnął druta :diabloti: Quote
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='clockwork']HURRAAAA!!!! luśkowa on-line non stop!!!!!! :multi::multi::multi: express TP, w końcu pociągnął druta :diabloti: nie express Tp ino munż:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='BeaC'] dzisiaj jest poniedziałek a ja jestem:diabloti::diabloti::diabloti: a wiecie czemu???? Bo MAM NETA W DOMU!!! masz od tych ...no .....pedałów :oops::oops::oops: URRRRRRAAAAA nie ważne czyj ;)ważne że jest :multi::multi::multi: Quote
BeaC Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='Medorowa']Patrzam, galeria Luśkowej, ostatni wpis BeaC:niewiem: Myślem - nie piłam - a takie zwidy:hmmmm: Witaj Bea z oknem na świat:loveu: [quote name='tygra']no i jest nasza zguba :) [quote name='apple']Noooo nareszcie - HURAAA:multi: [quote name='jonQuilla']:multi:cześć Lusiakowa :) [quote name='clockwork']HURRAAAA!!!! luśkowa on-line non stop!!!!!! :multi: express TP, w końcu pociągnął druta :diabloti: Witajcie kobiałki dzisiaj klikam z domu więc mam neta narazie wersja testowa ale już se hula.............. i żadne TEPEDAŁY mi go nie dały jest to radióweczka:loveu:, bo nasza wieś wchodzi w cywilizację, a ksiondz:diabloti::diabloti::diabloti: zgodził się na antene na wieży kościelne......no i w sobotę monż mój znaczy sie Grzegorz wszedł na dach i powiesił.............antenę!!!! a wczoraj aktywowałam usług i na 2 tygodnie mam testować.no a potem??? zobaczymy:razz::diabloti: [quote name='apple']nie express Tp ino munż:evil_lol: [quote name='Alicja']masz od tych ...no .....pedałów :oops::oops::oops: URRRRRRAAAAA nie ważne czyj ;)ważne że jest :multi::multi::multi: witajcie i wy ..........:crazyeye::diabloti: teraz jest jeszcze jedna kwestia..............kiedy się dopcham do netu w chacie??? więć się nie pcham......... zwłaszca że mam większe zmartwienie na głowie:placz::placz::placz: i nic się nie liczy:-( Quote
Alicja Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 :glaszcze: ..... Bea ......nie zamartwiaj ...:shake:... i tak ładnie mówię Dzień Doberek :razz::razz:...może ten będzie lepszy :roll: Quote
BeaC Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='Alicja']:glaszcze: ..... Bea ......nie zamartwiaj ...:shake:... i tak ładnie mówię Dzień Doberek :razz::razz:...może ten będzie lepszy :roll: niewierzę:-( Quote
Alicja Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='BeaC']niewierzę:-( uchi do góry :razz::razz:...a ja szczymam :kciuki: Quote
apple Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Bea nie smutaj się :glaszcze::buzi: :loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='BeaC']nasza wieś wchodzi w cywilizację, a ksiondz:diabloti::diabloti::diabloti: zgodził się na antene na wieży kościelne...... ksiundz się zgodził... bo pewnie jakie zakazane sceny będzie w necie oglundał :diabloti: :evil_lol: zwłaszca że mam większe zmartwienie na głowie:placz::placz::placz: i nic się nie liczy:-( a co tam się dzieje u Ciebie kochana? :roll: no i buziole od nas wsjech:) wieeelkie buzioleeee:loveu: Quote
BeaC Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='apple']Bea nie smutaj się :glaszcze::buzi: :loveu::loveu: [quote name='basia2202']a co tam się dzieje u Ciebie kochana? :roll: no i buziole od nas wsjech:) wieeelkie buzioleeee:loveu: dziękuje.ale pomimo mojego wieeeeeelkiego optymizmu........właśnie od wczoraj mnie opuścił.i nie wiem na jak długo:cool1: a rzecz stoi w .....................piecu i tym że się zepsuł nie tyle piec co przyłącze do niego i nijak nie wiadomo jak się do tego zabrać bo piec stoi w samym środku domu a baniak na paliwo jakieś 20 metrów od niego i jest połączony:diabloti: i to połączenie:mad: chyba się gdzieś spie^%$#&liło i połączenie częściowo jest zakopane....... a częściowo wmurowane w ................. funadmenty:placz: (k&^%$ a co za down to zroobił:placz::placz::placz::placz:) i my mamy dylemata jak to naprawić:mad: i mamy zimno:angryy: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :angryy::angryy::angryy: :shake::-( Quote
clockwork Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 o masz.... to lipa z tym piecem:shake::shake: niezły orzech do zgryzienia...:shake::shake: chyba nija nie pomogę, ale przyszłam cie pocieszyć....i ucałować GORĄCO:buzi: Quote
Recommended Posts