Alicja Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 ;) widziałam fotaski pana Terrano ... witanko Quote
e.v.a Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 co to za halas z rana:shake: wali ktos w perkusje i wali ... ło Boze az głowa boli:diabloti: witanko:multi: Quote
BeaC Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='evaxon']co to za halas z rana:shake: wali ktos w perkusje i wali ... ło Boze az głowa boli:diabloti: witanko:multi: ło matko ale wrażliwa:cool1: bojsbendów se posluchaj oni tak nie walą:diabloti::diabloti::diabloti: witaj.................mimo niezadowolenia:eviltong: [quote name='Alicja'];) widziałam fotaski pana Terrano ... witanko fajny:cool3: nie:cool3::cool3::cool3: hej [quote name='caroolcia']heloł rokowa Beaciszko :loveu: heloł.................carolciu:loveu: [quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi: Też bym kiedyś sobie wybyła na taki festiwal, z pewnością było fajnie i głośno więc to co ja lubię :evil_lol: :diabloti: ten pan na wokal :loveu::loveu: wokal jak wokal.taki sobie był:cool1: ale jaki perkusista:crazyeye: miodzio:diabloti: Quote
e.v.a Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='BeaC']ło matko ale wrażliwa:cool1: bojsbendów se posluchaj oni tak nie walą:diabloti::diabloti::diabloti: witaj.................mimo niezadowolenia:eviltong: hahahaha bojsbendy so w deche ....:grin: Quote
clockwork Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 widziołach Majka i tego.... niewiadomo skądwziętego wokala..... i basiste...:hmmmm: chyba a tera pozdrawiam.. i łupaniem w gary przesyłam... AVE! Quote
BeaC Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='clockwork']widziołach Majka i tego.... niewiadomo skądwziętego wokala..... i basiste...:hmmmm: chyba a tera pozdrawiam.. i łupaniem w gary przesyłam... AVE! witaj właśnie basista wokal oraz gitara( której nie sfociłam, no bo po co- można by pomyśleć że z jakiegoś bojbendu jest:diabloti:) to francuzi...........w ogóle nie miało to nic wspólnego ani z Rage ani z Masterplant:angryy::angryy::angryy:.........ale walił aż miło reszta to kiszka:cool3: Quote
Alicja Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Witanko sobotnie weekendowe...:multi::multi::multi: ciekawe czy jutro tysz ktoś bedzie buszował na twoim GG :razz: Quote
caroolcia Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='BeaC']witaj .........ale walił aż miło reszta to kiszka:cool3: dobre walenie to podstawa :p Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='caroolcia']dobre walenie to podstawa :p :roflt::roflt::roflt::roflt:........... cze Bea :hand: Quote
jonQuilla Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Witam :multi::multi: Wymiziaj ode mnie Luśkę mocniutko :loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 hej Luśko i Luśkowa pańciu :loveu::loveu::loveu: przybiegłyśmy z Zuzką... co by Was nawiedzić w Waszym blogasie :diabloti: cmokale! Quote
groszek83 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 :hand::hand::hand: :bye::bye::bye: :grins: Quote
basia2202 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 hej robalki :cooldevi: przyszłam Was postraszyć :diabloti: dawać cuksyyy!! :diabloti: Quote
simbik Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='BeaC']http://img90.imageshack.us/img90/9378/img0005mt1.jpg Z jesienią Lusi bardzo do twarzy :loveu:. Trzeba koniecznie jeszcze jakieś fotki w tych czarujących barwach popstrykać ... bo listki już opadają :roll::roll:. Quote
jonQuilla Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Widzę że Basia Ciebie też postanowiła przestraszyć...co z niej za dziewcze, takie żarty jej się trzymają :evil_lol::evil_lol: Cześć :multi::multi: Quote
Kiłi Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Wiiiiiiiiiiitttttttttttajem!!!!:diabloti::diabloti: Hyhyhy Quote
bonita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Dobry wieczór :) Przyszłam do Was posprawdzać :cool3: Quote
mia_mia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 witam weekendowo i zapraszam jajogłową na forumową impree urodzinową Bułki :lol: Quote
Alicja Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 :multi::multi::multi:doberek :hmmmm: weekendowo ;) Quote
Recommended Posts