groszek83 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Czy ktoś może zdradzić mi tajemnice jak sie zmienia zdjęcia na linki??:oops::oops::oops: Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='clockwork']były fotki i owszem, ale kochaniutka... niewyraźnie było go widać :roll: bo on nie chciał sie pokazywać goopim babom z dogo :cool3: fajny, fajny :cool3::cool3::cool3: szkoda że taki młody :p zakręciłabym sie koło niego- byłabym Twoją synową :loveu::loveu::loveu: za dwa lata bedzie pełnoletni:razz::razz::razz: ...................a ja twoją teściową???.................niedoczekanie:angryy: [quote name='Kiłi']Witamy się:loveu: Ile fotek!:crazyeye: Luśka fajowa jak zwykle:loveu: Życzymy miłego urlopowania:razz: witaj...........i dziekuję:loveu::loveu::loveu: [quote name='groszek83']Czy ktoś może zdradzić mi tajemnice jak sie zmienia zdjęcia na linki??:oops::oops::oops: NIE:eviltong::eviltong::eviltong: witaj groszkowa Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='BeaC']za dwa lata bedzie pełnoletni:razz::razz::razz: ...................a ja twoją teściową???.................niedoczekanie:angryy: nie mów że nie marzysz :cool3: Ja+Kamil :cool3::cool3::cool3: sprowadziłabym go na dobrą droge!!! pozdrów syna :loveu: Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='clockwork']nie mów że nie marzysz :cool3: Ja+Kamil :cool3::cool3::cool3: sprowadziłabym go na dobrą droge!!! pozdrów syna :loveu: hehe he he he ...................... on jest na dobrej drodze.....................do piekła na moich kopach.....:diabloti::diabloti::diabloti: ..ale nie chcę być TWOJĄ:diabloti::diabloti::diabloti:Teściową:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Gosia>>> Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 o jaki cudny psi mordulec:loveu: :loveu: Luska bosska:lol: Pozdrawiamy z Brutusem Quote
groszek83 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='BeaC'] NIE:eviltong::eviltong::eviltong: witaj groszkowa No to ide sobie bez skomentowania zdjęć:eviltong::eviltong: Udanego urlopu życze:grins: Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Gosia>>>;6253707 napisał(a): http://img216.imageshack.us/img216/3290/obraz084xl3.jpg o jaki cudny psi mordulec:loveu: :loveu: Luska bosska:lol: Pozdrawiamy z Brutusem dzięki .miznij Brutusa od Luśki....a oblizuje się bo wiesz.................muszę powiekszyć......kopiec:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='groszek83']No to ide sobie bez skomentowania zdjęć:eviltong::eviltong: Udanego urlopu życze:grins: dzięki................:loveu::loveu: Quote
Gosia>>> Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='BeaC']dzięki .miznij Brutusa od Luśki....a oblizuje się bo wiesz.................muszę powiekszyć......kopiec:diabloti::diabloti::diabloti: no tak... ja też kazałam dzisiaj Brutusowi, żeby sobie sam śniadanie upolował, przecież nie bedę go całe życie żywic:diabloti: Quote
Paula Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Bea już zurlopowana :cool1: Do zobaczenia za miesiąc :hand: Bzusio mniam :loveu: http://img412.imageshack.us/img412/8707/obraz058td4.jpg Quote
clockwork Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 podniose (na duchu) zapomnianych :multi: byczysz sie Bea??? fajnie ci :loveu::loveu: do miłego ;) Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='clockwork']podniose (na duchu) zapomnianych :multi: byczysz sie Bea??? fajnie ci :loveu::loveu: do miłego ;) ;)Bea się pakuje na wyjazda:razz:...dziecków nie bierą ....Luśki tysz:eviltong: Quote
clockwork Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)Bea się pakuje na wyjazda:razz:...dziecków nie bierą ....Luśki tysz:eviltong: no masz... a Ty skąd taka poinformowana?? zapisałaś w terminarzu? :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='clockwork']no masz... a Ty skąd taka poinformowana?? zapisałaś w terminarzu? :evil_lol::evil_lol::eviltong:bo u mnie pamięć wyćwiczona:razz: ...mła koffaniutka:loveu: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 zapraszam do świata żywych :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):zapraszam do świata żywych :loveu::loveu::loveu:;)jeszcze z 3 tygodnie....... Quote
Medorowa Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 To ja tyż przyszłam podnieść blogaska:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Quote
clockwork Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 HALO!!!!:scream_3::scream_3: JEST TU KTOŚ??? JEST TU KTOŚ??? JEST TU KTOŚ??? TU KTOŚ??? KTOŚ??? KTOŚ??? ECHO..... ECHO..... ECHO..... ECHO..... ECHO..... ECHO..... ECHO..... :diabloti::diabloti::diabloti: [SIZE=3]witam urlopowiczów :loveu: i wyciągam blogasa z głębii piekielnych Quote
groszek83 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ile można sie urlopować:roll: I do bez internetu:shake: To jakieś nie normalne jest:roll: Wpadnij i wklej parę fotek Lusi:evil_lol::evil_lol: A ja sobie pojechałam na wystawke popatrzeć na świniaki a tam tylko 5 ich było i w dodatku wszystkie białe:roflt: To sie napatrzyłam:cool1: Quote
Recommended Posts