Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']były fotki i owszem, ale kochaniutka... niewyraźnie było go widać :roll:
bo on nie chciał sie pokazywać goopim babom z dogo :cool3:

fajny, fajny :cool3::cool3::cool3: szkoda że taki młody :p zakręciłabym sie koło niego- byłabym Twoją synową :loveu::loveu::loveu:

za dwa lata bedzie pełnoletni:razz::razz::razz:
...................a ja twoją teściową???.................niedoczekanie:angryy:

[quote name='Kiłi']Witamy się:loveu:
Ile fotek!:crazyeye: Luśka fajowa jak zwykle:loveu:
Życzymy miłego urlopowania:razz:

witaj...........i dziekuję:loveu::loveu::loveu:

[quote name='groszek83']Czy ktoś może zdradzić mi tajemnice jak sie zmienia zdjęcia na linki??:oops::oops::oops:

NIE:eviltong::eviltong::eviltong:
witaj groszkowa

Posted

[quote name='BeaC']za dwa lata bedzie pełnoletni:razz::razz::razz:
...................a ja twoją teściową???.................niedoczekanie:angryy:

nie mów że nie marzysz :cool3: Ja+Kamil :cool3::cool3::cool3: sprowadziłabym go na dobrą droge!!! pozdrów syna :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']nie mów że nie marzysz :cool3: Ja+Kamil :cool3::cool3::cool3: sprowadziłabym go na dobrą droge!!! pozdrów syna :loveu:

hehe he he he ......................
on jest na dobrej drodze.....................do piekła na moich kopach.....:diabloti::diabloti::diabloti:

..ale nie chcę być TWOJĄ:diabloti::diabloti::diabloti:Teściową:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='groszek83']No to ide sobie bez skomentowania zdjęć:eviltong::eviltong:
Udanego urlopu życze:grins:

dzięki................:loveu::loveu:

Posted

[quote name='BeaC']dzięki .miznij Brutusa od Luśki....a oblizuje się bo wiesz.................muszę powiekszyć......kopiec:diabloti::diabloti::diabloti:

no tak... ja też kazałam dzisiaj Brutusowi, żeby sobie sam śniadanie upolował, przecież nie bedę go całe życie żywic:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']podniose (na duchu) zapomnianych :multi:
byczysz sie Bea??? fajnie ci :loveu::loveu: do miłego ;)
;)Bea się pakuje na wyjazda:razz:...dziecków nie bierą ....Luśki tysz:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)Bea się pakuje na wyjazda:razz:...dziecków nie bierą ....Luśki tysz:eviltong:

no masz... a Ty skąd taka poinformowana?? zapisałaś w terminarzu? :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']no masz... a Ty skąd taka poinformowana?? zapisałaś w terminarzu? :evil_lol::evil_lol::eviltong:bo u mnie pamięć wyćwiczona:razz: ...mła koffaniutka:loveu:

Posted

HALO!!!!:scream_3::scream_3: JEST TU KTOŚ??? JEST TU KTOŚ??? JEST TU KTOŚ??? TU KTOŚ??? KTOŚ??? KTOŚ???

ECHO.....

ECHO.....
ECHO.....
ECHO.....
ECHO.....
ECHO.....
ECHO.....

:diabloti::diabloti::diabloti:

[SIZE=3]witam urlopowiczów :loveu: i wyciągam blogasa z głębii piekielnych

Posted

Ile można sie urlopować:roll: I do bez internetu:shake: To jakieś nie normalne jest:roll:
Wpadnij i wklej parę fotek Lusi:evil_lol::evil_lol: A ja sobie pojechałam na wystawke popatrzeć na świniaki a tam tylko 5 ich było i w dodatku wszystkie białe:roflt: To sie napatrzyłam:cool1: