BeaC Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 a teraz z cyklu............Kamil chciał się ze mna bawić???:razz::shake::multi: Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']wiesz,dopiero na tych domowych fotkach widać jaka Lusia jest POTEŻNA:crazyeye: tak.teraz wiem, ze mój bulterier jest wielki................waży 32 kg a w kłebie ma 52 cm.............no chyba że jeszcze urosła:cool1: Pani ją za dobrze futrowała:cool3: :cool3::cool3: Quote
BoJa2 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='BeaC']tak.teraz wiem, ze mój bulterier jest wielki................waży 32 kg a w kłebie ma 52 cm.............no chyba że jeszcze urosła:cool1: Pani ją za dobrze futrowała:cool3: :cool3::cool3: O Jessssuuuu:crazyeye: Toż z niej taki Suczy Pudzian:loveu: (Ogranicz jej troche odzywki:lol: ) C,d fotek bardzo mi sie podoba Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']O Jessssuuuu:crazyeye: Toż z niej taki Suczy Pudzian:loveu: (Ogranicz jej troche odzywki:lol: ) C,d fotek bardzo mi sie podoba nie dostaje..............żadnych:eviltong::eviltong::eviltong: ograniczam miskę:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 a teraz z innej beczki................. kotecki Miecia -Mazeluna:loveu: Zmoracz.ka:loveu::loveu: i chmurki przed burzą której nie było Quote
BoJa2 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Fajne Kociambry:loveu: co to za kopiec usypałaś na horyzoncie???:lol: Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 znowu................Luśka:multi: nowa.................zabawa Leśki..........podpierniczyć Panu kapcia i zwiać:-o:cool1: dalsze próby Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Fajne Kociambry:loveu: co to za kopiec usypałaś na horyzoncie???:lol: tamten???.........to przepompownia wody..............chyba:eviltong::eviltong::eviltong: sama nie sypałam.............Koty mi pomagały:diabloti: Quote
Alicja Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 :multi::multi::multi:yuuuuu....ile fotecków.... Dzień dober:multi::multi::multi: Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 zanudze was przed moim urlopowaniem zdjęciami................ zapamietacie mnie na długo:eviltong::eviltong::eviltong: "kawiarenka" parku pokojowego:lol: cała jestem.................poplontana:lol: takie....................UFO:razz::cool3: taka dziura a gdzie jest...................pies:-o:-o:-o Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:yuuuuu....ile fotecków.... Dzień dober:multi::multi::multi: BEREK.Alu a jeszcze będą:-o Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='BeaC']się ciesze że Ci sie podobaja..............:multi::multi::multi: napraw se aparat.tez będziesz takie robić.............a jak nie masz psów do fotografowania.pozwole Ci pocykać moje...............koty:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Spoko,mam chomiki:loveu::loveu::diabloti: Cudna jest:mdleje: http://img216.imageshack.us/img216/3290/obraz084xl3.jpg Kiedy siem byndziesz urlopować:cool3::cool3::cool3: Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 i ostatnia seria:cool1: znalazł sie:multi::multi::multi: zalegnięte...........pies na straży:loveu::loveu::loveu: pić:razz: Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='madzia i medor']Spoko,mam chomiki:loveu::loveu::diabloti: Cudna jest:mdleje: http://img216.imageshack.us/img216/3290/obraz084xl3.jpg Kiedy siem byndziesz urlopować:cool3::cool3::cool3: od dzisiaj od 15..................do 30 do 9 rano:multi::multi::multi: Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='dealer']czeeee Luskowa:multi: milego urlopowania:p Cześć Dilerówna:loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='BeaC']od dzisiaj od 15..................do 30 do 9 rano:multi::multi::multi: Tyle czasu Cię nie będzie:mdleje::mdleje::mdleje: Miłego urlopowania:loveu: Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='BeaC']dzięki za życzenia..............pozdrowienia przekażę..na 100 % witaj....pozdrowienia dla Pawła no i mizianko dla klocusia:loveu: wedle życzenia- Pawcio wymiziany, Klokłork pozdrowiony :eviltong: [quote name='Hugo-Kochaś']Fajne Kociambry:loveu: co to za kopiec usypałaś na horyzoncie???:lol: wspólny grobowiec ofiar Luśki- psa mordercy- Bea mi opowiadała :cool1: Widziałam fotecki, dużo fotecek- jestem usatysfakcjonowana na jakiś czas, ale obawiam sie że do końca urlopowania twego sie nie doczekam- bedzie niedosyt :shake::shake: Urlopuj sie kochanieńka... urlopuj... i w końcu widziałam twego syna- HE! pozdrówencja i mizianka Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='clockwork'] wspólny grobowiec ofiar Luśki- psa mordercy- Bea mi opowiadała :cool1: i w końcu widziałam twego syna- HE! pozdrówencja i mizianka musiałaś wygadać.................teraz nikt do mnie nie przyjedzie, bo sie bedzie bojał:placz::placz::placz::placz: fajny nie:cool3::cool3::cool3:..ale wcześniej go już pokazywałam.............widocznie pobieżnie oglądasz galerię Luśki:angryy::angryy::angryy: Quote
caroolcia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Boskie foty i boska ilość - widze, że zagrożenie strajkiem zadziałało :eviltong: Superowego urlopiku z dala od kompa (od tego też trzeba odpocząć) i wracaj nam cała i zdrowa i ofocona :loveu: Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='caroolcia']Boskie foty i boska ilość - widze, że zagrożenie strajkiem zadziałało :eviltong: Superowego urlopiku z dala od kompa (od tego też trzeba odpocząć) i wracaj nam cała i zdrowa i ofocona :loveu: dzięki caroola mam zamiar całkowicie odpocząć od kompa i pracy:eviltong::eviltong::eviltong: bo mam jej dość...................jeszcze dzisiaj taki kwiatek mi w pracy wyskoczył..że olałam i uciekam stąd........martwić sie będę po powrocie:cool1: Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='BeaC']musiałaś wygadać.................teraz nikt do mnie nie przyjedzie, bo sie bedzie bojał:placz::placz::placz::placz: fajny nie:cool3::cool3::cool3:..ale wcześniej go już pokazywałam.............widocznie pobieżnie oglądasz galerię Luśki:angryy::angryy::angryy: były fotki i owszem, ale kochaniutka... niewyraźnie było go widać :roll: bo on nie chciał sie pokazywać goopim babom z dogo :cool3: fajny, fajny :cool3::cool3::cool3: szkoda że taki młody :p zakręciłabym sie koło niego- byłabym Twoją synową :loveu::loveu::loveu: Quote
Kiłi Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Witamy się:loveu: Ile fotek!:crazyeye: Luśka fajowa jak zwykle:loveu: Życzymy miłego urlopowania:razz: Quote
Recommended Posts