Alicja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 :multi::multi::multi:cześć pokojowa opolanko;) byłam pewna że tu już byłam:oops:....ale okazało się ze odpisywałam ci w moim blogasku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć pokojowa opolanko;) byłam pewna że tu już byłam:oops:....ale okazało się ze odpisywałam ci w moim blogasku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Alu!!!!:multi::multi: właśnie koniec przerwy......zabieram się za robotę, coby skończyć do końca tygodnia a chcialabym jeszcze przed urlopem sprzatnąć swoje królestwo:cool1: Quote
Medorowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Witam zapracowana kobiałko:loveu::loveu::cool3: U nas za oknem już słoneczko:loveu: Wczoraj za to, na spacerze dorawała nas burza z deszczem, a raczej ulewą - wróciliśmy przemoczeni do suchej nitki:lol!::lol!: Quote
caroolcia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='BeaC'] witanko u mnie w nocy strasznie wiało i padało:shake::shake::shake:.............nie wiem, która była godzina, bo obudziła mnie Leśka.............broniąca nas przed fruwającą firaną w sypialni:smhair2::biggrina:............ więc wstałam...........przeszłam sie po całym domu i pozamykałam to, co mogło stworzyć jakieś zagrożenie:shake: ale teraz.............słońce już wychodzi buhaha to macie odważnego obrońcę!!! Moje krokodyle spały od stony TZ pod łózkiem - z dala od okna :eviltong: ale dmuchało nieźle.....nad ranem miałam shizy, że okno tarasowe jest wybite:evil_lol: To może u nas tez słoneczko wyjdzie :multi: - juz dosyc napadało :cool1: Quote
caroolcia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='BeaC'] a chcialabym jeszcze przed urlopem sprzatnąć swoje królestwo:cool1: o Pani, każ to zrobic swemu słudze.....:eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 czesc krolewno..... jak zdróweczko Twoje i Twoich podwładnych??? Ksieciunio rozumiem ze dogadza swojej krolewnie???:diabloti: Quote
BeaC Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='caroolcia']o Pani, każ to zrobic swemu słudze.....:eviltong: dałabym................ale nie ma nikogo w pracy i wolę sama sprzatnąć, bo potem nic nie znajdę.a mam co poupyhcac...........robie slalomy pomiedzy kupami teczek i pqpirów stojacych wszędzie:cool1::cool1::cool1: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc krolewno..... jak zdróweczko Twoje i Twoich podwładnych??? Ksieciunio rozumiem ze dogadza swojej krolewnie???:diabloti: Cześć pańciunia moje owzszem owszem niczego sobie nie narzekam.............dziękuje podwładni sie zurlopowali:placz::placz::placz: a zwierzyniec .......żyje i ma sie dobrze....nawet jedna....ta wściekła Miećka dzisiaj dostała zastrzyk.........na niechcenie dziecków:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
caroolcia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='BeaC']dałabym................ale nie ma nikogo w pracy i wolę sama sprzatnąć, bo potem nic nie znajdę.a mam co poupyhcac...........robie slalomy pomiedzy kupami teczek i pqpirów stojacych wszędzie:cool1::cool1::cool1: hmmm, a dzisiaj niezły wiaterek, wystarczy otworzyć okno i drzwi...:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='BeaC']dałabym................ale nie ma nikogo w pracy i wolę sama sprzatnąć, bo potem nic nie znajdę.a mam co poupyhcac...........robie slalomy pomiedzy kupami teczek i pqpirów stojacych wszędzie:cool1::cool1::cool1: Cześć pańciunia moje owzszem owszem niczego sobie nie narzekam.............dziękuje podwładni sie zurlopowali:placz::placz::placz: a zwierzyniec .......żyje i ma sie dobrze....nawet jedna....ta wściekła Miećka dzisiaj dostała zastrzyk.........na niechcenie dziecków:diabloti::diabloti::diabloti: Rozumiem z tego ze u Miecki pełnia szczescia na pyszczku? - moze szalec do woli....a dzieci i tak nie bedzie....:diabloti: to ciesze sie ze wszystko ok i nie narzekasz.....:loveu: i tej wersji sie trzymaj kurczowo.... znaczy sie musisz sama sprzatnac skoro zurlopowałas podwładnych.....:cool1: no coz takie zycie....:loveu: Quote
Paula Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Witaj Beata :p Ja poproszę jakieś fotki przed urlopem :razz: :grins: Quote
BeaC Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='paula_z']Witaj Beata :p Ja poproszę jakieś fotki przed urlopem :razz: :grins: witaj paulo.................fot dzisiaj nie będzie ale jutro...................czemu nie:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
BeaC Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Witaj BEA ...po 100kroć zapracowana kobieto;) aleś mnie ubiegła............. witaj Alu..............zurlopowana......pierwszy dzień???? :razz::razz: Quote
BeaC Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Rozumiem z tego ze u Miecki pełnia szczescia na pyszczku? - moze szalec do woli....a dzieci i tak nie bedzie....:diabloti: pełnie szczęścia to by była..................jakby Pani nie zaaplikowała antykoncepcji...........toz to chce mieć dziecka za wszelką cenę............niedoczekanie........ to ciesze sie ze wszystko ok i nie narzekasz.....:loveu: i tej wersji sie trzymaj kurczowo.... znaczy sie musisz sama sprzatnac skoro zurlopowałas podwładnych.....:cool1: no coz takie zycie....:loveu: ja nigdy nie narzekam...............a zurlopowałam i mam święty spokój........i jeszcze trzy dni i urlop JA:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='BeaC']aleś mnie ubiegła............. witaj Alu..............zurlopowana......pierwszy dzień???? :razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jestem jako błyskawica;)...luxtorpeda:eviltong: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Witaj niebawem siem urlopująca:loveu::loveu: Quote
BeaC Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='madzia i medor']Witaj niebawem siem urlopująca:loveu::loveu: a witaj witaj............................ imienniczko........kozy:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='dealer']helol Luskowa....:multi: heloł dilerowa!!!!!! Quote
clockwork Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 dzień dobry luśkowe... no dawa Bea jakieś foty przed urlopiskiem!!!! co ty se myślisz że ja bede w kółko oglądać te co mam na kompecku ze spotkanka?? musisz wrzucić cały zestaw prosiaczkowej panienki ;);) Quote
Paula Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 O, ta tu niebieska nade mną dobrze prawi :diabloti: Witaj prawie już zurlopowana Beato :grins: Quote
caroolcia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 podpisuje sie pod petycją - przed taką nieobecnościa musimy mieć nowe focisze - zabirasz nam prośkę na tyle czasu, że się nie wymigasz!:eviltong: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='BeaC']a witaj witaj............................ imienniczko........kozy:diabloti::diabloti::diabloti: :lol!::lol!::lol!: Daj nam prosiaczkową, bo zrobimy strajka, ten tego, głodówkowego:diabloti: Quote
caroolcia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='madzia i medor']:lol!::lol!::lol!: Daj nam prosiaczkową, bo zrobimy strajka, ten tego, głodówkowego:diabloti: a pod tym to już się dwoma rękoma i jędna nogą podpisuję:evil_lol: Quote
BeaC Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 ha mam dla was foty uwaga uwaga................. special foy you Luska i inni:diabloti::diabloti::diabloti: dopiera teraz zauważyłam że nie zmieniam daty po naprawie:razz::razz::razz: zdjęcie pt"Ogródkowa Luśka" z piłeczką w trawce no dobra przyniose Ci:cool1: krajobraz..........................BEz Luśki:diabloti: wybebechy z piłki wybebeszane z doniczki:eviltong: Quote
BeaC Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 stosując się do...............noiwiusieńkiego regulaminu.daję po 5 fot:diabloti::diabloti::diabloti: cd..............wybebechów łopalanie cycuszkof;) nielubiem jak pan kosi:diabloti: ;) no mówilam................że nie lubię!!!!! Quote
Recommended Posts