BeaC Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='paula_z']Witaj pracusiu :p Dawno tu fotek świnki nie było :razz: Co u Luśki? Witaj paulino wiem, że nie było fotów Lulki........ale aparat dzisiaj idzie do naprawy:shake: dziecię me w takim stanie zwróciło mi z wycieczki:angryy::mad: mam jeszcze jakies foty na cderze ale jakos zapominam go wziąśc do pracy............postaram sie to zrobic w najbliższym czasie;):evil_lol: [quote name='madzia i medor']Buhahha:evil_lol:, dobra zawodniczka z Ciebie:diabloti::evil_lol::evil_lol: się to wie witam Madziu:loveu::loveu::loveu: witaj Karolka!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Cześć Bea :) Dziecię aparat psepsuło:cool3: skąd ja to znam:p :p :p Quote
caroolcia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Wiem, że masz kupę pracy....ale kiedy naprawisz aparat i dasz nam pooglądać rozkosznego prościaczka:cool3: :loveu: Quote
BeaC Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='bonita']Cześć Bea :) Dziecię aparat psepsuło:cool3: skąd ja to znam:p :p :p Witaj Bonitko oddałam aparata do naprawy...............będzie w połowie przyszłego tygodnia..................miły Pan zadzwoni:razz::razz::razz: [quote name='caroolcia']Wiem, że masz kupę pracy....ale kiedy naprawisz aparat i dasz nam pooglądać rozkosznego prościaczka:cool3: :loveu: witaj karolcia:loveu::loveu::loveu: no pracy mam fula.....................więc po dogo nie łaże tylko tutaj zaglądam...............jak niezapomne to może w poniedziałek:diabloti::diabloti::diabloti: bo jutro mam..................WOLNE:multi::multi::multi::multi::multi: [quote name='madzia i medor']Witam właścicielkę prosiaczka:loveu: witam włascicielko................dwóch psóf:loveu::loveu::loveu: [quote name='dealer']witam w prosiaczkowie:p witam w ....dilerni:diabloti: Quote
caroolcia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 a ja właśnie ulatniam się do domciu :seeyeah: milutkiego weekendziku i do poniedziałku!!!!!!! Quote
BeaC Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='caroolcia']a ja właśnie ulatniam się do domciu :seeyeah: milutkiego weekendziku i do poniedziałku!!!!!!! ale Ci dobrze Quote
Medorowa Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='BeaC'] witam włascicielko................dwóch psóf:loveu::loveu::loveu: :obrazic:Ja mam chomiki:obrazic: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:heloł zapracowana bezaparatowa BEO[/FONT] Quote
BeaC Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='bonita']Dobry Bea z Luśką :) A witaj Bonita....sfafluniona:razz::loveu: [quote name='Kiłi']cześć bullinki:loveu: cześć spoto-magnusowa:razz: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:heloł zapracowana bezaparatowa BEO[/FONT] no bezaparatowa zato aparatka:diabloti: witaj Alicjo....aparat bedzie w tym tygodniu:cool3::cool3: Quote
BeaC Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 .....a teraz parę starszawych zdjęć............jeszcze nie publikowanych znalazłam .............no okręcanko???? pokojowe stawy panna brodzaca:crazyeye: panna czekająca zżerajaca piłkę krajobrazik nadstawowy na naszej podwórkowej łące ha i taki sprzecior wsiowy stoi se na naszej łaczce:-o:-o:-o Quote
caroolcia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Hurraa prosiaczki sfotografowane :loveu: Robiliście szałas :hmmmm: ??? bo się futerko na lewą strone wywinie od tego trzepania:eviltong: ohoho ale krajobraz hi hi strczące uszaki i ogonek :loveu: cudne błotko w sam racz dla świniaczków :evil_lol: a to w sam raz pojazd dla panny Medorkowej ;) niech się na razie do takiej rakiety ograniczy zanim minie jej to 100tys.km :evil_lol: :diabloti: Quote
BeaC Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 fajnie carolka żeś do mnie wpadła na chwilke.................szałasów nie robimy...........to KTOŚ.......zaczął robić, ale sie świniaka przestraszył:diabloti: juz madzi zaproponowałam pozyczenie ciągnika:crazyeye::eviltong: Quote
Kiłi Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Heloł!!:multi: [quote name='BeaC'] cześć spoto-magnusowa:razz: A Tops!?:mad: :diabloti: ojj ryjek kochany:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Kiłi']Heloł!!:multi: ojj ryjek kochany:loveu: ale usmiechnieta mordeczka... czesc i czolem...juz poludnie ......to nie bede mowic dzien dobry tylko milego dzionka:loveu: Quote
Alicja Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [FONT=Arial]:crazyeye:a co ty robisz w pracy w poniedziałek:razz: a tak poza tym witanko:multi::multi::multi: uślimtaj świniaczka;) [/FONT] Quote
Paula Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Witaj zapracowona Beato :p :multi: Jest Lusinda :loveu: Quote
simbik Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 zżerajaca piłkę Ja bym raczej powiedziała, że on się tu próbuje maskować w liściach :evil_lol: - trzeba jej wyjaśnić że ciapek już nie widać tylko ta biel się rzuca w oczy :evil_lol: . Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [FONT=Arial]:multi:witaj wtorkowo bezaparatowo:multi::multi::multi:[/FONT] Quote
BeaC Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='caroolcia']Cześc prośki :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:witaj wtorkowo bezaparatowo:multi::multi::multi:[/FONT] [quote name='simbik']Ja bym raczej powiedziała, że on się tu próbuje maskować w liściach :evil_lol: - trzeba jej wyjaśnić że ciapek już nie widać tylko ta biel się rzuca w oczy :evil_lol: . [quote name='paula_z']Witaj zapracowona Beato :p :multi: Jest Lusinda :loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)']ale usmiechnieta mordeczka... czesc i czolem...juz poludnie ......to nie bede mowic dzien dobry tylko milego dzionka:loveu: [quote name='Kiłi']Heloł!!:multi: A Tops!?:mad: :diabloti: ojj ryjek kochany:loveu: [quote name='dealer']dzien dobry kobieto pracujaca:p witam Was wszystkjie:loveu::loveu::loveu:.................i hurtowo dziękuję za odwiedzanie mojej foto- ble- ble, podczas gdy ja nie mam czasu na odwiedzenie was:shake::placz::placz: jak mnie nie zamęczą................to nadrobie:cool1: Quote
Recommended Posts