caroolcia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 BeaC napisał(a):a nie napisałam, ze to wszystko targa ze soba TZ??? ...............to teraz piszę:diabloti::diabloti::diabloti: ach to teraz jaqsne, dlaczego TZ wymieka na tych spacerkach :evil_lol: Quote
BeaC Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Vectra napisał(a):siemanko Beatko i świnko z Pokoju :diabloti: witam Cie witam.............:loveu::loveu::loveu: świnka też Cie wita...........policz potem siniaki:razz: caroolcia napisał(a):ach to teraz jaqsne, dlaczego TZ wymieka na tych spacerkach :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
caroolcia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 świnki aż tak wylewnie się witaja? :evil_lol: Quote
BeaC Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 caroolcia napisał(a):świnki aż tak wylewnie się witaja? :evil_lol: jeszcze bardziej niż wylewnie:razz:................i na dodatek nie patrzy gdzie biegnie:mad:skacze :mad:.czy kogos depcze czy nie:mad:...............sa bardzo gruboskurne..........ich nic nie boli:cool1:..............i chyba myśla że tak mają wszyscy..................:cool1: ale ja tak nie mam:placz::placz::placz:...................potem musze korektora używać, bo mi siniora pod broda nabiła ostatnio:angryy:............i się musiałam do pracy zamaskować Quote
caroolcia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 BeaC napisał(a):jeszcze bardziej niż wylewnie:razz:................i na dodatek nie patrzy gdzie biegnie:mad:skacze :mad:.czy kogos depcze czy nie:mad:...............sa bardzo gruboskurne..........ich nic nie boli:cool1:..............i chyba myśla że tak mają wszyscy..................:cool1: ale ja tak nie mam:placz::placz::placz:...................potem musze korektora używać, bo mi siniora pod broda nabiła ostatnio:angryy:............i się musiałam do pracy zamaskować a potem w pracy podejrzewają że zupa była za słona :evil_lol: no co jakos ogom miłości do Pańciuchny musi pokazać:lol: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 BeaC napisał(a):wiedziała że z Toba coś ten teges nietego:razz::razz::razz: A chodzi Ci o to, że ze mną ten teges nie teges, rozumiem:grins:Jest dokładnie tak jak piszesz:grins: Quote
clockwork Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Arial]dojszłam :mdleje: iii juz zmykam cześć prosiaczkowe :multi:[/FONT] Quote
agbar Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 pierwsza!!!!!!!!!!!!! dzien dobry:loveu: :diabloti: Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dealer napisał(a):pierwsza!!!!!!!!!!!!! dzien dobry:loveu: :diabloti: druga :diabloti: witaj Bea :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:CZEŚĆ BEA:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/FONT] Quote
BeaC Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]dojszłam :mdleje: iii juz zmykam cześć prosiaczkowe :multi:[/FONT] jak Ty doszłaś ja juz wyszłam witaj:multi: paula_z napisał(a):Witaj pracusiu :p Cze Paula:loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 madzia i medor napisał(a):Witammmmmmmmmmmmmmmm:hand: madzia a ty co?? spania nie masz??? witaj.................widze nowy avatar........sama dziergałaś??? Quote
BeaC Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:CZEŚĆ BEA:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/FONT] Cześć Alicja:multi: Vectra napisał(a):druga :diabloti: witaj Bea :multi: :loveu: :loveu: :loveu: witaj Vectra:multi: dealer napisał(a):pierwsza!!!!!!!!!!!!! dzien dobry:loveu: :diabloti: cze.dilerka:multi: a ja spytam tak ot..............czy Wy SPANIA nie macie???:shake::-o kobity.ja o tej porze przewracam się na drugi bok.po raz n-ty Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 BeaC napisał(a):madzia a ty co?? spania nie masz??? witaj.................widze nowy avatar........sama dziergałaś??? Właśnie zaraz zmierzam spać:mdleje: Córcia mi zrobiła, ja takiego talenta nie posiadam:shake: :shake: :evil_lol: Quote
BeaC Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial];)znów sie pojawiam[/FONT] caroolcia napisał(a):Dzień dobry :cool1: bonita napisał(a):Ja też jestem i się witam z rana :) witam Was moje kochane:loveu::loveu::loveu:...............madzię też:diabloti: dzisiaj mam apogeum............w pracy....jutro 50 obron.............systema nadal niet..........:placz::placz::placz::placz: więc raczej dzisiaj nie po dogomaniuję:shake::shake::shake: Quote
groszek83 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 To ja jeszcze tak szybko coś napisze.......:hmmmm: ..... COŚ :grins: Quote
caroolcia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 To trzymamy kciuki i 8 łapek, żeby ciężki dzień pracowy minął i jak najszybciej długi weekend rozpoczął :cool3: Quote
bazylowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Century Gothic]Heloł :hand: meldujemy się, zaległosci ndrobione, dziara ekstra, pożeracz piłek.. no cóż.. jak dla mnie to ona jest niewinna :diabloti:[/FONT] Oczywiście zamawiam więcej pokojowej zieleni :cool3: Quote
BeaC Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 groszek83 napisał(a):To ja jeszcze tak szybko coś napisze.......:hmmmm: ..... COŚ :grins: się wysiliła:-o cześć caroolcia napisał(a):To trzymamy kciuki i 8 łapek, żeby ciężki dzień pracowy minął i jak najszybciej długi weekend rozpoczął :cool3: tak lub podobnie mam do końca czerwca............właśnie.jem śniadanie witaj karola:loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 witaj mamobazyla:multi::multi::multi: więcej zdjęć..kiedyśtam napewno.teraz czasa niet................. Quote
Recommended Posts