agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 pokoj z tobom kobieto z Pokoju... kawe ci przynieslam:loveu: Quote
BeaC Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:witaj pokojowa kobieto pracująca;)[/FONT] clockwork napisał(a):[FONT=Arial]witaj pokojowa kobieto pracująca :diabloti:[/FONT] a Wy co tak chórem????? Witajcie w Pokoju:diabloti::diabloti::diabloti:.......................siostry:diabloti: dealer napisał(a):pokoj z tobom kobieto z Pokoju... kawe ci przynieslam:loveu: o dzieki Ci o boska...............witam Cię w pokoju:razz: a dzisaj to mi wódki trza dla uspokojenia nerwowego, nawet powiedziałam w pracy ...................że się zwolnie.........a tego syfu naprawiac nie będę...........mam taką kaszane :mad::angryy: Quote
BeaC Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 paula_z napisał(a)::evil_lol: Letnia była :razz: Bry Bea :multi: JEJ Paula...............pominełam Cię..............naprawiam, bo to z tych nerwow tak mam................ witam Cie w pokoju:loveu: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 BeaC napisał(a):a Wy co tak chórem????? Witajcie w Pokoju:diabloti::diabloti::diabloti:.......................siostry:diabloti: [FONT=Arial]bo my prawie jak Anielski Chór........:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 BeaC napisał(a):a Wy co tak chórem????? Witajcie w Pokoju:diabloti::diabloti::diabloti:.......................siostry:diabloti: [FONT=Arial]bo nasze musga sie zsynchronizowały... [/FONT] Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]bo nasze musga sie zsynchronizowały... [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dokładnie:eviltong:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ce bla bla ble ble bala bla bala lalla tralalala lallalaa :grins: I wszystko jasne :diabloti: Quote
BeaC Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Kiłi napisał(a):Witajta:loveu: a witajcie witajcie:loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Ce bla bla ble ble bala bla bala lalla tralalala lallalaa :grins: I wszystko jasne :diabloti: a tej co znowu??? Madzia..............????:hmmmm::stupid: witaj Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj ...tylko co ty robisz w poniedziałek w pracy:crazyeye:[/FONT] Quote
agbar Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 witaj....a dlaczego ty pracujesz dzisiaj...nudzi ci sie w domciu?:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 i ja tez sie witam :grins: ale o prace nie pytam bo nie jestem wscipska:diabloti: :evil_lol: Quote
BeaC Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj ...tylko co ty robisz w poniedziałek w pracy:crazyeye:[/FONT] dealer napisał(a):witaj....a dlaczego ty pracujesz dzisiaj...nudzi ci sie w domciu?:diabloti: he he he i jak to łatwo zaszokowac?? witajcie szokniete....pisałam przecie żem pracoholik.chłupe wysprząyałam od parteru po dach więć w ramach nudy przyszłam se popracować w poniedziałek.a co!!!!:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
BeaC Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 evaxon napisał(a):i ja tez sie witam :grins: ale o prace nie pytam bo nie jestem wscipska:diabloti: :evil_lol: a witam cię właścicielko pieknej tigry!!! nie pytaj:diabloti: Quote
groszek83 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ja wiem ja wiem:multi::multi:Skołowałaś sobie antenke kradniesz sygnał i tym sposobem siedząc w domu możesz pisać na DG:grins::grins::grins::evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 BeaC napisał(a):a witam cię właścicielko pieknej tigry!!! nie pytaj:diabloti: :grins: wcale nie chce zapytac:diabloti: Quote
BeaC Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 groszek83 napisał(a):Ja wiem ja wiem:multi::multi:Skołowałaś sobie antenke kradniesz sygnał i tym sposobem siedząc w domu możesz pisać na DG:grins::grins::grins::evil_lol: taaaaaaaaaaaaaaaaaa kabelek bagatelka...35 km witaj groszkowa panieneczko:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 BeaC napisał(a):a tej co znowu??? Madzia..............????:hmmmm::stupid: witaj :grins::grins: BeaC napisał(a):he he he i jak to łatwo zaszokowac?? witajcie szokniete....pisałam przecie żem pracoholik.chłupe wysprząyałam od parteru po dach więć w ramach nudy przyszłam se popracować w poniedziałek.a co!!!!:diabloti::diabloti::diabloti: :mdleje::stupid::diabloti: :diabloti: To siem nagudałom:diabloti: :diabloti: Quote
caroolcia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 cudne parkowe fotencje - na spacerek bosko kto wycierał zawieszenie i łapy :evil_lol: :eviltong: ?? niunia na smyczce? Quote
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 caroolcia napisał(a): niunia na smyczce? eeee tam :evil_lol: jakis glon sie do niej przyczepił:evil_lol: Quote
BeaC Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a)::grins::grins: :mdleje::stupid::diabloti: :diabloti: To siem nagudałom:diabloti: :diabloti: wiedziała że z Toba coś ten teges nietego:razz::razz::razz: caroolcia napisał(a): cudne parkowe fotencje - na spacerek bosko pak mamy boski i strasznie wielki...jeszczem go calego nie obeszla........bo TZ wymięka:razz::eviltong: kto wycierał zawieszenie i łapy :evil_lol: :eviltong: ?? my nie wycieramy zanim do domu przyjdzie wszystko wysycha i samo ładnie odpada niunia na smyczce? No........bo to park i czasami tam gdzie możemy kogoś napotkać( choc to rzadkość.......) to chodzimy na smyczy..........coby nauka nie poszła w las:evil_lol::evil_lol::evil_lol: lepiej na smyczy niż w kagańcu witaj caroola!!!! Quote
groszek83 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 BeaC napisał(a): lepiej na smyczy niż w kagańcu Jak to??:-o Łańcuch do ciągnięcia drzewa,kaganiec najlepiej tylko z dwoma dziurkami do oddychania,kolczatka,łańcuszek zaciskowy i obroża elektryczna.Tak powinien wyglądać Twój zestaw spacerowy.Acha i nie zapomnij psa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 groszek83 napisał(a):Jak to??:-o Łańcuch do ciągnięcia drzewa,kaganiec najlepiej tylko z dwoma dziurkami do oddychania,kolczatka,łańcuszek zaciskowy i obroża elektryczna.Tak powinien wyglądać Twój zestaw spacerowy.Acha i nie zapomnij psa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nie napisałam, ze to wszystko targa ze soba TZ??? ...............to teraz piszę:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts