agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 WOW!!!!!!! dzien dobry buraczkowa rodzinko:loveu: Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='dealer'] WOW!!!!!!! dzien dobry buraczkowa rodzinko:loveu: a witam Cię witam.........nareszcie w mojej galerii:loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='BeaC']a witam Cię witam.........nareszcie w mojej galerii:loveu::loveu::loveu: ano bylam:) i zas jestem:) wlasnie pisze Pawciowi ze pieknie sie postaral:) Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 dealer napisał(a):ano bylam:) i zas jestem:) wlasnie pisze Pawciowi ze pieknie sie postaral:) :calus::thumbs::cool2: Quote
Medorowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='BeaC']i dla Wszystkich...............zniecierpliwionych................przede wszystkim Madzi:razz::razz::razz: BURACZEK!!!!!!!!! wkleiłam dwa zdjęcia.................a tak :cool3::cool3::cool3: Świetny burak:multi: :multi: Naprawdę pierwsza klasa:cool2: Tyż chcem sobie tatoo walnąć:oops: Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='madzia i medor']Świetny burak:multi: :multi: Naprawdę pierwsza klasa:cool2: Tyż chcem sobie tatoo walnąć:oops: a ja nie:eviltong:...........za to tatułuję TZta....................ten jest trzeci Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='BeaC']a ja nie:eviltong:...........za to tatułuję TZta....................ten jest trzeci[FONT=Arial]:razz:poka tamte 2[/FONT] [quote name='BeaC']i dla Wszystkich...............zniecierpliwionych................przede wszystkim Madzi:razz::razz::razz: BURACZEK!!!!!!!!! wkleiłam dwa zdjęcia.................a tak :cool3::cool3::cool3:[FONT=Arial];)lepiej wygląda niż pod folią...extra cze Bea [/FONT] Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:poka tamte 2[/FONT] [FONT=Arial];)lepiej wygląda niż pod folią...extra cze Bea [/FONT] cześć Alicjo:multi::multi::multi: czy coś jeszcze mam pokazać:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='BeaC']cześć Alicjo:multi::multi::multi: czy coś jeszcze mam pokazać:eviltong::eviltong::eviltong: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie bedę wnikać w szczegóły:eviltong:[/FONT] Quote
BoJa2 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ja może już mam sklerozę:cool1: ,ale burok miał być na dooopie:evil_lol: a Ty nam tu serwujesz opatkę:p Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Ja może już mam sklerozę:cool1: ,ale burok miał być na dooopie:evil_lol: a Ty nam tu serwujesz opatkę:p może może................ sie burak na plecy przeniósł bo tam mniej..................smierdzi:diabloti::eviltong: Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='groszek83']Jaki przeterminowany??Groszki baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ale to baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo długo zachowują swój normalny świeży wygląd oraz smak:eviltong::eviltong: [FONT=Arial]normalny to pojęcie względne :diabloti:[/FONT] [quote name='madzia i medor']Świetny burak:multi: :multi: Naprawdę pierwsza klasa:cool2: Tyż chcem sobie tatoo walnąć:oops: [FONT=Arial] etykiete Tyskiego gratis mogymy ci walnąć.... :diabloti: dobry BEA!!! [/FONT] Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [FONT=Arial] etykiete Tyskiego gratis mogymy ci walnąć.... :diabloti: :turn-l::roflt:[/FONT][FONT=Arial]:roflt:[/FONT][FONT=Arial]:roflt:[/FONT][FONT=Arial]:roflt:[/FONT] [FONT=Arial] dobry BEA!!! [/FONT] cześć Klockowa..............:calus: Quote
Medorowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='BeaC']a ja nie:eviltong:...........za to tatułuję TZta....................ten jest trzeci Pokazuj:cool3: :cool3: :razz: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]normalny to pojęcie względne :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial] etykiete Tyskiego gratis mogymy ci walnąć.... :diabloti: dobry BEA!!! [/FONT] Idem na to:diabloti: Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='madzia i medor']Pokazuj:cool3: :cool3: :razz: zboczona :eviltong: mój Ci on jest TYLKO MóJ:angryy::cool3: Idem na to:diabloti: na Tyskie to oć:evil_lol: ja juz spad w chat jutro przyjdę miłego oglądania................chciałabym nieśmiale napomknąć...................że TAM TEż SA ZDJęCIA LUśKI:angryy::p Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='madzia i medor']Pokazuj:cool3: :cool3: :razz: Idem na to:diabloti: [FONT=Arial]no to cho... czekam :multi:[/FONT] [quote name='BeaC'] miłego oglądania................chciałabym nieśmiale napomknąć...................że TAM TEż SA ZDJęCIA LUśKI:angryy::p [FONT=Arial]gdzie te zdjęcia Luski?? bo nie widze :diabloti:[/FONT] Quote
Medorowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='BeaC']na Tyskie to oć:evil_lol: No to idem, a Ty uciekas:shake: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no to cho... czekam :multi:[/FONT] A gdzie mi zrobisz:razz: :razz: :diabloti: Quote
Paula Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 O jaki burak :cool2: :loveu: Co złego to nie ja ;) Bry Beata :multi: Quote
BeaC Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='paula_z']O jaki burak :cool2: :loveu: Co złego to nie ja ;) Bry Beata :multi: Bry bry Paula................a od tego czasu zdążyła juz...rozpieprzyć dwie piłki..................ta pomarańczowa była calutki tydzień:multi::multi::multi: ta druga wczorajsza............15 minut i dodam że byłą to piłka do nogi .wprawdzie z ruskiego.............ale nie został po niej skraweczek większy niż 2x2 cm:diabloti::-o Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial];)bry dzionek .....no i jak z fotami ..miały być inne części ufocone:razz:[/FONT] Quote
BeaC Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no to cho... czekam :multi:[/FONT] [FONT=Arial]gdzie te zdjęcia Luski?? bo nie widze :diabloti:[/FONT] bryle se załuż...........bos ślepa:diabloti: a jak nie widzisz to masz następne:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Witaj klockowa pomiziasz Klocka łode mnie??? plissssss:loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)bry dzionek .....no i jak z fotami ..miały być inne części ufocone:razz:[/FONT] ............tych innych części nie pokazuję................na publicznym blogu:diabloti::eviltong::eviltong: witaj Alicjo!!!!!! nie śpisz już??? Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='BeaC']............tych innych części nie pokazuję................na publicznym blogu:diabloti::eviltong::eviltong: witaj Alicjo!!!!!! nie śpisz już??? [FONT=Arial]:diabloti:nie spię ...Ozzy uznał , że 6.30 to świetny czas na psacerek:angryy:...poza tym dziecka wczoraj poszli na długi psacer i nie wiem czy bydło czego nie zjadło bo mu bulkało w brzuchu , najadł sie trawy ...pewno potem będę miała ptactwo ozdobne w typie pawia na podłodze:diabloti:..i kupalon był urozmaicony:razz: Aaaa nie na publicznym blogasku .....hmmm przecie on nie publiczny yno Wasz osobisty:eviltong: [/FONT] Quote
Paula Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Dzień doberek :p Wpadłam na szybką kawkę przed pracką :razz: U nas piłka do nogi wytrzymała kilka chwil, zaraz zrobiła psssss.....;) Quote
Recommended Posts