Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeaC']teraz muszę namówić Pana TZta coby se dał fotę strzelić:cool3::cool3::cool3:

Zadziałaj, jak przyczajony tygrys... ukryty smok, znienacka i cyk:diabloti: Ale jezdem mundra i wogóle taka fajnuuuu:loveu: :loveu: :diabloti:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']moja mila:loveu:

miła ty ma

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a no to studniarz niech jej bedzie.......:loveu:
czesc slicznotko.....:loveu:
dzis mamy czym oddychac...
trzymaj kciuki dzis jest dentysta o 12!!!!!!!!!!!!!:diabloti:

ja wczoraj przeżyłam:multi::multi::multi:.............a idę znowu w piatek.........:multi::multi::multi:
witaj Piekna!!!

Posted

[quote name='madzia i medor']Zadziałaj, jak przyczajony tygrys... ukryty smok, znienacka i cyk:diabloti: Ale jezdem mundra i wogóle taka fajnuuuu:loveu: :loveu: :diabloti:

no więc tak..............powiem prawdę i tylko prawdę:diabloti:.......powiedziałam mu wczoraj o tym , że tak pragniesz..........jego Buroka:razz:....i wiesz co on na to????
sie nie zdziwił:shake:

no i FAJNAAAAAAAAAAAAAAA jesteś:eviltong:

Posted

[quote name='BeaC']no więc tak..............powiem prawdę i tylko prawdę:diabloti:.......powiedziałam mu wczoraj o tym , że tak pragniesz..........jego Buroka:razz:....i wiesz co on na to????
sie nie zdziwił:shake:

no i FAJNAAAAAAAAAAAAAAA jesteś:eviltong:

Bo w tym nie ma nic, a nic dziwnego:siara::siara::diabloti:
Wiem, że fuujna;)

Posted

[quote name='madzia i medor']Bo w tym nie ma nic, a nic dziwnego:siara::siara::diabloti:
Wiem, że fuujna;)

samochwał:eviltong::eviltong::eviltong:
..............jak napięcie naprawdę wzrośnie może wtedy..........:diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']samochwał:eviltong::eviltong::eviltong:
..............jak napięcie naprawdę wzrośnie może wtedy..........:diabloti:

Zanim wzrośnie To napięcie to my tu uwiędniemy:evil_lol: :evil_lol:

cześć Bea.

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Zanim wzrośnie To napięcie to my tu uwiędniemy:evil_lol: :evil_lol:

cześć Bea.

cześć cześc...........................a tam od razu nie ma na co więdnąć:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']cześć cześc...........................a tam od razu nie ma na co więdnąć:diabloti::diabloti::diabloti:

Mówisz ,że aż tak żle To wygląda???:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']melduje się na kawę :cool3: przyszłam ze swoją :diabloti:
jak tam Lusiowata ?

oo jaki masz ładny baneros :loveu: :loveu: :loveu:

a dzieki to stary baner ktoś mi go zrobił i go odgrzebałam :cool3::cool3::cool3:

[quote name='dealer']ja tez przyszlam...moze byc ze na kawe:diabloti:

kawa raz:razz:

[quote name='Hugo-Kochaś']Bea dolej wody - ja też sie jeszcze napije kawusi;)

kawa dwa:razz:

i pożegnanko na dziś....................zmolestuję starego może się da sfocić???
to Papapa do jura:lol:

Posted

[quote name='BeaC']miła ty ma

ja wczoraj przeżyłam:multi::multi::multi:.............a idę znowu w piatek.........:multi::multi::multi:
witaj Piekna!!!

ja juz...
jeszcze tez smigam na tego zeba na jedna wizyte...ale zdretwiale pol twarzy posiadam ...nadal....:diabloti: .

Posted

[quote name='dealer']balam sie ze mnie nie zauwazysz:diabloti:

[quote name='BeaC']
ZAWSZE cię zauważam..................

[quote name='dealer']moja mila:loveu:

[quote name='BeaC']miła ty ma
:loveu::loveu:Ach jak cudnie:loveu::loveu:jak w telenoweli:loveu::loveu:aż sie wzruszyłam:-(:-(:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:ha ha a ja widziałem buraczka pod folią:eviltong:

cze Bea .........ale bandorelos no no ......;)

cze Alicja.............chciała sfocić wczoraj wieczorem buroczka,......................ale...................wstyd się przyznać.............akumulatory były wyładowaneeeeeeeeee
ale naładowałam..................chbya dzisiaj go dopadnę

[quote name='Hugo-Kochaś']samochwała:evil_lol: :evil_lol:

:loveu:
[quote name='Agunia-Pańciunia)']ja juz...
jeszcze tez smigam na tego zeba na jedna wizyte...ale zdretwiale pol twarzy posiadam ...nadal....:diabloti: .

e ja to mam generalke......taki juz wiek:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, 2/3 mam za soba ale jeszcze trochę przed
Witaj.............Agusia:multi::multi::multi:

[quote name='groszek83']:loveu::loveu:Ach jak cudnie:loveu::loveu:jak w telenoweli:loveu::loveu:aż sie wzruszyłam:-(:-(:loveu::loveu:
............tak???? nie wiem....................nie oglądam TV od.........7 miesiecy:multi::multi::multi:
Witaj groszkowa:loveu:

Posted

[quote name='paula_z']Cześć Beata :multi: Banerek śliczny, tylko nie ma odsyłacza do blożka :razz:

...banerek ktoś mi podarował na innym forum.............a odsyłacza...........(nie umiem zrobić):placz::placz::placz:
witaj paulino:multi::multi::multi:ucałuj maksymiliana:loveu::loveu::loveu: