groszek83 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dooooooooobryyyyyyyy:scream_3:przyszłam Ci pomachać:hand::hand::hand::grins: Quote
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 groszek83 napisał(a):Dooooooooobryyyyyyyy:scream_3:przyszłam Ci pomachać:hand::hand::hand::grins::evil_lol::evil_lol::evil_lol:aleś sie namachała:eviltong: Cze pokojanko;) Quote
BeaC Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 paula_z napisał(a):Witaj Bea z myszołowem ;) .................witaj pitmanwłaścicielko.............:multi::multi::multi: Quote
BeaC Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 groszek83 napisał(a):Dooooooooobryyyyyyyy:scream_3:przyszłam Ci pomachać:hand::hand::hand::grins: ........................hej hej heeeeeeeeeeeeej a machajże sobie jak taka twa wola:eviltong::diabloti: Quote
BeaC Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:aleś sie namachała:eviltong: Cze pokojanko;) ..............cze Alusia rybniczko:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
agbar Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 przyszlam se.....a jak juz jestem to ci przekaze ze dzien dobry:diabloti: Quote
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 dealer napisał(a):przyszlam se.....a jak juz jestem to ci przekaze ze dzien dobry:diabloti::razz:nie dodałaś ....pokój z Tobą:diabloti: Quote
BeaC Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):czesć Beo Pokojówko:lol: dealer napisał(a):przyszlam se.....a jak juz jestem to ci przekaze ze dzien dobry:diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:nie dodałaś ....pokój z Tobą:diabloti: Pokój z Wami:diabloti::diabloti::diabloti: i ze mna też...............:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 BeaC napisał(a):.................mam Ci nagiego TZta pokazać??? on se tego buraczka no wiesz..........................na posladkach dziergał:diabloti::diabloti::diabloti: Ależ całego nie musisz - wystarczą pośladki z burakiem:diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 BeaC napisał(a):Pokój z Wami:diabloti::diabloti::diabloti: i ze mna też...............:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:jament;) Quote
bonita Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:jament;) Bosh, jutro poniedziałek:placz::placz::placz: Czemu już przyłazi:shake: Quote
BeaC Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Ależ całego nie musisz - wystarczą pośladki z burakiem:diabloti: :diabloti: .............właśnie POŚLADKI sa najfajniesze:diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: bonita napisał(a):Bosh, jutro poniedziałek:placz::placz::placz: Czemu już przyłazi:shake: .................miałaś.................mnie na myśłi:cool3::cool3::cool3: witam was POKOJOWO siostry w mych skromnych progach Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 witam cie a jakze tez pokojowo w Twoich progach.....:diabloti: Quote
BeaC Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 ..............i tradycyjnie już we wtorek parę fot trochę zaszłych wyciaganie piłki z paszczy............ takie sobie pozowanko pani dla swego świetego spokoju powiesiła piłeczkę na gruszce.......... spokój trwał................pół godziny jakisik ulubiony patycek i taka sobie Lusia resztę jak wrócę od Pana.....dentysty:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
bonita Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 BeaC napisał(a): .................miałaś.................mnie na myśłi:cool3::cool3::cool3: witam was POKOJOWO siostry w mych skromnych progach :mdleje::roflt::roflt::roflt: qurde faktycznie tak wyszło:evil_lol:, a chodziło mi o poniedziałek, że on już idzie i się weekend kończy:evil_lol: Witaj Bea, normalnie mój zły humor odrazu prysnął:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziś już na szczęscie wtorek Quote
Medorowa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 O zdjęcia, widziałam zdjęcia:Cool!::Cool!::Cool!: A buraka nadal niet:niewiem: Quote
BoJa2 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Cześc Bea -fotki paszczaka obejrzałam(czuję sie Tu jak u siebie:lol: ) Czekam na Wiadome fotki:p Quote
BeaC Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 madzia i medor napisał(a):O zdjęcia, widziałam zdjęcia:Cool!::Cool!::Cool!: A buraka nadal niet:niewiem: teraz muszę namówić Pana TZta coby se dał fotę strzelić:cool3::cool3::cool3: Hugo-Kochaś napisał(a):Cześc Bea -fotki paszczaka obejrzałam(czuję sie Tu jak u siebie:lol: ) Czekam na Wiadome fotki:p znaczy się?????? bo nie kumam a ja u Ciebie tak samo...........:-o:-o:-o Vectra napisał(a):witajcie dziewczynki Pokojowo :diabloti: witaj w duchu pokoju..........moher siostro:diabloti: Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 dealer napisał(a):witam cie a jakze tez pokojowo w Twoich progach.....:diabloti: bylam TU.....:cool1: Quote
BeaC Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 dealer napisał(a):bylam TU.....:cool1: ja też:cool1: Quote
BeaC Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Vectra napisał(a):witaj Zielonko Wiejsko :diabloti: witaj fajny masz banerek sama robiłaś??????? Quote
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 BeaC napisał(a):witaj fajny masz banerek sama robiłaś??????? tak sama :cool3: :cool3: wczoraj w nocy mnie wena dopadła ;) Quote
Recommended Posts