BeaC Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):bylam tu ....ale to przeciez nie znaczy ze nie moge przyjsc znowu:diabloti: ....................kiedy ty była??? no kiedy simbik napisał(a):Ale randkę Luśka miała :cool3: . ...............witaj:lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 BeaC;5421912 [B napisał(a):na poczatek droga do droga jak droga.....:diabloti: Ozzulec znoj jajka ma na wierzchu....:diabloti: oboje zadowoleni......no prosze prosze......:diabloti: powazna mina.....:diabloti: extra.....to milo spedzilas niedziele..... Quote
agbar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):czesc kobieto nie tanczaca....jak przyjade to ci zmontuje te rure:diabloti: o tuuuuu 9:12 dzisiaj:diabloti: BeaC napisał(a):....................kiedy ty była??? no kiedy Quote
BeaC Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):o tuuuuu 9:12 dzisiaj:diabloti: .................................kkkurde...............okularki se chyba sprawię, bom niedowidząca już jest:cool1: Quote
agbar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 BeaC napisał(a):.................................kkkurde...............okularki se chyba sprawię, bom niedowidząca już jest:cool1: buraczek ci swiat zaslonil:razz: Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 jestem , nie śpie :diabloti: śliczne zdjęcia w odcieniu blue , skąd wiedziałaś że lubię ten kolor ? Quote
BeaC Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):jestem , nie śpie :diabloti: śliczne zdjęcia w odcieniu blue , skąd wiedziałaś że lubię ten kolor ? ................nie wiedziałam...................ja nie lubie :shake: dealer napisał(a):buraczek ci swiat zaslonil:razz: ..................nooooooooooooo faaaaaaajny (śpię nawet z nim) Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):extra.....to milo spedzilas niedziele..... :roll: była w naszym towarzystwie... to wątpliwe czy miło.... :diabloti: Quote
Alicja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a)::roll: była w naszym towarzystwie... to wątpliwe czy miło.... :diabloti:nooo masz rację ...bo mnie to nawet zignorowała a ja jej z prezentem startnęłam:diabloti: Quote
Alicja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Mam coś dla was ...tylko nie wiem czemu masz niebieskie fotki:razz: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Doszły mnie słuchy, że burak na plecach Twojego TZta już skończony:cool3::razz: Quote
BeaC Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):nooo masz rację ...bo mnie to nawet zignorowała a ja jej z prezentem startnęłam:diabloti: .....................??????.......................... zdjątka???.....................BARDZO DZIĘKUJĘ o BOSKA!!!!:modla::modla::modla::modla::modla: clockwork napisał(a)::roll: była w naszym towarzystwie... to wątpliwe czy miło.... :diabloti: ...............dlategom to przemilczała:diabloti: madzia i medor napisał(a):Doszły mnie słuchy, że burak na plecach Twojego TZta już skończony:cool3::razz: .............Buraczek...........a i owszem i tak:multi:, ale cosik mu dolega bo w namiocie foliowym ostatnio śpi:diabloti: WITAM WSZYSTKICH...................nikogo nie pominełam:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 czesc kobieto z bujna grzywka, pomaranczowa bluzeczka i z psiaczkiem co pyszczek ma biały...... Quote
BeaC Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc kobieto z bujna grzywka, pomaranczowa bluzeczka i z psiaczkiem co pyszczek ma biały...... witaj blondyneczko w czarne kropeczki, z synkiem post-komunistą i włosiatym psem:diabloti::multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 BeaC napisał(a):witaj blondyneczko w czarne kropeczki, z synkiem post-komunistą i włosiatym psem:diabloti::multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: to juz wiemy o kim kto mowi i jest gites.....:diabloti: Quote
BeaC Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 .............to dla wytrwałych dalsza część fot....... ZE SPOTKANIA ALICJI I KLOCKOWEJ ZE MNA.............PSY TEZ BYłY:diabloti: gziczkujemy się................ ..................a dzisiaj tak BEZ komentarza:diabloti: Quote
BeaC Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pwitaj ...o milcząca:multi::multi::multi: witaj o MŁA:loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 witaj .....Ala mnie zagadala i nie mam juz nic do powiedzenia....:diabloti: Quote
BeaC Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):witaj .....Ala mnie zagadala i nie mam juz nic do powiedzenia....:diabloti: .................nie zauważyłam witaj.mimo wszystko:razz: Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 BeaC napisał(a):...............dlategom to przemilczała:diabloti: o ty!!!!!! :mad::mad::mad: nasze towarzystwo ci nie pasi??? poczekaj noooo.... jeszcze cie dopadniemy :diabloti: BeaC napisał(a): zajebioza :loveu: :loveu: :loveu: ...... zajebioza aparat w kadrze :diabloti: helloł Beo.... żono hodofcy buraków- pod folią... ;) Quote
Medorowa Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 BeaC napisał(a): .............Buraczek...........a i owszem i tak:multi:, ale cosik mu dolega bo w namiocie foliowym ostatnio śpi:diabloti: WITAM WSZYSTKICH...................nikogo nie pominełam:diabloti: No to wyciągnij go spod tej folii, cyknij zdjęcie i pokazuj:razz: :razz: :p Zdjęcie mordulców tyż mi się bardzo podobają:loveu: Quote
BeaC Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a): o ty!!!!!! :mad::mad::mad: nasze towarzystwo ci nie pasi??? poczekaj noooo.... jeszcze cie dopadniemy :diabloti: mnie??? raczej nieeeeeeeeee jak już to mojego....TZta zajebioza :loveu: :loveu: :loveu: ...... zajebioza aparat w kadrze :diabloti: helloł Beo.... żono hodofcy buraków- pod folią... ;) witaj.....żono..............producenta burakóf:diabloti: madzia i medor napisał(a):No to wyciągnij go spod tej folii, cyknij zdjęcie i pokazuj:razz: :razz: :p Zdjęcie mordulców tyż mi się bardzo podobają:loveu: zdjęcia mordulcow dostała??? to niech się cieszy..burak bedzie ukazany jak...................wyzdrowieje:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts