Kiłi Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:placz: :placz: I co, że niby ja się na setną stronke nie załapałam:-( :placz: :placz: Nie fair:placz: Quote
Paula Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 U mnie stronka 51, ale co tam ;) Zdrówko Bea :beerchug: Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 dealer napisał(a):dzien dobry:) dżem dobry :diabloti: Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 :multi::multi::multi:witam prawie w południe .....podobno jutro się widzimy;) Quote
BeaC Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry:) [quote name='Vectra']dżem dobry :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witam prawie w południe .....podobno jutro się widzimy;) ............witam w mojej blogogaleryjce.......chlebem i dżemem Quote
Medorowa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ignorujesz mnie:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
Vectra Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 jestem , witam się :loveu: :loveu: pozdrawiam i lecę dalej :diabloti: Quote
agbar Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 masz juz program arystyczny przygotowany na jutro?:diabloti: Witaj kobieto pracujaca:multi: Quote
Vectra Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 dealer napisał(a):masz juz program arystyczny przygotowany na jutro?:diabloti: Witaj kobieto pracujaca:multi: ALicja rozpisuje konkursy :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='dealer']masz juz program arystyczny przygotowany na jutro?:diabloti: Witaj kobieto pracujaca:multi::razz:program artystyczny objęty tajemnicą:evil_lol: [quote name='Vectra']ALicja rozpisuje konkursy :diabloti: :diabloti::crazyeye:o kuwa cyc jakie konkursy bo nie wiem.....:diabloti: prezencik:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:program artystyczny objęty tajemnicą:evil_lol: Był ten taniec przy rurce? :evil_lol: Quote
agbar Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 chociaz cie dzis nie ma to i tak przekazuje sloneczne dzien dobry:) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 czesc Luśkowa....... jak samopoczucie??? Quote
BeaC Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Ignorujesz mnie:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: ................ja???.................w życiu..............w PONIEZDZIAŁKI mnie nie ma na necie:eviltong: dealer napisał(a):masz juz program arystyczny przygotowany na jutro?:diabloti: Witaj kobieto pracujaca:multi: .........oczywiście , że miałam.....................ale ...............rurka .............pękła:placz::placz::placz: Witajcie Dilerówna:razz: dealer napisał(a):chociaz cie dzis nie ma to i tak przekazuje sloneczne dzien dobry:) ................ponowne..............dzieeń dobry................państwuuuuuuuuu:p Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc Luśkowa....... jak samopoczucie??? ................moje??? jak zwykle rewelacja..........witaj w mych skromnych progach:multi: Quote
agbar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 czesc kobieto nie tanczaca....jak przyjade to ci zmontuje te rure:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 BeaC;5415541 [B napisał(a):................moje??? jak zwykle rewelacja..........witaj w mych skromnych progach:multi: witasz mnie jakbym tu ze sto lat nie była!!:cool3: a bywam czesciej...:p ciesze sie niezmiernie , ze masz sie dobrze........:p ja miewam sie swietnie.....tez... Quote
BeaC Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):czesc kobieto nie tanczaca....jak przyjade to ci zmontuje te rure:diabloti: ...................no nareszcie ktoś się zlituje nad mym skromnym talentem rureczno-tanecznym:diabloti::diabloti:, WITAJ Agunia-Pańciunia) napisał(a):witasz mnie jakbym tu ze sto lat nie była!!:cool3: a bywam czesciej...:p ciesze sie niezmiernie , ze masz sie dobrze........:p ja miewam sie swietnie.....tez... ......dlatego tak cie witam bo bywasz.............częsciej witam Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 witanko kobieto pracująca - od wtorku do soboty :multi: Quote
BeaC Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 .........................parę zdjęć(nie za dużo, coby nie nasycić wszystkich chętnie oglądających) z niedzielnego wypadu............ na poczatek droga do "niebieski Ozzy"................wogóle wszystkie zdjęcia podwórkowe sa w odbieniu blue:cool3::cool3::cool3: .....................razem??:cool3: ......co mi zrobisz JAK mnie złapiesz????:cool3: przystojniak:loveu::loveu::loveu::loveu: "mordercze........................zapędy":diabloti: zróbmy kółeczko:razz: udało mi sie osłonic przez ozorem Ozziego...........nie do końca:placz: Gziczki .........................i na dzisiaj KONIEC:razz: Quote
agbar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 bylam tu ....ale to przeciez nie znaczy ze nie moge przyjsc znowu:diabloti: Quote
Recommended Posts