BeaC Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 .......................wrociiiiiiiiiiiiiiiiiiilam!!!!!!!!!!..................he he he udał mi sie weekendzikj nie ma co...dziewić dni bez pracy(w pracy) Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='BeaC'].......................wrociiiiiiiiiiiiiiiiiiilam!!!!!!!!!!..................he he he udał mi sie weekendzikj nie ma co...dziewić dni bez pracy(w pracy) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:aleś się wybyczyła cześć i czołem kobieto pomalowanego faceta;) Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Doberek jestem i nie znikne :razz::razz::razz::multi: Quote
clockwork Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Beo i reszta pokojowych ludków... UWAGA komunikat.... Twój pan mąż jedzie do nas jak dobrze kojarzę w niedzielkę.... czy ty kobito też zaszczycisz nas swoją wizytką?? w niedzielke nie pracujesz - nieprawdaż........ :cool3: :cool3: :cool3: Quote
BeaC Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork']Beo i reszta pokojowych ludków... UWAGA komunikat.... Twój pan mąż jedzie do nas jak dobrze kojarzę w niedzielkę.... czy ty kobito też zaszczycisz nas swoją wizytką?? w niedzielke nie pracujesz - nieprawdaż........ :cool3: :cool3: :cool3: ......................jaki Pan:-o:-o:-o toż to trzeba miec albo wygląd albo..pieniądze:cool3::cool3::cool3: .pokój nie jest znowu taki pokojowy:diabloti::diabloti::diabloti: a wybieram sie i owszem jeżeli taka twa wola Quote
clockwork Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='BeaC']......................jaki Pan:-o:-o:-o toż to trzeba miec albo wygląd albo..pieniądze:cool3::cool3::cool3: .pokój nie jest znowu taki pokojowy:diabloti::diabloti::diabloti: a wybieram sie i owszem jeżeli taka twa wola taka ma wola... więc spotykamy sie w niedzielke.... aaaa... i bedzie ten obiecany taniec na rurce!!! :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork'] taka ma wola... więc spotykamy sie w niedzielke.... aaaa... i bedzie ten obiecany taniec na rurce!!! :evil_lol: Filmik poproszę:diabloti: Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork'] taka ma wola... więc spotykamy sie w niedzielke.... aaaa... i bedzie ten obiecany taniec na rurce!!! :evil_lol: ;)ja juz rurkę robię na glanc:razz:...... Quote
BeaC Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 ........................sie nie spiesz...............dilerówny nie będzie.............nie ma po co sie męczyc:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='BeaC']........................sie nie spiesz...............dilerówny nie będzie.............nie ma po co sie męczyc:eviltong::eviltong::eviltong: bedzie bedzie ino jeszcze o tym nie wie.....:diabloti: Quote
agbar Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork']bedzie bedzie ino jeszcze o tym nie wie.....:diabloti: zaczynam sie bac.....chcesz mnie uprowadzic z doma?:crazyeye: a przybedziesz w zbroi i na bialym kuniu?? a ja sobie zaplote warkocze..........................pod pachami:diabloti: Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']zaczynam sie bac.....chcesz mnie uprowadzic z doma?:crazyeye: a przybedziesz w zbroi i na bialym kuniu?? a ja sobie zaplote warkocze..........................pod pachami:diabloti::crazyeye:TYLKO.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No Bea nie wymiękaj ......... Quote
BeaC Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Vectra']melduje się że was toffam i pamiętam :diabloti: ....................ojej:-o:-o:-omnie??? mojego TZta też:mad::diabloti:????? .....Vectra mam dwie kotki.........je tez?????:razz::razz::razz: ..witaj w moich skromnych progach Quote
Vectra Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='BeaC']....................ojej:-o:-o:-omnie??? mojego TZta też:mad::diabloti:????? .....Vectra mam dwie kotki.........je tez?????:razz::razz::razz: ..witaj w moich skromnych progach kotki toffam narbajdziej :diabloti: :diabloti:kici , kici , taś , taś :diabloti: Quote
clockwork Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']zaczynam sie bac.....chcesz mnie uprowadzic z doma?:crazyeye: a przybedziesz w zbroi i na bialym kuniu?? a ja sobie zaplote warkocze..........................pod pachami:diabloti: tak... mój koń bedzie różowy a na imie na wizz(air) bo to latajoncy kuń.... zasiadaj na niego i przybywaj!!!!!! aaa... i ten kuń NIE WARKOCZE Quote
Cosmo Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ....sex na fotach:evil_lol: fantastyczna fotka - dzis 1,5h spedzilam ogladajac galerie Luski ;) swietne zdjecia - widac i czuc milosc i ta do zwierzaka i ta miedzyludzka :p pozdrawiam serdecznie - suczka :loveu: cudna :) Quote
agbar Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork']tak... mój koń bedzie różowy a na imie na wizz(air) bo to latajoncy kuń.... zasiadaj na niego i przybywaj!!!!!! aaa... i ten kuń NIE WARKOCZE jak nie warkocze to nie latam z nim.....na skrzydlach milosci przylece do cia:loveu: Quote
Kiłi Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 ehem... ten teges... co się na tej focie dzieje? :diabloti: :eviltong: Quote
BoJa2 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Hejjjj!dogo zaczęło w miarę być NORMALNE - to sie przyszłam przywitać:buzi: Quote
Paula Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Witaj Bea :multi: Daj no fotkę tego dzieła Klockowego Pawcia na plecach TZta :razz: Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='paula_z']Witaj Bea :multi: Daj no fotkę tego dzieła Klockowego Pawcia na plecach TZta :razz::razz:coś czuję że predzej zobaczę na zywo niż nam Bea wstawi fotaska:eviltong: A......dzień dobry Quote
BeaC Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Kiłi'] ehem... ten teges... co się na tej focie dzieje? :diabloti: :eviltong: ......................nic.....................zupełnie................nic:diabloti: [quote name='paula_z']Witaj Bea :multi: Daj no fotkę tego dzieła Klockowego Pawcia na plecach TZta :razz: ........................jak skończy:razz:..................połowe mam wstawić????? Quote
Recommended Posts