Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

.......................wrociiiiiiiiiiiiiiiiiiilam!!!!!!!!!!..................he he he udał mi sie weekendzikj nie ma co...dziewić dni bez pracy(w pracy)

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BeaC'].......................wrociiiiiiiiiiiiiiiiiiilam!!!!!!!!!!..................he he he udał mi sie weekendzikj nie ma co...dziewić dni bez pracy(w pracy) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:aleś się wybyczyła
cześć i czołem kobieto pomalowanego faceta;)

Posted

Beo i reszta pokojowych ludków...

UWAGA komunikat....

Twój pan mąż jedzie do nas jak dobrze kojarzę w niedzielkę.... czy ty kobito też zaszczycisz nas swoją wizytką?? w niedzielke nie pracujesz - nieprawdaż........ :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='clockwork']Beo i reszta pokojowych ludków...

UWAGA komunikat....

Twój pan mąż jedzie do nas jak dobrze kojarzę w niedzielkę.... czy ty kobito też zaszczycisz nas swoją wizytką?? w niedzielke nie pracujesz - nieprawdaż........ :cool3: :cool3: :cool3:

......................jaki Pan:-o:-o:-o
toż to trzeba miec albo wygląd albo..pieniądze:cool3::cool3::cool3:
.pokój nie jest znowu taki pokojowy:diabloti::diabloti::diabloti: a wybieram sie i owszem jeżeli taka twa wola

Posted

[quote name='BeaC']......................jaki Pan:-o:-o:-o
toż to trzeba miec albo wygląd albo..pieniądze:cool3::cool3::cool3:
.pokój nie jest znowu taki pokojowy:diabloti::diabloti::diabloti: a wybieram sie i owszem jeżeli taka twa wola

taka ma wola...
więc spotykamy sie w niedzielke....
aaaa... i bedzie ten obiecany taniec na rurce!!! :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']
taka ma wola...
więc spotykamy sie w niedzielke....
aaaa... i bedzie ten obiecany taniec na rurce!!! :evil_lol:
;)ja juz rurkę robię na glanc:razz:......

Posted

........................sie nie spiesz...............dilerówny nie będzie.............nie ma po co sie męczyc:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='BeaC']........................sie nie spiesz...............dilerówny nie będzie.............nie ma po co sie męczyc:eviltong::eviltong::eviltong:
bedzie bedzie ino jeszcze o tym nie wie.....:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']bedzie bedzie ino jeszcze o tym nie wie.....:diabloti:

zaczynam sie bac.....chcesz mnie uprowadzic z doma?:crazyeye: a przybedziesz w zbroi i na bialym kuniu?? a ja sobie zaplote warkocze..........................pod pachami:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']zaczynam sie bac.....chcesz mnie uprowadzic z doma?:crazyeye: a przybedziesz w zbroi i na bialym kuniu?? a ja sobie zaplote warkocze..........................pod pachami:diabloti::crazyeye:TYLKO.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No Bea nie wymiękaj .........

Posted

[quote name='Vectra']melduje się że was toffam i pamiętam :diabloti:
....................ojej:-o:-o:-omnie??? mojego TZta też:mad::diabloti:?????
.....Vectra mam dwie kotki.........je tez?????:razz::razz::razz:
..witaj w moich skromnych progach

Posted

[quote name='BeaC']....................ojej:-o:-o:-omnie??? mojego TZta też:mad::diabloti:?????
.....Vectra mam dwie kotki.........je tez?????:razz::razz::razz:
..witaj w moich skromnych progach

kotki toffam narbajdziej :diabloti: :diabloti:kici , kici , taś , taś :diabloti:

Posted

[quote name='dealer']zaczynam sie bac.....chcesz mnie uprowadzic z doma?:crazyeye: a przybedziesz w zbroi i na bialym kuniu?? a ja sobie zaplote warkocze..........................pod pachami:diabloti:

tak... mój koń bedzie różowy a na imie na wizz(air) bo to latajoncy kuń....
zasiadaj na niego i przybywaj!!!!!! aaa... i ten kuń NIE WARKOCZE

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ....sex na fotach:evil_lol:

fantastyczna fotka - dzis 1,5h spedzilam ogladajac galerie Luski ;) swietne zdjecia - widac i czuc milosc i ta do zwierzaka i ta miedzyludzka :p

pozdrawiam serdecznie - suczka :loveu: cudna :)

Posted

[quote name='clockwork']tak... mój koń bedzie różowy a na imie na wizz(air) bo to latajoncy kuń....
zasiadaj na niego i przybywaj!!!!!! aaa... i ten kuń NIE WARKOCZE

jak nie warkocze to nie latam z nim.....na skrzydlach milosci przylece do cia:loveu:

Posted

[quote name='paula_z']Witaj Bea :multi:
Daj no fotkę tego dzieła Klockowego Pawcia na plecach TZta :razz::razz:coś czuję że predzej zobaczę na zywo niż nam Bea wstawi fotaska:eviltong:

A......dzień dobry

Posted

[quote name='Kiłi']
ehem... ten teges... co się na tej focie dzieje? :diabloti: :eviltong:

......................nic.....................zupełnie................nic:diabloti:

[quote name='paula_z']Witaj Bea :multi:
Daj no fotkę tego dzieła Klockowego Pawcia na plecach TZta :razz:

........................jak skończy:razz:..................połowe mam wstawić?????