BeaC Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 ......................witam po światecznej przerwie....dziękuje..............za jajkowe zyczenia.................. Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='BeaC']......................witam po światecznej przerwie....dziękuje..............za jajkowe zyczenia.................. a gdzie foty :mad: Quote
BeaC Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 foty?????? jakie foty?????? .......................jajków nie robiłam........bo to niemoralne:razz::razz::razz: jest...............pozz tym nie chciałay się dać ufocić............ Quote
clockwork Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 cześć Luśkowe... świetne foty, świetne... :diabloti: prosimy o jeszcze.................................. Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='clockwork']cześć Luśkowe... świetne foty, świetne... :diabloti: prosimy o jeszcze.................................. tak , tak śliczne fotki :loveu: :loveu: pięknego masz jorczka :loveu: Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Vectra napisał(a):tak , tak śliczne fotki :loveu: :loveu: pięknego masz jorczka :loveu: Ja bym stawiła, że to bardziej yorko-jajnik, ale ja się nie znam:niewiem: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
BeaC Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Vectra']tak , tak śliczne fotki :loveu: :loveu: pięknego masz jorczka :loveu: ...................wiedziałam że się wyda............. Ok...............muszę sie przyznać..............NIE MAM BULTERIERA.........zawsze o nim marzyłam ale mama kupiła mi..........psa laleczke slicznotke:loveu::loveu::loveu::loveu: ......chciałam żebyście mnie polubiliiiiiiiii:placz::placz::placz: więc zaszpanowałam bulterierem mojej koleżanki z klasy .To właściwei nie jest jej pies.tylko jej brata,ale ona mówi że to jej a teraz pokaże Wam prawdziwa psią piękność Quote
bonita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='BeaC']...................wiedziałam że się wyda............. Ok...............muszę sie przyznać..............NIE MAM BULTERIERA.........zawsze o nim marzyłam ale mama kupiła mi..........psa laleczke slicznotke:loveu::loveu::loveu::loveu: ......chciałam żebyście mnie polubiliiiiiiiii:placz::placz::placz: więc zaszpanowałam bulterierem mojej koleżanki z klasy .To właściwei nie jest jej pies.tylko jej brata,ale ona mówi że to jej a teraz pokaże Wam prawdziwa psią piękność KKKurde to Twój? czy brata koleżanki:cool3: ? No piękny jest, ale ja na Twoim miejscu nieco wytrymowałą bym tu, i tam :D wtedy odkryła byś jego prawdziwą urodę:loveu: Quote
Alicja Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='BeaC']...................wiedziałam że się wyda............. Ok...............muszę sie przyznać..............NIE MAM BULTERIERA.........zawsze o nim marzyłam ale mama kupiła mi..........psa laleczke slicznotke:loveu::loveu::loveu::loveu: ......chciałam żebyście mnie polubiliiiiiiiii:placz::placz::placz: więc zaszpanowałam bulterierem mojej koleżanki z klasy .To właściwei nie jest jej pies.tylko jej brata,ale ona mówi że to jej a teraz pokaże Wam prawdziwa psią piękność :eviltong:a widzisz ....kłamstwo ma krotkie nogi;) wydało się ....to dlatego w Jastrzębiu Luś nie chciala z wami się kolegować tylko z nami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko kkkurde nie wiem ...to jorczek czy łeścik:razz: Quote
clockwork Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ranykrystusa :crazyeye::crazyeye: wiedziałam że Lucha nie jest Twoja... wiedziałam :mad: gdybys miała ochote nas odwiedzić ponownie- zapraszamy- ale bez tego.... chomika :eviltong: Quote
Vectra Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='BeaC']...................wiedziałam że się wyda............. Ok...............muszę sie przyznać..............NIE MAM BULTERIERA.........zawsze o nim marzyłam ale mama kupiła mi..........psa laleczke slicznotke:loveu::loveu::loveu::loveu: ......chciałam żebyście mnie polubiliiiiiiiii:placz::placz::placz: więc zaszpanowałam bulterierem mojej koleżanki z klasy .To właściwei nie jest jej pies.tylko jej brata,ale ona mówi że to jej a teraz pokaże Wam prawdziwa psią piękność no i gdzie ta piękność bo tylko zdjęcie mopa widze :cool1: :diabloti: Quote
Paula Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Cześć Bea :lol: Daj w końcu fotki tego pożyczonego bulka :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='BeaC']...................wiedziałam że się wyda............. Ok...............muszę sie przyznać..............NIE MAM BULTERIERA.........zawsze o nim marzyłam ale mama kupiła mi..........psa laleczke slicznotke:loveu::loveu::loveu::loveu: ......chciałam żebyście mnie polubiliiiiiiiii:placz::placz::placz: więc zaszpanowałam bulterierem mojej koleżanki z klasy .To właściwei nie jest jej pies.tylko jej brata,ale ona mówi że to jej a teraz pokaże Wam prawdziwa psią piękność Jakbyś od razupochwaliła się tym cudenkiem ,to dodałabym Cię do ulubionych:diabloti:;) Quote
BeaC Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 ..................przychylam sie do próśb tutaj obecnych............ale wiecie cio??/ im mniej zdjęć tym więcej ludzi wchodzi.......dziwne..czyżby zdjęcia były..........niemile widziane????:diabloti::diabloti::diabloti: pomocnica..........nigdy........nie moge być sama........zawsze z nią:-o ......................i najnowsza zabawa Luśkowatej........zabiorę coś...może mnie..........."pogonią"" ..........................no tutaj dorwała..czapke........kotka:cool3::cool3::cool3: no coments ....................padła??????? nieeeeeeeeee................próba zabrania kapcia ............:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
simbik Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Odlotowe miny ma na tych zdjęciach :cool3: . Quote
bonita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Jak toż się Luś cieszy że coś ukradła :megagrin: Nie oddam, nie licz na to :grin: pierwszy raz widzę u bulinki takie świetne minki:loveu: Quote
Alicja Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale mina.....:eviltong: Quote
BeaC Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 ...................ta.........Luśka potrafi oczami strzelać.........jak jej durnoty przychodzą do łba............... Quote
Medorowa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='BeaC']..................przychylam sie do próśb tutaj obecnych............ale wiecie cio??/ im mniej zdjęć tym więcej ludzi wchodzi.......dziwne..czyżby zdjęcia były..........niemile widziane????:diabloti::diabloti::diabloti: Ale przytulańsko:lol: :lol: Quote
Paula Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Fotki :multi: :grin: Niewiniątko ;) Bzusio :loveu: Cześć Bea :multi: Quote
Kiłi Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Hyhyhyhy skradziejowała sobie:evil_lol: :evil_lol: :loveu: Miodzio spojrzenie!!:loveu: Quote
bonita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Cześć :) Piękna pogoda, więc pewno niedługo będą nove fotki Luś w plenerach :) Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 :multi::multi::multi:jeszcze chwila i masz weekend;)....będą spacerowe fotaski:razz: Quote
Recommended Posts