Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']Cóż za skromność:diabloti: :diabloti:
:eviltong::eviltong::eviltong: widzisz go??? jak sie można nie zakochać... :razz:
a w Jeleniej Górze bandog bezdomny :placz::placz::placz: czemu nie sunia... miałabym bandosie w stereo :roll:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:eviltong::eviltong::eviltong: widzisz go??? jak sie można nie zakochać... :razz:

No też prawda:razz: :razz: :loveu:

Daj linka do tego bezdomnego bandozia:roll:

Posted

[quote name='clockwork']nioooo jest piękny... szkoda że nie sunia.... byłaby moja... miałabym bandosia w stereo :loveu:
Super wygląda z tymi uszami:razz: :loveu:
Szkoda szkoda, że nie sucz:roll: Jak tak można zostawić piesia, przecież on też ma uczucia - nigdy tego nie zrozumię i nie chce zrozumieć:placz:

Posted

[quote name='clockwork']:eviltong::eviltong::eviltong: widzisz go??? jak sie można nie zakochać... :razz:
a w Jeleniej Górze bandog bezdomny :placz::placz::placz: czemu nie sunia... miałabym bandosie w stereo :roll:

[quote name='clockwork']nioooo jest piękny... szkoda że nie sunia.... byłaby moja... miałabym bandosia w stereo :loveu:

tom sie zająkła... w stereo.... 2 x ... :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']tom sie zająkła... w stereo.... 2 x ... :eviltong:
:evil_lol:
Nawet nie zauważyłam, nie żebym dokładnie nie czytała co piszesz:siara: :diabloti: ;)

Posted

.......................witam...o bandogu przeczytałam.............bidny psiaczek:placz::placz::placz:
zdjęć nowych niet........................bo płyty zapomniałam:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='BeaC'].......................witam...o bandogu przeczytałam.............bidny psiaczek:placz::placz::placz:
zdjęć nowych niet........................bo płyty zapomniałam:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti:....Niemiec za tobą depce;)
Cześć Bea;)

Posted

[quote name='clockwork']cześć Bea

przepraszam za offa....
Alicja.. jak ty to robisz że klikasz na każdym jednym blogasku??
ja nie nadążam!!!!

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ja biegam po blogaskach...niemożliwe:diabloti:

Posted

..........................witam.....................z pracy oczywiście..............fotki będa po świetach............bo.............płytke zapomniałam znów:mad::mad::mad:...........ale zrobię świeże to wstawię.................. dla wszystkich................

-Kto ty jesteś?
-Jajeczko.
-Jaki znak twój?
-Żółteczko.
-Gdzie ty mieszkasz?
-W skorupce.
-W jakim kraju?
-W kurzej dupce.