clockwork Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='madzia i medor']Cóż za skromność:diabloti: :diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong: widzisz go??? jak sie można nie zakochać... :razz: a w Jeleniej Górze bandog bezdomny :placz::placz::placz: czemu nie sunia... miałabym bandosie w stereo :roll: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:eviltong::eviltong::eviltong: widzisz go??? jak sie można nie zakochać... :razz: No też prawda:razz: :razz: :loveu: Daj linka do tego bezdomnego bandozia:roll: Quote
clockwork Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='madzia i medor']No też prawda:razz: :razz: :loveu: Daj linka do tego bezdomnego bandozia:roll: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54416 buuuuuuuuuu :placz::placz::placz: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='clockwork']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54416 buuuuuuuuuu :placz::placz::placz: Ale cudowny:loveu: Biedny:-( :-( :-( Quote
clockwork Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale cudowny:loveu: Biedny:-( :-( :-( nioooo jest piękny... szkoda że nie sunia.... byłaby moja... miałabym bandosia w stereo :loveu: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='clockwork']nioooo jest piękny... szkoda że nie sunia.... byłaby moja... miałabym bandosia w stereo :loveu: Super wygląda z tymi uszami:razz: :loveu: Szkoda szkoda, że nie sucz:roll: Jak tak można zostawić piesia, przecież on też ma uczucia - nigdy tego nie zrozumię i nie chce zrozumieć:placz: Quote
clockwork Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='clockwork']:eviltong::eviltong::eviltong: widzisz go??? jak sie można nie zakochać... :razz: a w Jeleniej Górze bandog bezdomny :placz::placz::placz: czemu nie sunia... miałabym bandosie w stereo :roll: [quote name='clockwork']nioooo jest piękny... szkoda że nie sunia.... byłaby moja... miałabym bandosia w stereo :loveu: tom sie zająkła... w stereo.... 2 x ... :eviltong: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='clockwork']tom sie zająkła... w stereo.... 2 x ... :eviltong: :evil_lol: Nawet nie zauważyłam, nie żebym dokładnie nie czytała co piszesz:siara: :diabloti: ;) Quote
bonita Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dobrywieczór :) Wpadłam się przywitać jeszcze weekendowo :) A jutro poniedziałek:placz: Quote
BeaC Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 .......................witam...o bandogu przeczytałam.............bidny psiaczek:placz::placz::placz: zdjęć nowych niet........................bo płyty zapomniałam:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='BeaC'].......................witam...o bandogu przeczytałam.............bidny psiaczek:placz::placz::placz: zdjęć nowych niet........................bo płyty zapomniałam:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti:....Niemiec za tobą depce;) Cześć Bea;) Quote
clockwork Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 cześć Bea przepraszam za offa.... Alicja.. jak ty to robisz że klikasz na każdym jednym blogasku?? ja nie nadążam!!!! Quote
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='clockwork']cześć Bea przepraszam za offa.... Alicja.. jak ty to robisz że klikasz na każdym jednym blogasku?? ja nie nadążam!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ja biegam po blogaskach...niemożliwe:diabloti: Quote
simbik Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Niezłą psią impreskę mieliście :lol: , super zdjęcia spacerkowe :cool3: . Quote
Paula Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Czesc Bea :multi: Ja zagladam dopiero wieczorkiem, wiec 2 dni dogo nie mialam :placz: Jutro zajrze obejrzec nowe fotki :cool3: Quote
leemonca Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 troszkę sobie pooglądałam, dawno mnie na dogo nie było.Muszę teraz odrabiać zaległości dziendoberek!!! Quote
BeaC Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 ..........................witam.....................z pracy oczywiście..............fotki będa po świetach............bo.............płytke zapomniałam znów:mad::mad::mad:...........ale zrobię świeże to wstawię.................. dla wszystkich................ -Kto ty jesteś? -Jajeczko. -Jaki znak twój? -Żółteczko. -Gdzie ty mieszkasz? -W skorupce. -W jakim kraju? -W kurzej dupce. Quote
Kiłi Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Hallo!:multi: Wszystkiego najlepszego z okazji świąt!! Quote
Medorowa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zdrowia, szczęścia, pomyślności w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody, to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych i świąt wesołych! Quote
Recommended Posts