BeaC Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 ...............................Alunia koffanie....................Plissssssssssss:modla: (klęczę na kolanach pod biurkiem:cool3:) wybacz:flaming::flaming::flaming:......nie zapomniałam o Was jażeby tylko podniecenie me co do wstawiania fot osiągneło apogeum... .Sprostowanie....................... po spacerku na dworze..dołaczyli do nas bardzo mili uczynni kochani weseli......ludkowie, czyli Ala Ozzowa i jej Tz Cezary:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 BeaC napisał(a):...............................Alunia koffanie....................Plissssssssssss:modla: (klęczę na kolanach pod biurkiem:cool3:) wybacz:flaming::flaming::flaming:......nie zapomniałam o Was jażeby tylko podniecenie me co do wstawiania fot osiągneło apogeum... .Sprostowanie....................... po spacerku na dworze..dołaczyli do nas bardzo mili uczynni kochani weseli......ludkowie, czyli Ala Ozzowa i jej Tz Cezary:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti:nie klinkaj ......potem wycałujesz stopy:eviltong:........ Quote
clockwork Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='BeaC'].....................Witam wszystkich, szczególnie tych, co się dopiero dokopali do naszej galerii- bloga:razz::razz::razz: .................no więc.................pierwsze spotkanie dogomaniackie się skończyło :placz::placz::placz:wszyscy cało :cool3: wróciliśmy do domu.................BAAAAAAAAAAAAAARDZO mili ludzie Ci klockowie:crazyeye: a tutaj troszke fot z niedzielnej imprezy [guote/] :mad:ładnie ....o nas to juz nie pamiętała:diabloti:....no wiem że nie jestem miła i jestem ta no ........hetera czy cóś ...już mi jedna na gg napisała:eviltong: ale tak wcale nie pamiętać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie hetera tylko MOTYKA :evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 clockwork napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska'] nie hetera tylko MOTYKA :evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:o odezwała sie ta z GG:diabloti: Quote
Paula Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 :loveu: Super relacja ze spotkanka :multi: Tylko szkoda, ze fotki takie male :-( Quote
BeaC Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 ...................witam jeszcze parę zdjęć "kotek" i piesek:cool3: Quote
BeaC Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 .................i jeszcze................... jak wam się znudzi.dajcie znaka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: takie tam obgryzanie patyków=ostrzenie zebów:diabloti: szanowny Pan klocek przesłonił całą moja Lucjendę:placz::placz::placz: ..............w promieniach słońca Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mnie to się nie znudzą;) cześć ...lecę na spacer Quote
BeaC Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mnie to się nie znudzą;) cześć ...lecę na spacer .....................takiej to dobrze.......................na spacerze może se polatać:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 BeaC napisał(a):.....................takiej to dobrze.......................na spacerze może se polatać:diabloti::diabloti::diabloti:;)prawa jazdy nie mam ale pozwoleństwo na miotłe dostałam;) zmarzłam na tym spacerku jak skurczybyk:diabloti: Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 :mad:coś mało tych fotek ..........miało być więcej:diabloti: Quote
BeaC Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 ..........................witam W odpowiedzi na gorace prośby Pani Alicji R. przychylam się do jej próśb. Jeszcze parę zdjęć z niedzielnego spotkanka..... ...........................musialam sprawdzić czy się nie powtórzyłam....chyba nie a jak jednek to se pooglądajcie te same zdjęcia:diabloti::diabloti::diabloti: .................acha jak nikt nie będzie wchodził to już nic wiecej nie wstawię:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 :pjestem tak prawie z ranka ...no teraz już lepiej ....juz uwierzę że byliście u Klocka;) Jak to nikt nie zagląda .....a ja:cool1: Quote
BeaC Posted March 30, 2007 Author Posted March 30, 2007 ......................nie wstawię..............ani jednego :watpliwy::puppydog::cry::watpliwy::puppydog::cry::watpliwy::puppydog::cry::watpliwy::puppydog::cry::watpliwy::puppydog::cry: nie włazicie.....................nie.................to nie (phi..............idę sobie pogrzebać w ogrudecku) Quote
bonita Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Bea cześć :) To ty nie wiesz że dogo wcoraj nie było, normalnie o 19-stej czy po zamknęli nam okno na świat:shake: . I do póżnych godzin nocnych nie było:shake: . Bulek powalony na łopatki :grin: Quote
BeaC Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 ................dziękuję Ci Bonita za odwiedzenie mojej galerio-bloga.................nadal nic nie wstawiam :angryy::angryy::angryy: ..................że nie działało to wiem............................ Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='BeaC']................dziękuję Ci Bonita za odwiedzenie mojej galerio-bloga.................nadal nic nie wstawiam :angryy::angryy::angryy: ..................że nie działało to wiem............................:multi::multi::multi:odżyłam ......dogo działa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Bea ;) Quote
clockwork Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 cześć Bea... chyba posty zaś dogo kradnie... bo ja sie tu wpisuje... co dzień... nawet kilka razy dziennie... powaga :roll: Quote
BeaC Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 ....................uległam wstawiam jeszcze trzy...............(reszta chyba sie nie nadaje) Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Cóż za spojrzenie:loveu: :loveu: :loveu: :cool3: Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bea ....no nie nadaja się te na którym sie ludziowie rozpanoszyli;)....bo ja przeżywam stresa za każdym razem jak widze gdzieś mła zdjatko:diabloti: Quote
clockwork Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='madzia i medor'] Cóż za spojrzenie:loveu: :loveu: :loveu: :cool3: zakofffała sie w czarnuchu... jak każda sucz... zresztą ;) Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='clockwork']zakofffała sie w czarnuchu... jak każda sucz... zresztą ;) Cóż za skromność:diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts