Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...............................Alunia koffanie....................Plissssssssssss:modla: (klęczę na kolanach pod biurkiem:cool3:) wybacz:flaming::flaming::flaming:......nie zapomniałam o Was jażeby tylko podniecenie me co do wstawiania fot osiągneło apogeum...
.Sprostowanie.......................
po spacerku na dworze..dołaczyli do nas bardzo mili uczynni kochani weseli......ludkowie, czyli Ala Ozzowa i jej Tz Cezary:eviltong::eviltong::eviltong:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

BeaC napisał(a):
...............................Alunia koffanie....................Plissssssssssss:modla: (klęczę na kolanach pod biurkiem:cool3:) wybacz:flaming::flaming::flaming:......nie zapomniałam o Was jażeby tylko podniecenie me co do wstawiania fot osiągneło apogeum...
.Sprostowanie.......................
po spacerku na dworze..dołaczyli do nas bardzo mili uczynni kochani weseli......ludkowie, czyli Ala Ozzowa i jej Tz Cezary:eviltong::eviltong::eviltong:
:diabloti:nie klinkaj ......potem wycałujesz stopy:eviltong:........

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[quote name='BeaC'].....................Witam wszystkich, szczególnie tych, co się dopiero dokopali do naszej galerii- bloga:razz::razz::razz:

.................no więc.................pierwsze spotkanie dogomaniackie się skończyło :placz::placz::placz:wszyscy cało :cool3: wróciliśmy do domu.................BAAAAAAAAAAAAAARDZO mili ludzie Ci klockowie:crazyeye:
a tutaj troszke fot z niedzielnej imprezy
[guote/]

:mad:ładnie ....o nas to juz nie pamiętała:diabloti:....no wiem że nie jestem miła i jestem ta no ........hetera czy cóś ...już mi jedna na gg napisała:eviltong:
ale tak wcale nie pamiętać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie hetera tylko MOTYKA :evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:

Posted

clockwork napisał(a):
[quote name='Alicjarydzewska']

nie hetera tylko MOTYKA :evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:
:eviltong::eviltong::eviltong:o odezwała sie ta z GG:diabloti:

Posted

.................i jeszcze...................
jak wam się znudzi.dajcie znaka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

takie tam obgryzanie patyków=ostrzenie zebów:diabloti:

szanowny Pan klocek przesłonił całą moja Lucjendę:placz::placz::placz:

..............w promieniach słońca

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mnie to się nie znudzą;)
cześć ...lecę na spacer

.....................takiej to dobrze.......................na spacerze może se polatać:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

BeaC napisał(a):
.....................takiej to dobrze.......................na spacerze może se polatać:diabloti::diabloti::diabloti:
;)prawa jazdy nie mam ale pozwoleństwo na miotłe dostałam;)
zmarzłam na tym spacerku jak skurczybyk:diabloti:

Posted

..........................witam
W odpowiedzi na gorace prośby Pani Alicji R. przychylam się do jej próśb.
Jeszcze parę zdjęć z niedzielnego spotkanka.....

...........................musialam sprawdzić czy się nie powtórzyłam....chyba nie a jak jednek to se pooglądajcie te same zdjęcia:diabloti::diabloti::diabloti:
.................acha jak nikt nie będzie wchodził to już nic wiecej nie wstawię:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

......................nie wstawię..............ani jednego :watpliwy::puppydog::cry::watpliwy::puppydog::cry::watpliwy::puppydog::cry::watpliwy::puppydog::cry::watpliwy::puppydog::cry:
nie włazicie.....................nie.................to nie (phi..............idę sobie pogrzebać w ogrudecku)

Posted

Bea cześć :)
To ty nie wiesz że dogo wcoraj nie było, normalnie o 19-stej czy po zamknęli nam okno na świat:shake: . I do póżnych godzin nocnych nie było:shake: .

Bulek powalony na łopatki :grin:

Posted

................dziękuję Ci Bonita za odwiedzenie mojej galerio-bloga.................nadal nic nie wstawiam :angryy::angryy::angryy:
..................że nie działało to wiem............................

Posted

[quote name='BeaC']................dziękuję Ci Bonita za odwiedzenie mojej galerio-bloga.................nadal nic nie wstawiam :angryy::angryy::angryy:
..................że nie działało to wiem............................:multi::multi::multi:odżyłam ......dogo działa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
cześć Bea ;)

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bea ....no nie nadaja się te na którym sie ludziowie rozpanoszyli;)....bo ja przeżywam stresa za każdym razem jak widze gdzieś mła zdjatko:diabloti: