Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BeaC']....................no ja już jestem:cool3::cool3::cool3::multi::multi::multi:cześć Bea..... miałam małą pogoń za czasem i rzeczywistością.....w piatek wracam po 12 więc pogadamy;)

Posted

[quote name='bonita']Spotkanko będzie co:cool3: ? To życzę udanej pogody, szaleństwa piesów i wielkiej fotorelacji:evil_lol:
Pozdrowionka
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaka życzliwa ....tylko pieskom życzy szaleństwa:razz:

ha ha to juz jutro:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dzień dobry przyszłam tu bo ktoś mnie tak pięknie o założenie blogaska prosił:loveu::loveu:zapraszam więc do swojego,tylko że go jeszcze nie ma:loveu::loveu: a tak na poważnie to Ci zazdroszcze Luśki bo ja też kcem bulinka:placz::placz:

Posted

.....................Witam wszystkich, szczególnie tych, co się dopiero dokopali do naszej galerii- bloga:razz::razz::razz:

.................no więc.................pierwsze spotkanie dogomaniackie się skończyło :placz::placz::placz:wszyscy cało :cool3: wróciliśmy do domu.................BAAAAAAAAAAAAAARDZO mili ludzie Ci klockowie:crazyeye:
a tutaj troszke fot z niedzielnej imprezy

......popatrzcie na te uszka.......:loveu:

.......zaczynamy się bawić

.......niektórzy nawet polegli

........................................

.oddawaj naszego patyczka:mad:

.....................piękniś:loveu:

.......znowu prubuje zabrać nam patola......

................ciągnij

...............no nareszcie da nam się pobawić:angryy:

......podobno to kotek(miau) z psem:cool3::cool3:

.................Klocek zamęczył mi Luskęęęęęęęęęęę:placz:

I TO BY BYłO NA TYLE ZE SPACERKU

Posted

.................CIąG DALSZY NASTAPIŁ

..................mój ty :loveu::loveu::loveu:

patrze w twoje śliczne łoczka

..............piękniś:loveu::loveu::loveu:

i zmęczone moje kobiety:roll::roll::roll:

Posted

hello!!!!:multi::multi::multi:
no i po spotkanku.... a ja na nic nie mam czasu :placz:, zaglądam tu dopiero dziś :oops:, i juz uciekam :shake: miło było was poznać...
pozdrówa dla Cię, TeZeta, kotka :cool3:, i Lusi :loveu:

do zobaczyska zaś....

Posted

Luśka zakoffana w Klocusiu po końcówki uszu:loveu: :evil_lol:
Ale dużo spaacerkowych wspólnych fotów, trochę już u Ali oglądałąm:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
hello!!!!:multi::multi::multi:
no i po spotkanku.... a ja na nic nie mam czasu :placz:, zaglądam tu dopiero dziś :oops:, i juz uciekam :shake: miło było was poznać...
pozdrówa dla Cię, TeZeta, kotka :cool3:, i Lusi :loveu:

do zobaczyska zaś....

.........nam też było miło:loveu::loveu::loveu: kotka pozdrowie specjalnie( kurde...........co się dziewczyny czepiacie????.... córek nie macie czy co????:eviltong::eviltong::eviltong:)

Posted

bonita napisał(a):

Luśka zakoffana w Klocusiu po końcówki uszu:loveu: :evil_lol:
Ale dużo spaacerkowych wspólnych fotów, trochę już u Ali oglądałąm:loveu: :loveu: :loveu:

heee.... a ile nie wyszło....

Posted

BeaC napisał(a):
.........nam też było miło:loveu::loveu::loveu: kotka pozdrowie specjalnie( kurde...........co się dziewczyny czepiacie????.... córek nie macie czy co????:eviltong::eviltong::eviltong:)

niee i jest nam z tym dobrze :eviltong:

Posted

[quote name='BeaC'].....................Witam wszystkich, szczególnie tych, co się dopiero dokopali do naszej galerii- bloga:razz::razz::razz:

.................no więc.................pierwsze spotkanie dogomaniackie się skończyło :placz::placz::placz:wszyscy cało :cool3: wróciliśmy do domu.................BAAAAAAAAAAAAAARDZO mili ludzie Ci klockowie:crazyeye:
a tutaj troszke fot z niedzielnej imprezy
[guote/]

:mad:ładnie ....o nas to juz nie pamiętała:diabloti:....no wiem że nie jestem miła i jestem ta no ........hetera czy cóś ...już mi jedna na gg napisała:eviltong:
ale tak wcale nie pamiętać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: