BeaC Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 ....................no ja już jestem:cool3::cool3::cool3: Quote
tygra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 cześć Beatko po przerwie :), powoli próbuję zaległości nadrobic Quote
Alicja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='BeaC']....................no ja już jestem:cool3::cool3::cool3::multi::multi::multi:cześć Bea..... miałam małą pogoń za czasem i rzeczywistością.....w piatek wracam po 12 więc pogadamy;) Quote
Alicja Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 :pbyłam tuuuuuuuuu....widziałaś przeca moje pleca.... Cześć Bea .....tu już za chwilę;) Quote
Paula Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 To juz pojutrze :multi: Nie moge sie doczekac relacji i foto Quote
BeaC Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 .......witam................ja już w pracy....................a to już jutro :multi::multi::multi: Quote
bonita Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Spotkanko będzie co:cool3: ? To życzę udanej pogody, szaleństwa piesów i wielkiej fotorelacji:evil_lol: Pozdrowionka Quote
Alicja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='bonita']Spotkanko będzie co:cool3: ? To życzę udanej pogody, szaleństwa piesów i wielkiej fotorelacji:evil_lol: Pozdrowionka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaka życzliwa ....tylko pieskom życzy szaleństwa:razz: ha ha to juz jutro:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
groszek83 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dzień dobry przyszłam tu bo ktoś mnie tak pięknie o założenie blogaska prosił:loveu::loveu:zapraszam więc do swojego,tylko że go jeszcze nie ma:loveu::loveu: a tak na poważnie to Ci zazdroszcze Luśki bo ja też kcem bulinka:placz::placz: Quote
groszek83 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 :mdleje::mdleje::mdleje::bigok:ja kce bulka:loveu: Quote
Alicja Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ;)mam nadzieje ze Bea wstawi jakieś fotki ...po autoryzacji:p Quote
Alicja Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 groszek83 napisał(a):Czyżby było coś do ukrycia:diabloti:;)zawsze jest cos do ukrycia ....a pyta ta co się przed nami odkrywa;)ani foty nie da ani nic;) Quote
BeaC Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 .....................Witam wszystkich, szczególnie tych, co się dopiero dokopali do naszej galerii- bloga:razz::razz::razz: .................no więc.................pierwsze spotkanie dogomaniackie się skończyło :placz::placz::placz:wszyscy cało :cool3: wróciliśmy do domu.................BAAAAAAAAAAAAAARDZO mili ludzie Ci klockowie:crazyeye: a tutaj troszke fot z niedzielnej imprezy ......popatrzcie na te uszka.......:loveu: .......zaczynamy się bawić .......niektórzy nawet polegli ........................................ .oddawaj naszego patyczka:mad: .....................piękniś:loveu: .......znowu prubuje zabrać nam patola...... ................ciągnij ...............no nareszcie da nam się pobawić:angryy: ......podobno to kotek(miau) z psem:cool3::cool3: .................Klocek zamęczył mi Luskęęęęęęęęęęę:placz: I TO BY BYłO NA TYLE ZE SPACERKU Quote
BeaC Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 .................CIąG DALSZY NASTAPIŁ ..................mój ty :loveu::loveu::loveu: patrze w twoje śliczne łoczka ..............piękniś:loveu::loveu::loveu: i zmęczone moje kobiety:roll::roll::roll: Quote
clockwork Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 hello!!!!:multi::multi::multi: no i po spotkanku.... a ja na nic nie mam czasu :placz:, zaglądam tu dopiero dziś :oops:, i juz uciekam :shake: miło było was poznać... pozdrówa dla Cię, TeZeta, kotka :cool3:, i Lusi :loveu: do zobaczyska zaś.... Quote
bonita Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Luśka zakoffana w Klocusiu po końcówki uszu:loveu: :evil_lol: Ale dużo spaacerkowych wspólnych fotów, trochę już u Ali oglądałąm:loveu: :loveu: :loveu: Quote
BeaC Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 clockwork napisał(a):hello!!!!:multi::multi::multi: no i po spotkanku.... a ja na nic nie mam czasu :placz:, zaglądam tu dopiero dziś :oops:, i juz uciekam :shake: miło było was poznać... pozdrówa dla Cię, TeZeta, kotka :cool3:, i Lusi :loveu: do zobaczyska zaś.... .........nam też było miło:loveu::loveu::loveu: kotka pozdrowie specjalnie( kurde...........co się dziewczyny czepiacie????.... córek nie macie czy co????:eviltong::eviltong::eviltong:) Quote
clockwork Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 bonita napisał(a): Luśka zakoffana w Klocusiu po końcówki uszu:loveu: :evil_lol: Ale dużo spaacerkowych wspólnych fotów, trochę już u Ali oglądałąm:loveu: :loveu: :loveu: heee.... a ile nie wyszło.... Quote
clockwork Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 BeaC napisał(a):.........nam też było miło:loveu::loveu::loveu: kotka pozdrowie specjalnie( kurde...........co się dziewczyny czepiacie????.... córek nie macie czy co????:eviltong::eviltong::eviltong:) niee i jest nam z tym dobrze :eviltong: Quote
Alicja Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='BeaC'].....................Witam wszystkich, szczególnie tych, co się dopiero dokopali do naszej galerii- bloga:razz::razz::razz: .................no więc.................pierwsze spotkanie dogomaniackie się skończyło :placz::placz::placz:wszyscy cało :cool3: wróciliśmy do domu.................BAAAAAAAAAAAAAARDZO mili ludzie Ci klockowie:crazyeye: a tutaj troszke fot z niedzielnej imprezy [guote/] :mad:ładnie ....o nas to juz nie pamiętała:diabloti:....no wiem że nie jestem miła i jestem ta no ........hetera czy cóś ...już mi jedna na gg napisała:eviltong: ale tak wcale nie pamiętać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts