Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ty_Asya']Ale piekny nochalek!!!! :loveu:

się cieszę że Ci się bulek podoba

[quote name='tygra']ło jejku alpinistka :)

to jest podobno cechą bulterierów...... wchodzą na najwyższe wzniesienie i wtedy są dumne......i ważne:shake::shake:........u Lei to się potwierdza od szczyla

Posted

BeaC napisał(a):

to jest podobno cechą bulterierów...... wchodzą na najwyższe wzniesienie i wtedy są dumne......i ważne:shake::shake:........u Lei to się potwierdza od szczyla

następna wspólna cecha:lol: :lol:

Lusia prześliczna:loveu: ,a terenów spacerkowych tylko pozazdrościć:razz: :lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Bea ,a może cię oszukali :evil_lol: i zamiast bullteriera wcisneli ci wodołaza w przebraniu :crazyeye: ;) :evil_lol:

raczej ubranko byłoby za ciasne :diabloti:
ale piękne krajobrazy, no i Luśka oczywiście :evil_lol:

Posted

leemonca napisał(a):
raczej ubranko byłoby za ciasne :diabloti:
ale piękne krajobrazy, no i Luśka oczywiście :evil_lol:

spoxik :cool1: wodołaż za dużo doopsko moczył w wodzie i się skurczył :evil_lol:
i ktoś przypadkiem wcisnoł na niego katane bullteriera :evil_lol: :evil_lol:

ja to tak z zazdrości pisze ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']cześć Bea, cześć Luśka :multi:
to jak wpadasz do nas na zapoznanie Lusia vs. Clockwork??

rozmawialam wstępnie z tz-tem mym.........musimy dograc terminy.....

[quote name='Vectra']Bea ,a może cię oszukali :evil_lol: i zamiast bullteriera wcisneli ci wodołaza w przebraniu :crazyeye: ;) :evil_lol:

może może Vectra nigdy nic nie wiadomo............ po jakich rodzicach.... chociaż ona ze Śląska chyba pochodzi.... tam miała pierwzsych dwóch właścicieli (pseudowalścicieli)
..........i charakter taki nie bulterierowaty ma........szczeka(one podobno oszczędne w szczekaniu)......uwielbia psy (dziwne nie????)...

Posted

no dziwne :) przecież powinna rozszarpywać wszystko co się rusza :evil_lol:
nie przejmuj się mnie też oszukali
:evil_lol: ta moja pitbullina taka mało pitowata :evil_lol:
to może te Luśli i Laluśki tak mają ?? ;) (bo moja tyż miała pseudo właściciela)

Posted

[quote name='BeaC']rozmawialam wstępnie z tz-tem mym.........musimy dograc terminy.....:mad:no ta a Klocek znów suczki będzie zarywał;)

może może Vectra nigdy nic nie wiadomo............ po jakich rodzicach.... chociaż ona ze Śląska chyba pochodzi.... tam miała pierwzsych dwóch właścicieli (pseudowalścicieli)
..........i charakter taki nie bulterierowaty ma........szczeka(one podobno oszczędne w szczekaniu)......uwielbia psy (dziwne nie????)...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:następna oszukana ....Dulka też szczeka;)a niby bullek:eviltong:

Cześć wiecznie nadrabiająca :multi::multi::multi:

Fajnie to jak już tak daleko będziecie to mus się spotkać ....to już tylko kawałek od Klocusiów

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:następna oszukana ....Dulka też szczeka;)a niby bullek:eviltong:

Cześć wiecznie nadrabiająca :multi::multi::multi:

Fajnie to jak już tak daleko będziecie to mus się spotkać ....to już tylko kawałek od Klocusiów

..... myslisz że Luska wytrzyma podrywy dwóch facetów w jednym dniu??? (myślę że ich obydwu wykończy :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:)

[quote name='evaxon']czesc:multi: qecze ale fot:multi:

:evil_lol: dzwig wynajelas zeby ja tam wsadzic??:evil_lol:
nie nie musiałam..... ona dookoluta sobie pobiegła i sama tam wlazła :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='BeaC']..... myslisz że Luska wytrzyma podrywy dwóch facetów w jednym dniu??? (myślę że ich obydwu wykończy :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:)
;)Luśka to Cyber sucz:evil_lol:da radę:p

Posted

cześć Luśkowe!! :multi:
jestem, nudy w pracy a za okienkiem WIOSNA!!!! :multi: Klocek zaczipowany :razz:, i nie żebym się lansowała :eviltong:... nie ja... :siara: ale u nas nowe fotki :cool3:

Posted

Witaj Klockowa....bylam widziaal, o czipowaniu też, ja z rana czytam bo potem masakrę mam w pracy...........przez ten net w pracy ostatnio zapomniałam.............co ja zapomniałam.............nie pamiętam zapomniałam..........ach
wymiziaj Klocka ode mnie, chociasz dziure po czipie mu pomasowałaś?????

Posted

[quote name='BeaC']Mamobazyla!!!!!!
Jakbys niezauważyła to ostatnie zdjęcia te z 4 marca sa właśnie z parku pokojowego.
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapomniałaś podpisać;)
Cześć Bea ....zastanów sie nad odwiedzinkami za jednym zamachem 2 ;)....miło by było....aha no i nawet poznałabyś Dulke bo to jedna miejscowość co Ozzy:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapomniałaś podpisać;)
Cześć Bea ....zastanów sie nad odwiedzinkami za jednym zamachem 2 ;)....miło by było....aha no i nawet poznałabyś Dulke bo to jedna miejscowość co Ozzy:razz:

........ witajcie Alu.... zastanawiam się, nawet z TZ-tem już rozmawiałam wyraził zgodę, tylko że w grę wchodziłaby tylko niedziela( w soboty pracuję).... no i ta niedziela i następna już odpada, więc może 25?????
...........a co do Dulki....może być problem............moja Luśka potrafi być niemiła dla suk......nie dla wszystkich .............. wprawdzie jej najlepsiejsza koleżanka to była suka...................tylko że to był seter..............