Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :multi::multi::multi:super ile fotasów prosięcia .......bowskie..... zajedwabiste:loveu: Quote
BeaC Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 ....dopiero teraz zauważyła........... że pare mi zjadło:mad::mad::mad::mad::mad: głodomory Quote
bazylowa Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No przepraszam, ale tu to wygląda jakby siedziała w tej wodzie za karę :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 BeaC napisał(a):no tak fotów nawstawiała a tu prawie nikt nie wlazł:mad::mad::mad::mad::mad: a to nic nie wiesz :crazyeye: to taki nowy dogomaniacki zwyczaj :evil_lol: :evil_lol: dajesz foty i cisza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Rany Bea ile fotków:crazyeye: , to dlatego mówiłaś że u mnie tak mało:evil_lol: To jest śliczniaste:loveu: Pańcia ze swoją dzidzią;) Quote
bazylowa Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:super ile fotasów prosięcia .......bowskie..... zajedwabiste:loveu: Prosieńcie !!!!! No wiesz :eviltong: jak możesz Quote
e.v.a Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 siemanko:multi: ale mnie dawno nie bylo tutaj:razz: ile fotek!!!!:multi: :multi: Quote
BeaC Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Witajcie:loveu::loveu::loveu::loveu: dzieki za docenienie mego mega trudu.......wstawiania fotów:multi::multi::multi::multi: Quote
BeaC Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='mamabazyla'] No przepraszam, ale tu to wygląda jakby siedziała w tej wodzie za karę :evil_lol: się mylisz tutaj to ona patrzy czy.... wypieprza ją z tego błocka czy zostawią:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
simbik Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 nie ma to jak.... harce w rowie melioracyjnym i znowu się namaczam... a co!!!! włażę!!!! JESTEM o.................co???......to??? Harce w rowie melioracyjnym najlepsze :cool3: ...zresztą Opa i Tofi też by przyklasneli tej teorii :evil_lol: Quote
BeaC Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 dzięki że przyszłaś:loveu::loveu::loveu: kiedyś myślałam, że Luśce mogą zaszkodzić styczniowo-lutowe kąpiele, bo ona taka........ goła ale ona nie gniotsja i nie łamiotsja:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
BoJa2 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 BeaC napisał(a): ale ona nie gniotsja i nie łamiotsja:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: bo Lusia to HEROD - BABA:loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']:evil_lol: :evil_lol: bo Lusia to HEROD - BABA:loveu: :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Dula sie telepała dzis z zimna;) Quote
BoJa2 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Dula sie telepała dzis z zimna;) przeca wiesz ,że to wychuchane,wydmuchane detko;) :p Quote
Alicja Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']przeca wiesz ,że to wychuchane,wydmuchane detko;) :p:loveu:no wiem przeca;) Quote
BeaC Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):przeca wiesz ,że to wychuchane,wydmuchane detko;) :p Lucha ...................też wychuchana.... wypościelowana.... ona w nocy to pod kołdrą spi:shake::shake::shake:...........zmarzlucha czy co?????? ........................a ja sobie myśłałam rok temu jak miała pół roczku coby jej .sweterek wydziergać........bo ona taka ....bezwłosa na brzuszku jest..............a ta.prawie pod lodem nurkuje........:razz::razz::razz: Quote
Vectra Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 o Luśka się w morsa zabawia ? :razz: :razz: na samą myśl zrobiło mi się zimno ;) Quote
BeaC Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Witaj Vectra.................. ona uwielbia wodę.... a u mnie mrozów nie było przez tydzień koło........koniec stycznia był chyba:hmmmm: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Luśka za foczkę chciała robić;) Quote
leemonca Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 może chciała przystąpić do klubu morsów Quote
BeaC Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 .dzięki za wstąpienie do naszej blogo-galerii:razz::razz::razz: .......co niektórzy latają i nachalnie się napraszają na ogladanie ich galerii...............:crazyeye::crazyeye::crazyeye:...........no ja nie będę.....................:shake::shake::shake: co do Luchy.namaczanie lubi, czyszczenie uszu -lubi, obcinanie pazurków, lubi, szczotkowanie- też lubi.po prostu ona lubi wszystko co jej Pani zapoda!!!!!!!! a najbardziej to lubi..................JEŚĆ..wszystko jeść.łacznie z cytryną ogórkiem kiszonym..nie ważne co...............ważne że jak Pani może to ona też:evil_lol::evil_lol::evil_lol: będę jutro...moze zgram zdjęcia i przyniose................jak będe miała czas bo wczoraj pokonała mnie nowa szafa.....ale na szczęście już stoi.........:-o:-o:-o Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 :multi::multi::multi:witaj Bea......nie zaproszę cię do mojej galerii ............ale jakbyś chciała możesz przyjść:eviltong: Quote
Recommended Posts