Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

BeaC napisał(a):
no tak fotów nawstawiała a tu prawie nikt nie wlazł:mad::mad::mad::mad::mad:

a to nic nie wiesz :crazyeye: to taki nowy dogomaniacki zwyczaj :evil_lol: :evil_lol: dajesz foty i cisza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='mamabazyla']

No przepraszam, ale tu to wygląda jakby siedziała w tej wodzie za karę :evil_lol:

się mylisz tutaj to ona patrzy czy.... wypieprza ją z tego błocka czy zostawią:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

nie ma to jak.... harce w rowie melioracyjnym

i znowu się namaczam... a co!!!!

włażę!!!!

JESTEM

o.................co???......to???

Harce w rowie melioracyjnym najlepsze :cool3: ...zresztą Opa i Tofi też by przyklasneli tej teorii :evil_lol:

Posted

dzięki że przyszłaś:loveu::loveu::loveu:
kiedyś myślałam, że Luśce mogą zaszkodzić styczniowo-lutowe kąpiele, bo ona taka........ goła
ale ona nie gniotsja i nie łamiotsja:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
przeca wiesz ,że to wychuchane,wydmuchane detko;) :p

Lucha ...................też wychuchana.... wypościelowana.... ona w nocy to pod kołdrą spi:shake::shake::shake:...........zmarzlucha czy co??????
........................a ja sobie myśłałam rok temu jak miała pół roczku coby jej .sweterek wydziergać........bo ona taka ....bezwłosa na brzuszku jest..............a ta.prawie pod lodem nurkuje.......
.:razz::razz::razz:

Posted

Witaj Vectra.................. ona uwielbia wodę.... a u mnie mrozów nie było

przez tydzień koło........koniec stycznia był chyba:hmmmm:

Posted

.dzięki za wstąpienie do naszej blogo-galerii:razz::razz::razz:
.......co niektórzy latają i nachalnie się napraszają na ogladanie ich galerii...............:crazyeye::crazyeye::crazyeye:...........no ja nie będę.....................:shake::shake::shake:
co do Luchy.namaczanie lubi, czyszczenie uszu -lubi, obcinanie pazurków, lubi, szczotkowanie- też lubi.po prostu ona lubi wszystko co jej Pani zapoda!!!!!!!!
a najbardziej to lubi..................JEŚĆ..wszystko jeść.łacznie z cytryną ogórkiem kiszonym..nie ważne co...............ważne że jak Pani może to ona też:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
będę jutro...moze zgram zdjęcia i przyniose................jak będe miała czas bo wczoraj pokonała mnie nowa szafa.....ale na szczęście już stoi.........:-o:-o
:-o