leemonca Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 piesio śliczny, ale ten straszny kaganiec :cool1:, wygląda przez niego jak by rzeczywiście miał mordercze zamiary :cool1: Quote
leemonca Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 hej, hej :candle: :candle: :candle: co tu tak pusto? Quote
Alicja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 :evil_lol:ale fajny Spławik Wcale sie nie dziwie ze Lus sie zdenerwowała na szczylka :razz: Quote
BeaC Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Witam...uffff....masakra zamykam wszystkie sprawy budowlano- meldowano-finansowe i wogóle nie mam czasu tutaj wchodzić A Spław jest starszy .... tylko taki mniejszy ....bo Luś wielka baba jest....mówiłam Quote
Patikujek Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Bo lusia to konkretna kobitka a nie mały wypłoch:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 :pheyka wprowadzaj się juz na wieś i wracaj na dogo Quote
BeaC Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Alu łatwopowiedzieć trudniej zrobic:shake::shake::shake: remont miał trwać 2 tygodnie a już jest 6 i chyba....:mad::mad::mad:do końca tygodnia skończą....potem wprowadzka....no i jeszcze muszę płot wybudować co by Luś mogla swobodniutko pobiegać........no i od dzisiaj jestem POkojówka a nie Opolanka:loveu::loveu::loveu: noi na wszystko muszę czekać...tomnie najbardzie wkurza... na meble kuchenne 4 tygodnie na płot 3 masakra ....chyba przeżyję... tak myślę Quote
Alicja Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 BeaC napisał(a):Alu łatwopowiedzieć trudniej zrobic:shake::shake::shake: remont miał trwać 2 tygodnie a już jest 6 i chyba....:mad::mad::mad:do końca tygodnia skończą....potem wprowadzka....no i jeszcze muszę płot wybudować co by Luś mogla swobodniutko pobiegać........no i od dzisiaj jestem POkojówka a nie Opolanka:loveu::loveu::loveu: noi na wszystko muszę czekać...tomnie najbardzie wkurza... na meble kuchenne 4 tygodnie na płot 3 masakra ....chyba przeżyję... tak myślęale jak potem będziesz miała miło;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pokojówka;) Quote
Agga Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 NIe ma to jak remonty. Ale pomyśl, jak pieknie będzie. Quote
Vectra Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 BeaC napisał(a):Alu łatwopowiedzieć trudniej zrobic:shake::shake::shake: remont miał trwać 2 tygodnie a już jest 6 i chyba....:mad::mad::mad:do końca tygodnia skończą....potem wprowadzka....no i jeszcze muszę płot wybudować co by Luś mogla swobodniutko pobiegać........no i od dzisiaj jestem POkojówka a nie Opolanka:loveu::loveu::loveu: noi na wszystko muszę czekać...tomnie najbardzie wkurza... na meble kuchenne 4 tygodnie na płot 3 masakra ....chyba przeżyję... tak myślę cierpliwość jest złotem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przeżyjesz spokojnie ;) a potem jakie fajne są wspomnienia :cool3: Quote
BeaC Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 .... ze wzgledu na pracę:cool3::cool3::cool3: w pracy:cool3::cool3::cool3: a nie mam tutaj aktualnych zdjęć.....wstawię moje ulubione :crazyeye::crazyeye::crazyeye:, kurcze wcześniej go nie wstawiłam??????? Quote
simbik Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 BeaC napisał(a):.... ze wzgledu na pracę:cool3::cool3::cool3: w pracy:cool3::cool3::cool3: a nie mam tutaj aktualnych zdjęć.....wstawię moje ulubione :crazyeye::crazyeye::crazyeye:, kurcze wcześniej go nie wstawiłam??????? Fotka nos w nos rzeczywiście urocza :loveu: . Quote
Alicja Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 BeaC napisał(a):.... ze wzgledu na pracę:cool3::cool3::cool3: w pracy:cool3::cool3::cool3: a nie mam tutaj aktualnych zdjęć.....wstawię moje ulubione :crazyeye::crazyeye::crazyeye:, kurcze wcześniej go nie wstawiłam??????? :razz:chuchnij....co jadłaś ;) Quote
Medorowa Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:chuchnij....co jadłaś ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A fotka rewelacyjna:multi: Quote
leemonca Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 ale pieszczoszki :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:, a TZ gdzie ;-)? Quote
BeaC Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Leemonca a po co nam TZ?????/ do poprzeszkadzania:angryy::angryy::angryy: Ze względu na dalsze niemożliwości komputerowe w domu:shake::shake::shake: odgrzebuję w pracy stare zdjęcia i znalazłam Leśkę jeszcze z jej wcześniejszą właścicielką (tą pierwszą) jak miała 6 tygodni Jak zobaczyłam tego psa na tym zdjęciu to postanowiłam kupić ją!!!!.. ale nie zdążyłam bo jakiś babol mnie ubiegł......szukałam innej suńki bulterierki i po tygodniu ta sama sucz pojawiła się do sprzedania( to chyba przeznaczenie) i jeszcze jedno z tego samego okresu a to już jest zdjęcie jak była u drugiej właścicielki ale mnie wzieło na wspomnienia!!!!!! Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 :loveu::loveu::loveu:ale slicznie wspominkowo Quote
bazylowa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Witam!!!! Pisałaś na początku galerii, że w Opolu nie ma bullterierów, a ja w okolicach Oleskiej często widuję wielkiego białego samca...:loveu::loveu: Zwróciłam na niego uwagę, bo mi się bardzo bulki podobają :cool3: Pozdrawiam ... Quote
BeaC Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Witaj mamobazyla:loveu::loveu::loveu: Pisałam że nie ZNAM... a nie że nie ma... ale już znam dwa hehehehehehehe Tego białasa też wcześniej widywałam..... ale on chyba już staruszkowaty jest i .... nie znamy się:cool1: Quote
Recommended Posts