Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BeaC napisał(a):

, którego najpierw metodycznie oślepiła(co by nic nie widział i nie mół uciec:diabloti::diabloti::diabloti:)

Następna wspólna cecha bulliczek:lol: :evil_lol: Dulka też każdej zabawce najpierw funduje operację okulistyczną:lol: ,w następnej kolejności -laryngologiczną:evil_lol: :evil_lol:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dzieńdoberek :bye:

znajome widoczki :cool3:, Hakerek też się bawi w "otolaryngologookulistę" :cool3:, wyrywa z zabawek (i nie tylko z zabawek :shake:!) wszystko co wystaje :cool3:, a wogóle to te nasze pociechy z dogo, wszystkie się chyba zmówiły i jednakowo dają nam w kość :evil_lol: za to, że tak o nich plotkujemy :evil_lol:

Posted

Pospacerkowaliśmy dzisiaj po łąkach:lol::lol::lol: a oto rezultat tego spaceru......

Proszę o piłkę!!!!!

mam pileczkę!!! mam

biegne... biegnę.....

lekko wywieszony ozorek:evil_lol:

... a tu mam takie slodkie uszka:crazyeye:

gooooooonię jąąąąąąą

zaraz bęęędęęęęę ją miaaaaałaaaaa....

a tu mały portrecik z Panią

i z Panem

i zamęczyliśmy psa:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']
i zamęczyliśmy psa:diabloti::diabloti::diabloti:

pies zdechl:evil_lol: moja tak robi na spacerach:placz: i nie moge jej podniesc:placz: i ludzie sie ze mnie smieja:placz:

Posted

BeaC napisał(a):
Leemonka... TZ umartwia się ze będzie musiał psa nieść bo ja... niestetynie dam rady(30 kg!!!):diabloti::diabloti::diabloti:

:evil_lol: znam ten słodki ciężar :evil_lol: Haker też waży 30 kg :evil_lol:

Posted

BeaC napisał(a):
Dobry wieczór wszystkim
Leśka przeszła dzisiaj samą siebie:mad::mad::mad:.....najpierw podczas mojej bytności w pracy zeżarła pól kanapy w dużym pokoju (a myślałam że mój pies niczego nie zeżara:shake::shake::shake:)..... potem Pani zakupiła jej świńska raciczkę, którą zjadla..... na łóżku w sypialni
... wyglądalo...jakby ktoś coś tam zaszlachował:angryy::angryy::angryy:
... a teraz nie daje mi jeszcze zmienić pościeli.... chyba będę w krwistej spała:cool3::cool3::cool3:
... zaraz ją wywalę i pójdę spać....od jakiegoś czasu Leśka ma zakazane spanie w sypialni... ale i tak nad ranem budze się ze "słodkim" ciężarem

jaki toffany bullterierek :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć i czołem nareszcie do was dotarłam :oops::oops::oops:
nie moge przeczytać wszystkiego bo strasznie muli dogo :angryy::angryy:

Posted

Witam
Spróbuję cos wstawic... ale dogo tak fatalnie mi chdzi... że nie wiem czy mi wyjdzie.
Ostatnie głupie zabawy Luchy polegają na wrzuceniu piłki pod łóżko w sypialni.... potem siedzi i szczeka na mie cobym jej wyciągnęła. A dalej.... znowu po łóżko i to samo.... masakra..... najgorsze że jej to wcale nie nudzi.....
a tu pozycja podłózkowa

a nasze niedzielne spacerki dookoła osiedlowe wyglądaja tak:

i tak

jakby kto nie zauważył to Luś w nowej obroży jest......

a tutaj znalazła sobie naprawdę małego patysia..... takie najbardziej uwielbia hahahahah

ale Pani była zołza i nie pozwoliła wziąść go do domu(jeszcze czego) i tak chałupa wiecznie wygląda jak po przemarszu wojsk

Posted

haha Tigra tez uwielbia wpychac cos pod łóżko albo szafke i szczeka chce robic podkop i trzeba wyciagac i tak wkolko :evil_lol: tez nie lubie tej zabawy :evil_lol:

Luś ma sliczna obroze:loveu: wlasnie taka tylko ze czerwona chce kupic Tigierce:loveu:

Posted

[quote name='BeaC']

a tutaj znalazła sobie naprawdę małego patysia..... takie najbardziej uwielbia hahahahah

ale Pani była zołza i nie pozwoliła wziąść go do domu(jeszcze czego) i tak chałupa wiecznie wygląda jak po przemarszu wojsk

Zabawy z małymi patysiami są najlepsze :evil_lol: .

Posted

witam z ranka wszystkich.
Lemonca .... gdyby ona tylko tak leżała:cool3::cool3::cool3:.... ale ta wariatka leży i caly czas szczeka bo widzi piłke ale dostać jej nie może....... no i Pani musi się wczołwać pod łóżko( mała jest to nie wszedzie dosięga) ... albo rozbebeszać.... bo ona nie przestaje póki jej nie dostanie..... a jak już dostanie... to wrzuca spowrotem pod łózko i szczeka..... taka to jej zabawa:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Witam
Żadko tu wchodzę ostatnio a to z racji .... małości czasowej:cool3::cool3::cool3:

Na początek dalsze oswajanie ota z psem.... kot już jej sie boi i leży porażony:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A w sobotę skontaktowałą się z nami Pani z bullterierem... chciała się zapoznać..... i wczoraj wieczorem nastąpiło spotkanie.....Lusi ze Spławikiem 20 miesięcznym żółtym bulkiem:multi::multi::multi:

Psy poznawały się w kagańcach( ci państwo się obawiali że się pogryzą)

Luś jest dużo większa od Spławika:-o:-o:-o a zabawa polegała.... na molestowaniu mojej panny.

Spław na nic innego nie miał ochoty:shake::shake::shake: a Luś... uległa jest więć spokojnie sobie stała lub leżała.... ale wreszcie sie wkurzyła i go pogoniła(w kagańcu:razz:)