Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

BeaC napisał(a):
Witam z pracy
Z Luśką jest ..... coraz gorzej:evil_lol: chce biegać i wydurnować się .... a zdjęcie szwów dopiero jutro:shake:
Zawraca nam wszystkim doopale, bo chce zabaw, szrpanka, bieganka i tym podobnych dziwactw.
Nie wybiegana to dom mi roznosi:angryy::angryy:( na szczęście już go sprzedałam.....)
:evil_lol::evil_lol:ciekawe co pozostanie nowemu nabywcy jak już Luśka chałupe rozniesie:p

Posted

Alu... mieszkanie pozostanie....gorzej z moimi meblami... i gdzie ja biedna będę spała
Toż ten dzikus skacze mi po kanapie..... biegnie i z rozpędki... w wannę( a szczęście wanna metalowa,ale co z jej łbem)
ale jutro ściaganie szwów... więc może Pan doktor pozwoli jej sie troszke chociaż wyszaleć:shake::shake::shake:

Posted

[quote name='BeaC']Alu... mieszkanie pozostanie....gorzej z moimi meblami... i gdzie ja biedna będę spała
Toż ten dzikus skacze mi po kanapie..... biegnie i z rozpędki... w wannę( a szczęście wanna metalowa,ale co z jej łbem)
ale jutro ściaganie szwów... więc może Pan doktor pozwoli jej sie troszke chociaż wyszaleć:shake::shake::shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to weź może dla niej cos na uspokojenie:evil_lol:

Posted

To jesze kilka zdjęc rozrabiary domowej.

tak szybko zmieniała miejsce pobytu.... że nie nadążałam

Reszte może jutro.... bo mi zmniejszanie zdjęc się zawiesza
Dobrołnoc:cool3::cool3::cool3:

Posted

Zdjęcia rekonwalescentki super :multi: . Ja też miałam straszne wyrzuty po sterylizacji Opki. Ona jest potworną wariatką i te kilka dni po operacji były przerażające, bo ta jej apatia była strasznym kontrastem do normalnego zachowania. Potem to nadrobiła i pańcia się zastanawiała czy jej nie dawać coś na uspokojenie, bo tak psa rozsadzało jeszcze przed zdjęciem szwów :lol: . Zresztą u Ciebie to samo było :roll:.

Posted

Dogo mi nie chodziło 3 dni więc nic nie pisałam. Jak do domu wrócę to wstawię uśmiechnięte zdjęcia z ostatniego wypadu pod las. taka tak już się daleko spacerujemy i z pieskami biegamy.I wracamy na tresuręęęęęe!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Posted

No to dobrze...
Na początek tak wygląda moja młoda po zabawie w wydurnianego po domu..

a wczoraj zrobilam młodej pierwszy daleki spacerek
Tutaj Pan próbuje zastraszyć Luśkę wyłaniając się nagle..... :diabloti:

A tutaj w drodze do lasu, do którego nie dotarliśmy bo zabawiliśmy na łace

rzut na piłkę

jakieś tam zabawy łakowe...

uśmięchnięta Luśka

tutaj brodzi w kanale przechodzącym pod obwodnicą:shake:

a na koniec przytulinki z Panem

Posted

Dlaczego ta samo.... to ja mieszkam prawie na wsi.... nie robię zdjęć na ZWMie bo tam nie chodzę.... to jest prawdziwe blokowisko:roll::roll::roll:

Posted

[quote name='BeaC']Dlaczego ta samo.... to ja mieszkam prawie na wsi.... nie robię zdjęć na ZWMie bo tam nie chodzę.... to jest prawdziwe blokowisko:roll::roll::roll::po te bloki mi chodzi ;)
ja mam siostre na Rzeszowskiej

Posted

[quote name='BeaC']Alu... to twoja siostra niedaleko mnie mieszka....... na Malince:crazyeye::crazyeye::crazyeye::pnawet do Aggi mam od niej blisko bo tylko przez ulicę przechodzę ;)....

Posted

Ale ona jest piękna:loveu: A te kolory ach:loveu: , mój buluś też był pręgowany nazywał się PHOENIX, ale wogóle śię nim nie nacieszyłam w noc przed jego odebraniem do domu przydusiła go matka:-( nie wiem jak to się mogło stać, przeciez to już duży szczeniak był (7 tyg), ale się zdażyło co zrobić:-( .

Posted

bonita napisał(a):
Ale ona jest piękna:loveu: A te kolory ach:loveu: , mój buluś też był pręgowany nazywał się PHOENIX, ale wogóle śię nim nie nacieszyłam w noc przed jego odebraniem do domu przydusiła go matka:-( nie wiem jak to się mogło stać, przeciez to już duży szczeniak był (7 tyg), ale się zdażyło co zrobić:-( .

Bonita.... patrząc na moją niezgrabę wcale się nie zdziwiłam.... że matka mogła przygnieśc....one są bardzo niezdarne. Jak przechodzi przez Ciebie to nie patrzy gdzie stawia łapę, nos czy ucho nieważne, a jak się kładzie to też nie patrzy na co i gdzie.
Niektóre psy zanim się położą to ukladają sobie kocyk, kręca się w kółko. Moja grubasa nie patrzy...wszędzie jest jej wygodnie.... nawet jak wbija łokieć w Pani kręgosłup.:shake::shake::shake:
Przez nią jestem posiniaczona cały czas mam gdzieś siniaka ... nie mówiąc o stłuczonych łydkach, bo jak biegnie nie zawsze udaje mi się odskoczyć.... wali impetem i nie patrzy w co.

Posted

[quote name='BeaC']Bonita.... patrząc na moją niezgrabę wcale się nie zdziwiłam.... że matka mogła przygnieśc....one są bardzo niezdarne. Jak przechodzi przez Ciebie to nie patrzy gdzie stawia łapę, nos czy ucho nieważne, a jak się kładzie to też nie patrzy na co i gdzie.
Niektóre psy zanim się położą to ukladają sobie kocyk, kręca się w kółko. Moja grubasa nie patrzy...wszędzie jest jej wygodnie.... nawet jak wbija łokieć w Pani kręgosłup.:shake::shake::shake:
Przez nią jestem posiniaczona cały czas mam gdzieś siniaka ... nie mówiąc o stłuczonych łydkach, bo jak biegnie nie zawsze udaje mi się odskoczyć.... wali impetem i nie patrzy w co.

boksery pod tym względem są takie same. Ja ze spaceru wracam zawsze brudna, podeptana, posiniaczona i stratowana :evil_lol: zwłaszcza jak spotkamy znajome pieski :razz: . A o spaniu to już można książkę napisać. " Najprzyjemniejszy " moment to jest ten, w którym Hakerowi śni się, że biegnie - dostaje konwulsji przebierając łapami na oślep a śpi między mną a TZ-tem (ostatnio z córką, bo TZ ma go dość :diabloti: )

w pierwszej chwili myślałam, że to Luśka jest w koszulkę ubrana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
super fotki :lol:

Posted

BeaC napisał(a):
Znam to Leemonka, sama mialam faceta boksera, ale one w porównaniu do bulterierow to miodzio:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a ja naiwna myślałam, że już gorzej być nie może :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: