Alicja Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 :cool1:ufffff to mi ulżyło , bo już wczoraj to się barrrrdzo denerwowałam ..... Luska ...proś o mizianko;) Quote
BeaC Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Luś teraz śpi..... a miziana była i jest cały czas:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='BeaC']Luś teraz śpi..... a miziana była i jest cały czas:crazyeye::crazyeye::crazyeye:;)zapomniałam dopisać ,ze ode mnie Quote
e.v.a Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 :multi: no wreszie :) dobrze ze sunia doszla do siebie :) ode mnie tez mizianko :) Quote
BeaC Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Dziękuję Wam.... za pamięć i dobre słowo. Luś wymiziałam i ciągle miziam. Byłyśmy właśnie na spacerku, trochę podreptałyśmy( .... ale jak powoli bo na smyczce i nie pozwalam jej skakać, a pewno by chciała) Byłyśmy dzisiaj na kontroli, blizna ładna niezaczerwieniona(.... tylko nie wiedzialam że taka duża:crazyeye:), dostała antybiotyk i przeciwbólowy zastrzyk i w piątek do kontroli. Dużo śpi, jest powolna i spokojna (hehehehe o dziwo, może tak zostanie ?:eviltong:) .... zdjęć nie robię .... bo wyglada jak sierotka. Ale dostała od Pańci nową obrożę i jak bedzie zdrowa to zrobimy zdjęcie prezentacyjne (tylko bez galotków) Quote
leemonca Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 biedna Lusieńka, ale teraz już będzie tylko lepiej, dużo całusków od Hakerka Quote
bonita Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Trzymaj się Luska, zeby wszystko szybko się zagoiło!(szybko jak na psie:cool3: ) Quote
Alicja Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 To Luś nie miała małym cięciem zrobionej:razz: Zagoi się ;) i znów będziecie mogły poszaleć na spacerkach:p Quote
BeaC Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Dziękuję w imienu Luśki. lepiej to już jest jak pannica chce się bawić w gryzione albo szarpane:lol::lol::lol: znowu dokazuje na balkonie szczekając na wszystkich(zwłaszcza nieulubionych) Alu nie było małego cięcia..... bo kawal z niej baby. :-o Ale przynajmiej wiem że nie jest gruba (tylko bardzo ubita hehehehe) bo na brzuchu nie było tłuszczu. Już je ( albo żre) no i narazie dużo spi bo dostała jeszcze dzisiaj przeciwbulowe. Quote
BeaC Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Dzisuiaj noc.... spoko spała z nami :loveu::loveu::loveu: (ja zwykle) Chce się gzic i wariować.... musze się weta zapytac czy może:cool3::cool3::cool3: Moja córka Zuzia mówi.... że ona nie wytrzyma (albo my) w tym fartuszku 10 dni. Quote
e.v.a Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 poki szwy nie zostana sciagniete to powinna unikac wariowania a do fartuszka sie przyzwyczai :evil_lol: Quote
bonita Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='evaxon']poki szwy nie zostana sciagniete to powinna unikac wariowania a do fartuszka sie przyzwyczai :evil_lol: Dobrze ze nie jest goraco, bo wtedy mogło by byc jej niewygodnie, a tak szybko wszystko się zagoi i znowu bedzie szalała:multi: . Quote
BeaC Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Ewa, ty jej powiedz że ma być spokojną rekonwalescentką :loveu::loveu::loveu: bo mnie nie rozumie..... albo nie słucha:shake: A teraz nowe właśnie zrobione zdjęcia do galerii (nie mogę robić zdjęć.... bo na mnie włazi:angryy::angryy::angryy:) Się ciesze jak Pańcia woła Pogryze Pania z miłości o tak i tak i jeszcze tak aż w końcu z nudów(bo pani coś tam grzebie przy kompie) usnęła Quote
bonita Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='BeaC'] Ale znudzona bulinka słodziutka:loveu: , przyda jej się teraz trochę odpoczynku;) swoja droga to pancia długo przy kompie grzebała ze Luske tak zmogło:evil_lol: Quote
BeaC Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Bonita.... nie mogę długo siedzieć przy kompie.... bo kolejka się robi :mad::mad::mad: a to zdjęcie cykłam przed chwilą.... lekka zmiana pozycji heheheheheh Quote
bonita Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='BeaC']Bonita.... nie mogę długo siedzieć przy kompie.... bo kolejka się robi :mad::mad::mad: a to zdjęcie cykłam przed chwilą.... lekka zmiana pozycji heheheheheh Skad ja to znam, u mnie też ciągle kolejka, ale moze to i dobrze tak się fajnie siedzi , że gdyby mnie nie odganiali siedziała bym ciagle:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bowska :loveu: Luska ma niespożyte siły:razz:. Ozzy był dzis na spacerku z Dulką -bullką ;)i mamy masę fot ale nie wiem jeszcze jakich :evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Ojj lusia, Lusia -- tyłeczek na poduszeczkach;) :razz: :razz: :loveu: Quote
e.v.a Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 hehe kluseczka słodka:loveu: mam pytanko ile kosztuje takie wdzianko?? (a mi sie zrymowalo:evil_lol: ) Quote
BeaC Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Ewa rozmiar L 20 zł płatne u weta :loveu::loveu::loveu: A LUś już sobie powoli radzi z fartuszjkiem, jeden sznurecze odgryzła (na plecach:crazyeye::crazyeye::crazyeye:) i se dziurke pod pachką nową zrobila. Ciekawa jestem czy kubraczek wytrzyma 10 dni:angryy: Quote
BeaC Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 A tak wogóle .... to dzisiaj mam ostatnmni dzień urlopu :placz::placz::placz::placz: A tu sa zdjęcia mojej chorowitki. Przed chwilą zaścieliłam łóżko..... teraz wygląda tak a tu dorwała mojego syna i .... molestuje go. Tak mlaszcze że słychać :shake::shake::shake: Quote
e.v.a Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='BeaC'] :roflt: jak słodko :loveu: myslalam ze drozsze sa te kubraczki :razz: :) dobrze ze nie:evil_lol: jak pomysle ze bede musiala swojej to zalozyc to az sie zastanawiam czym ja jej to przykleje:evil_lol: jej nawet majtki przeszkadzaly w czasie cieczki :razz: :shake: ciesze sie ze Lusi juz lepiej :multi: p.s- fartuszek dopasowany do poscieli :D:evil_lol: Quote
Recommended Posts