Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AniaiJanek napisał(a):
Ja już przejrzałam chyba wszystkie wątki wszystkich psów i naprawdę będę działać, może się coś uda :)

Dziękujemy bardzo za pomoc,zalezy nam najbardziej na starych psach albo psach.które są w schronisku już bardzo długo...bo jak jest przepełnienie to wtedy czarne chmury zbieraja się nad nimi...

Posted

Manga siedzi z Karolem i Melą,uspokoiła się trochę ,nie jest taka szczekliwa i żywiołowa,pewnie przeraża ją ten ciągły psi hałas dookoła...w poprzednim boksie miała więcej spokoju i przestrzeni...

• 3 weeks later...
Posted

Kaja10014 napisał(a):
Nie wiem czy jestem ślepa, ale obeszłam cale schronisko i nie widziałam Mangi.

Manga siedzi nadal z Melą i Karolem...może była w budzie...a o Mangę nikt nie pyta...miło Aniu,ze do niej zajrzałaś...już myślałam,ze zapomniałaś...

Posted

nie zapomniałam :( Wici ,że szuka domu rozpuściłam już WSZĘDZIE. Jedni znajomi, bardzo fajni ludzie się łamią (niedawno ich piesek został uśpiony i nie wiem czy są już gotowi na kolejnego). Jeśli się zdecydują byłoby super... Ale to dopiero w lutym.

Posted

AniaiJanek napisał(a):
nie zapomniałam :( Wici ,że szuka domu rozpuściłam już WSZĘDZIE. Jedni znajomi, bardzo fajni ludzie się łamią (niedawno ich piesek został uśpiony i nie wiem czy są już gotowi na kolejnego). Jeśli się zdecydują byłoby super... Ale to dopiero w lutym.

O rany byłoby cudownie...powiedz,jeśli możesz,żeby poczuli się raz tak jak Manga...może pomoże i skruszy ich serca...choć wiem ,że nie zawsze można wziąć psiaka od razu po śmierci poprzedniego.