ostatniaszansa Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Właśnie się Ewo o tym przekonuję- bdt... :( Zainteresowanie gaśnie. Pepsi jest do adopcji na już. Żadnych przecież zastrzeżeń, kłopotów. Śliczna, młoda, grzeczna, posłuszna, miziasta, umie się zachować w mieszkaniu, zachowuje czystość, nie agresywna w stosunku do innych zwierząt, wysterylizowana, zdrowa , bezproblemowa w podrózy, co trzeba więcej ?! Takie psiaki winny być intensywnie ogłaszane, żeby robiły miejsce dla innych bid w gorszym stanie, Powinny szybko znajdywać domki. Tak powinny...to pobozne życzenia a życie pisze swoje scenariusze. Przypomnę Agnieszce aby przesłała Ewo do Ciebie wszystkie zdjęcia jakie robiła Pepsi. Miziamy Pepsi :) Ewa Quote
lika1771 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 To prawda jak piesek w dt to juz bezpieczny i cioteczki mniej zagladaja jezeli juz to moge zapłacic za ogłoszenia bo nie umiem robic:shake: Quote
mestudio Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Wysłałam namiary do ogłoszeń dla Isadory, ona chyba zrobi allegro, ale przyda się więcej ogłoszeń dla tej ładnej dziewczynki. Jest wyjątkowo malownicza:-). Quote
ostatniaszansa Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Pepsi, do domku na kolanka ukochanej Pani/Pana :) E Quote
lika1771 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 ostatniaszansa napisał(a):Pepsi, do domku na kolanka ukochanej Pani/Pana :) E Tylko tak Cie widze sunieczko:lol: Quote
ostatniaszansa Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 ona jest stworzona do tego, aby byc w domku, miec osobiste kolanka i pelna miche pysznego zarcia /Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Cisza, nikt nie zagląda ? Pepsi gdzie Twój domek ?E Quote
mestudio Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Właśnie nie wiem co robić, potrzebne są ogłoszenia, może sama zrobię allegro na moim koncie bo naprawdę szkoda czasu. Piękna sunia i naprawdę szybko może znaleźć dom. Sa już inne biedy, które potrzebują kawałka podłogi i dachu nad głową, a tu takie ładne stworzonko czeka. Quote
mestudio Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Zrobiłam allegro, proszę o inne ogłoszenia jeśli ktoś może pomóc, bez tego nie damy rady. http://allegro.pl/jamnik-mloda-suka-wysterylizowana-spokojna-i1247478847.html Quote
mestudio Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 lika1771 napisał(a):Zamowiłam dziewczynce ogłoszenia Lika1771 bardzo Ci dziękuję:-). Może podam na pw swoje dane do kontaktu? Quote
ostatniaszansa Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 ogromnie dziekujemy. taka piekna sunia powinna od razu isc do domku, zwlaszcza, ze ona bezproblemowa jest :) /Agnieszka Quote
mestudio Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Dzwoniła przed chwilą bardzo konkretna osoba w sprawie Pepsi z ogłoszenia na allegro. Pani miała jamnikowatą sunię 17 lat, sunia odeszła na zawał w momencie kiedy cieszyła się z przyjazdu jednego z domowników kilka lat temu. Bardzo potrzebna jest osoba do wizyty przedadopcyjnej w Szczecinie. Quote
Isadora7 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 mestudio napisał(a):Dzwoniła przed chwilą bardzo konkretna osoba w sprawie Pepsi z ogłoszenia na allegro. Pani miała jamnikowatą sunię 17 lat, sunia odeszła na zawał w momencie kiedy cieszyła się z przyjazdu jednego z domowników kilka lat temu. Bardzo potrzebna jest osoba do wizyty przedadopcyjnej w Szczecinie. Ze Szczecina jest Amiśka Quote
ostatniaszansa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 juz napisalam do kolezanki ze Szczecina...trzymamy kciuki i czekamy na odp /Agnieszka Quote
mestudio Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Bardzo się cieszę, może akurat domek okaże się dobrym domkiem. Pani przysłała mi już wszystkie namiary na siebie i będzie czekała na konkretny kontakt. Quote
mestudio Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Dobrze by było gdyby ktoś sie odezwał i zadzwonił do tej Pani, dziś znowu dzwoniła. Quote
lika1771 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 A ja zamowiłam ogłoszenia i co teraz............. Quote
ostatniaszansa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 poprosze dane Pani na pw - mam osobe na wizyte :) /Agnieszka Quote
mestudio Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 lika1771 napisał(a):A ja zamowiłam ogłoszenia i co teraz............. Lika, to może trzeba te ogłoszenia dla innej biedy przeznaczyć, jest tak wiele czekających piesków na cokolwiek. Z tą naszą adopcją to jeszcze i tak nic nie wiadomo. Dopiero po wizycie się okaże co i jak. Trzeba dać znać aby osoby robiące ogłoszenia poczekały z ogłoszeniami dla Pepsi. Quote
ostatniaszansa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 PEPSI JEDZIE DO SZCZECINA :):):) Mestudio prosimy o zmiane tytulu watku, bo... PEPSI SZUKA TRANSPORTU! :):):) A ogloszenia na pewno mozna wykorzystac dla innej biedy - jest np. Figa, ktora lad chwila moze znalezc sie na ulicy, jest urodziwy Prosiaczek, ktory w Boguszycach czeka na dom... na pewno zagospodarujemy /Agnieskza Quote
ostatniaszansa Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 ha, Donacji maz do Szczecina sie wybiera: "Mąż jedzie do Szczecina, ale dopiero 11. 10. Transport był by za darmo, bo on jedzie służbowym samochodem do pracy. Musi to być dobrze zgrane, bo wiadomo, że on psiaka nie weźmie do hotelu, więc nowa pani musiała by suńkę odebrać w wyznaczonym miejscu i o wyznaczonym czasie." Mysle, ze uda nam sie to zgrac... trzymamy kciuki i kontaktujemy sie dzisiaj z Pania :):):) /Agnieszka Quote
mestudio Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Fajnie, dzwońcie i umawiajcie się. Quote
ostatniaszansa Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 wieczorkiem, wieczorkiem, teraz robie dziwne rzeczy w pracy... /Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 lika1771 napisał(a):A ja zamowiłam ogłoszenia i co teraz............. Lika mamy na cito sprawę naszych szczeniaczków, maluszki, chłopiec i dziewczyna . Trzeba je na cito ogłaszać. Znalezione wyrzucone jako 4 tygodniowe szczenięta w lesie. My je odrobaczamy, zaszczepimy. Obecnie mają ponad 6 tygodni i niestety nie maja imion ...tu jest pole do popisu . Ewa Quote
Recommended Posts