Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie się Ewo o tym przekonuję- bdt... :( Zainteresowanie gaśnie. Pepsi jest do adopcji na już. Żadnych przecież zastrzeżeń, kłopotów. Śliczna, młoda, grzeczna, posłuszna, miziasta, umie się zachować w mieszkaniu, zachowuje czystość, nie agresywna w stosunku do innych zwierząt, wysterylizowana, zdrowa , bezproblemowa w podrózy, co trzeba więcej ?! Takie psiaki winny być intensywnie ogłaszane, żeby robiły miejsce dla innych bid w gorszym stanie, Powinny szybko znajdywać domki. Tak powinny...to pobozne życzenia a życie pisze swoje scenariusze. Przypomnę Agnieszce aby przesłała Ewo do Ciebie wszystkie zdjęcia jakie robiła Pepsi. Miziamy Pepsi :) Ewa

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie nie wiem co robić, potrzebne są ogłoszenia, może sama zrobię allegro na moim koncie bo naprawdę szkoda czasu. Piękna sunia i naprawdę szybko może znaleźć dom. Sa już inne biedy, które potrzebują kawałka podłogi i dachu nad głową, a tu takie ładne stworzonko czeka.

Posted

Dzwoniła przed chwilą bardzo konkretna osoba w sprawie Pepsi z ogłoszenia na allegro. Pani miała jamnikowatą sunię 17 lat, sunia odeszła na zawał w momencie kiedy cieszyła się z przyjazdu jednego z domowników kilka lat temu.
Bardzo potrzebna jest osoba do wizyty przedadopcyjnej w Szczecinie.

Posted

mestudio napisał(a):
Dzwoniła przed chwilą bardzo konkretna osoba w sprawie Pepsi z ogłoszenia na allegro. Pani miała jamnikowatą sunię 17 lat, sunia odeszła na zawał w momencie kiedy cieszyła się z przyjazdu jednego z domowników kilka lat temu.
Bardzo potrzebna jest osoba do wizyty przedadopcyjnej w Szczecinie.

Ze Szczecina jest Amiśka

Posted

lika1771 napisał(a):
A ja zamowiłam ogłoszenia i co teraz.............

Lika, to może trzeba te ogłoszenia dla innej biedy przeznaczyć, jest tak wiele czekających piesków na cokolwiek. Z tą naszą adopcją to jeszcze i tak nic nie wiadomo. Dopiero po wizycie się okaże co i jak.
Trzeba dać znać aby osoby robiące ogłoszenia poczekały z ogłoszeniami dla Pepsi.

Posted

PEPSI JEDZIE DO SZCZECINA :):):) Mestudio prosimy o zmiane tytulu watku, bo... PEPSI SZUKA TRANSPORTU! :):):) A ogloszenia na pewno mozna wykorzystac dla innej biedy - jest np. Figa, ktora lad chwila moze znalezc sie na ulicy, jest urodziwy Prosiaczek, ktory w Boguszycach czeka na dom... na pewno zagospodarujemy /Agnieskza

Posted

ha, Donacji maz do Szczecina sie wybiera: "Mąż jedzie do Szczecina, ale dopiero 11. 10.
Transport był by za darmo, bo on jedzie służbowym samochodem do pracy. Musi to być dobrze zgrane, bo wiadomo, że on psiaka nie weźmie do hotelu, więc nowa pani musiała by suńkę odebrać w wyznaczonym miejscu i o wyznaczonym czasie." Mysle, ze uda nam sie to zgrac... trzymamy kciuki i kontaktujemy sie dzisiaj z Pania :):):) /Agnieszka

Posted

lika1771 napisał(a):
A ja zamowiłam ogłoszenia i co teraz.............

Lika mamy na cito sprawę naszych szczeniaczków, maluszki, chłopiec i dziewczyna . Trzeba je na cito ogłaszać. Znalezione wyrzucone jako 4 tygodniowe szczenięta w lesie. My je odrobaczamy, zaszczepimy. Obecnie mają ponad 6 tygodni i niestety nie maja imion ...tu jest pole do popisu . Ewa