siwycfc Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Witam, jestem tu nowy...Od trzech i pół miesiąca mam w domku sunie o imieniu Zena (czyt.Zina). W tej chwili mała ma pięć miesięcy i tydzień. Jestem trochę zielony z wstawianiem fotek więc w miarę postępów postaram sie pododawać fotki zaczynając od najstarszych:lol: Tutaj Zena ma prawie 6 tygodni i ten pan co ją trzyma to jeszcze niestety nie ja tylko hodowca:0 Tu juz ciutkę starsza ale dokładnie nie pamiętam ile miała... A tu już w chwili obecnej- 5 miesięcy i tydzień, wzrost 40cm ,waga 11,7kg. Proszę o opinie o mojej małej wariatce. Dodawanie fotek na fotosiku to jeszcze dla mnie magia ale obiecuję dodac wiecej. Quote
Basia&Safi Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 a mozesz o niej cos wiecej naspisac :) z jakiej hodowli skad jestescie :) Quote
siwycfc Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Jestesmy z Irlandii, suczka jest od prywatnego hodowcy, jednak ma calkiem ladna linie przodkow poczynajac od Judael both barrels at nozac. Wieczorem postaram sie dodac wiecej fotek.:lol: Quote
megisiwka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Czekamy na nowe fotki suni :) fajna dziewuszka :) Quote
lukann Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 wysoka jak na suke w tym wieku - ale mysle ze nie kupowales jej z checi wystawiania tylko z checi posiadania staffika :) slodka mordka :) Quote
ROYALSTAFF SOPOT Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Przypomina mi moją pride jak mała była,,,,,, Quote
Vesper Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='siwycfc']Jestesmy z Irlandii, suczka jest od prywatnego hodowcy, jednak ma calkiem ladna linie przodkow poczynajac od Judael both barrels at nozac. Wieczorem postaram sie dodac wiecej fotek.:lol:[/QUOTE] Tzn że nasze dziewczynki to dalekie kuzynki ;) Quote
Recommended Posts