szajbus Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Wiki wciąż czeka. Ile jeszcze??? Czy się doczeka? Quote
ewatonieja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Wczoraj poprosiłam Pana pielegniarza i wyprowadzenie psa ktory podkulał noge i na którego czychał inny pies, dostałam opieprz,zostałam wysmiana i sobie facet ze mnie drwił bo pies zaczał chodzić normalnie :/ ten sam gośc nakrzyczał na mnie ,że wkładam ręce do boksów i przez to psy sie zagryzają , wiem gdzie sa psy nieagresywane i wiem gdzie łap nie wsadzac bo się to może źle dla mnie lub psów skończyć, kiedys krzyczał na mnie że łaże i robię zdjęcia i psy staja sie agresywne,sugerował tez innemu pielegniarzowi ,że przydałby mi sie kaganiec- czy ludzie z takim nastawieniem powinni pracowac w schronisku?ja mam nerwy u kresu wytrzymałości i jestem juz gotowa powiedzieć Panu kilka miłych słów,żeby go cholera wzięła a Wiki dalej chodzi z oklapnietym uchem i zapewne ona zawsze tak chodziła,jak to zwykli wmawiac pielęgniarze starej daty,ma po prostu taki tik Quote
Ania Agata Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Pan pielęgniarz pewnie liczy na to, że w końcu dasz mu spokój. A piękna Wiki wciąż czeka na dom i odrobinę uwagi. Quote
szajbus Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Wiki, czeka na odrobinę zainteresowania, która przerodzi sie w miłość, na która czeka Quote
ciapuś Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Wiki coraz bardziej marnieje w schronie,czy znajdzie dom zanim będzie za póżno Quote
ewatonieja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Wiki juz dzisiaj normalnie chodziła,ucho oklapnięte jak zwykle ,smutna troche dała sie pomiziac przez kilka sekund Quote
ewatonieja Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Wiki ma oryginalne umaszczenie i uszęta, chcesz miec psa innego niż wszystkie wybierz Wiki!! Quote
ewatonieja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Wiki potrzebuje duzo ciepła,spokoju i wtedy bedzie mogła pokazac jakim wspaniałym jest psem! Quote
ewatonieja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Wiki czeka na swoja szansę, schronisko nie może byc jej domem! Quote
szajbus Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Dzis skończyło się allegro Wiki. Odnowiłam na kolejne 2 tygodnie http://www.allegro.pl/item195764887_wiki_zycie_dla_niej_stracilo_sens.html Przepraszam, że rzadko zagladam na wątki, ale mam remont Quote
Ania Agata Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Wiki patrzyła dziś jak Radar pojechał do domku, a ona... Kiedy Wiki pojedzie do swojego domku???? Quote
Ania Agata Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Czy nikt nie widzi jej wyjątkowej urody i wdzięku? Quote
ewatonieja Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Wiki,nie smutniej znajdziemy ci odpowiedniego człowieka! Quote
Szyszka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Pilnie potrzebny domek! Wiki jesteśmy z Tobą! Ktoś cię w końcu dostrzerze. A tymczasem hop do góry. Quote
szajbus Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Wiki czeka, na swoja szanse w kochajacym domku. Kiedy wreszcie zostanie zauwazona? Quote
ewatonieja Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 to jest sunia,która chce ale nie może przekonac się do ludzi :(może chociaz DT? niech się oswoi, bo skończy żywot w schronisku a tego przeciez nie chcemy!!!! Quote
Recommended Posts