Pencia2 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 98 szpiców miniaturowych-będzie co oglądać :lol: Quote
J.G Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='Pencia2']98 szpiców miniaturowych-będzie co oglądać :lol: Będzie co oglądac:multi: szkoda tylko że nie będzie topowych pomków co w naszym kraju zgarniają wszystko u niektórych sędziów na niektórych wystawach,widocznie na tej wystawie sędzia jest poza ich zasięgiem.;) Quote
filonek_bezogonek Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Czy mogę liczyć na zdjęcia ? Quote
filonek_bezogonek Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Pencia2 napisał(a):98 szpiców miniaturowych-będzie co oglądać :lol: 58 psów i 40 suk.... w ostatnich czasach proporcje się zmieniają .... Zawsze było więcej suk a od jakiegoś czasu widze więcej psów na ringach. Quote
filonek_bezogonek Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='J.G']Będzie co oglądac:multi: szkoda tylko że nie będzie topowych pomków co w naszym kraju zgarniają wszystko u niektórych sędziów na niektórych wystawach,widocznie na tej wystawie sędzia jest poza ich zasięgiem.;) o kim mowa Jacku ? Quote
J.G Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 filonek_bezogonek napisał(a):o kim mowa Jacku ? Marta wszyscy poza ringami o tym mówią a Ty jeszcze nie wiesz o kogo chodzi,chyba za mało bywasz na wystawach. Karma napisał(a):Zdjęcia zrobię i pokażę. Super czekam z niecierpliwością i powodzenia życzę. Quote
filonek_bezogonek Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 J.G napisał(a):Marta wszyscy poza ringami o tym mówią a Ty jeszcze nie wiesz o kogo chodzi,chyba za mało bywasz na wystawach. zgadza sie :) zrobiłam co miałam zrobić w Polsce i nie mam już w roli wystawcy po co chodzić na wystawy:) Teraz częściej jestem w roli asystenta niż wystawcy - a na ringu "o tych rzeczach" się nie mówi - więc nie jestem zorientowana :) Poza tym nie wiem o jakich polskich topowych pomkach mówisz ....Przeglądałam listę wystawców i widze, że jest tam kilku wystawcow z Polski . . . Quote
Pencia2 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 http://www.eurodogshow2010.si/en/results/show-3/2010-10-02/breed-192 Quote
filonek_bezogonek Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 znalazłam filmy z wystawy: http://www.youtube.com/watch?v=VJ4cpLpn-Hs Quote
J.G Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Marta dziękuję,bardzo fajne filmiki na których bardzo dużo można zobaczyć. Quote
filonek_bezogonek Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 J.G napisał(a):Marta dziękuję,bardzo fajne filmiki na których bardzo dużo można zobaczyć. ucieszylam sie ze to znalazlam w necie .... to taka mala pocieszanka dla tych co nie mogli byc :) Quote
Recommended Posts