Ania_i_Kropka Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Albercik po dzisiejszym spacerku: [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Tola:[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Albert dzieli sie z Tolą wszystkim. Pozwala jej jeść ze swojej miski:[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Iljova Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 No, no ale łobuziak :-) a tak na poważnie to pokazał tym jak bardzo potrafi być oddany komuś kto się nim opiekuje. Super psiak. Jest taki kochany. Quote
Caragh Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Dzien dobry, Alberciku wspanialy :loveu: Quote
Caragh Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Alberciku, tak bym chciala, zebys znalazl kochajacy domek... :( Quote
Caragh Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Alberciku, nie moglabym do Ciebie nie zajrzec :loveu: Quote
Iljova Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Alberciku kochany psiaku, co tam u Ciebie słychać? Quote
yokosky Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 jutro z Albertem i Tolą wyruszamy na grzybki to dziadki potuptają trochę po lesie :razz: Quote
Iljova Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Ooo!!! To szykuje się super wycieczka, może dla mnie nazbieracie trochę grzybków i przeslecie do Bydgoszczy? :-) Quote
Caragh Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Alberciku, no to milej wycieczki Skarbie :loveu: Quote
Ania_i_Kropka Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Marzeniem byłby wspólny dom dla Toli i Alberta. Quote
Iljova Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Jak tam udała się wycieczka? Wszyscy zadowoleni? Quote
yokosky Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 wycieczkę zaliczamy do udanych zresztą innych nie organizujemy ;) psy szukały trufli reszta grupy grzybów.. Albert wrócił przemoczony do cna.. co jakis czas ściagałam mu z grzbietu jakiegoś muchomora, którego zgarnął podczas turlania. Tak się rozszalał, że rzucał się na ziemie z biegu aż bałam się, że sobie coś uszkodzi. Na koniec grzecznie wrócił do kojca żegnając sie wzrokiem 'pogadamy później bo muszę sie zdrzemnąć', zapakował się do części zabudowanej i tyle go widziałam.. wymordowałam psiaki tą podróżą :loveu: Quote
Iljova Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Super! Fajnie że tak udała się ta wycieczka. Widać że Albercik był bardzo zadowolony. :-) Quote
Caragh Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Szkoda, ze do Albercika nikt nie zaglada :( No tak, wielkiej tragedii nie ma, zyciu nic nie zagraza, to co kogo on obchodzi :( Alberciku, milego dzionka :loveu: Jak Twoje zdrowko? Quote
Iljova Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Jak się miewasz Alberciku? Humorek dopisuje? Mam nadzieję że tak. Quote
Ania_i_Kropka Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Albercik był dzisiaj na spacerku z ciocią Magdą. Jak zwykle był bardzo grzeczny. Quote
Iljova Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ania_i_Kropka napisał(a):Albercik był dzisiaj na spacerku z ciocią Magdą. Jak zwykle był bardzo grzeczny. Pewnie stara się być taki, bo lubi kiedy ktoś poświęca mu czas tak się odwdziecza Quote
yokosky Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 czy ktoś może mi pomóc i powiedzieć jak mogę wrzucić zdjęcia? :( bo chciałam dodać zdjęcia Alberta i Toli.. siedzę nad tym i już skończyły mi się pomysły jak to zrobić Quote
Caragh Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='yokosky']czy ktoś może mi pomóc i powiedzieć jak mogę wrzucić zdjęcia? :( bo chciałam dodać zdjęcia Alberta i Toli.. siedzę nad tym i już skończyły mi się pomysły jak to zrobić Wrzucasz na www.fotosik.pl. Jak juz sie wczyta wchodzisz na "pobierz pozostałe kody" i kopiujesz link "Zdjęcie 500px na forum". Wklejasz tutaj na forum i gotowe ;) Quote
yokosky Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Dziękuję za pomoc :) udało się! już umiem! NOSY ciężko robi się im zdjęcia jak jesteśmy sami.. bo wkładają nosy w obiektyw albo poprostu się odwaracają.. kręcą.. skaczą :) ale nosy jak widać pierwsza klasa :D Quote
Recommended Posts