Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Albercik po dzisiejszym spacerku:

[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Tola:[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Albert dzieli sie z Tolą wszystkim. Pozwala jej jeść ze swojej miski:[/FONT][/FONT]

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wycieczkę zaliczamy do udanych zresztą innych nie organizujemy ;) psy szukały trufli reszta grupy grzybów.. Albert wrócił przemoczony do cna.. co jakis czas ściagałam mu z grzbietu jakiegoś muchomora, którego zgarnął podczas turlania. Tak się rozszalał, że rzucał się na ziemie z biegu aż bałam się, że sobie coś uszkodzi. Na koniec grzecznie wrócił do kojca żegnając sie wzrokiem 'pogadamy później bo muszę sie zdrzemnąć', zapakował się do części zabudowanej i tyle go widziałam.. wymordowałam psiaki tą podróżą :loveu:

Posted

Szkoda, ze do Albercika nikt nie zaglada :( No tak, wielkiej tragedii nie ma, zyciu nic nie zagraza, to co kogo on obchodzi :(

Alberciku, milego dzionka :loveu: Jak Twoje zdrowko?

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Albercik był dzisiaj na spacerku z ciocią Magdą. Jak zwykle był bardzo grzeczny.

Pewnie stara się być taki, bo lubi kiedy ktoś poświęca mu czas tak się odwdziecza

Posted

czy ktoś może mi pomóc i powiedzieć jak mogę wrzucić zdjęcia? :( bo chciałam dodać zdjęcia Alberta i Toli.. siedzę nad tym i już skończyły mi się pomysły jak to zrobić

Posted

[quote name='yokosky']czy ktoś może mi pomóc i powiedzieć jak mogę wrzucić zdjęcia? :( bo chciałam dodać zdjęcia Alberta i Toli.. siedzę nad tym i już skończyły mi się pomysły jak to zrobić
Wrzucasz na www.fotosik.pl. Jak juz sie wczyta wchodzisz na "pobierz pozostałe kody" i kopiujesz link "Zdjęcie 500px na forum". Wklejasz tutaj na forum i gotowe ;)

Posted

Dziękuję za pomoc :) udało się! już umiem!

NOSY

ciężko robi się im zdjęcia jak jesteśmy sami.. bo wkładają nosy w obiektyw albo poprostu się odwaracają.. kręcą.. skaczą :) ale nosy jak widać pierwsza klasa :D