Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I już po odwiezieniu do Anny....
Na początku bardzo niepewnie się czuje...ale później, jak już Ania nam pisała Blanka czuje się lepiej :)
A ja się bałam, że może jednak nie jest tolerancyjna dla innych psów, że to tylko na początku jak była taka zastraszona - ale ufff...wszystko dobrze :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam
fajnie ze dziewczynka juz u AnnA :) i fajnie ze sie dogaduje z innymi ogonkami :)

Beatko nie wiem czy jeszcze ci to sie przyda ale przeczytalam ze mialas problemy z ulotka

musialam ciut przyciac bo nie bylo to idealnie na A4

gdyby cos bylo nie tak to daj znac a poprawie nie wiem jak to z jakoscia bo nie mialam oryginalu pdf tylko wzielam to ze stronki ale mimo wszystko mam nadzieje ze nie wyjdzie piksloza

Posted

Monday napisał(a):
I już po odwiezieniu do Anny....
Na początku bardzo niepewnie się czuje...ale później, jak już Ania nam pisała Blanka czuje się lepiej :)
A ja się bałam, że może jednak nie jest tolerancyjna dla innych psów, że to tylko na początku jak była taka zastraszona - ale ufff...wszystko dobrze :)

(...)

Wspaniale, że Blanka jest u Ciebie, Aniu! Jak miło patrzeć na te zdjęcia, co za piękny i dobry zakątek świata! Z tych dwojga jedno jest już w swoim prawdziwym domku. Blanka jest piękna, ulotka super, tylko patrzeć, jak ktoś zadzwoni po sunię. Ktoś bardzo dobry... :multi:

Posted

zadzwoni na stówkę
wczoraj bardzo dużo osób które dostało ulotki mówiło,że Blanka jest piękna
jeśli dodamy do tego jej super charakter i metamorfozę jaką przejdzie u Ani
to domki się powinny w kolejkę ustawiać ;)

Posted

Dzięki Waszym głosom przytulisko p.Ali Orzechowskiej wygrało jako kandydat dogomanii na przytulisko które ma dostać pomoc w postaci karmy na stronie Krakvet, teraz zaczął sie najważniejszy etap, głosowanie na tej własnie stronie. Bardzo prosze Was o głosy na przytulisko p. Ali bo to dla niej być albo nie być, dzięki Wam może wygrać.
Oto instrukcja jak głosować na Krakvecie, zarejestrowanie się na tej stronie zajmuje tylko chwilę a dla p. Ali to szansa jak nigdy. Błagam Was o głosy na jej przytulisko i z góry bardzo dziękuję:

Na KrakVecie głosujemy na pozycję siódmą:

Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej

Instrukcja głosowania w Krakvecie:

1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka
i wciskasz"wyślij"
5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link
6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2010”
9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 7 (siodmą) "Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej" i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6!
Tu bezpośredni link do wątku na kórym jest głosowanie (przegrywamy z Brzegiem:-()
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12503&start=0

Posted

Sunie jest jeszcze bardzo młoda, dzisiaj naraziła się mojej Korze i była drobna awanturka. Wszystko się dobrze skończyło, ale ona do tych najłagodniejszych to nie należy. Ja sobie z gromadą radzę i nie ma problemu. Mam też nadzieję, że Blanka dorośnie.

Posted

AnnaA napisał(a):
Sunie jest jeszcze bardzo młoda, dzisiaj naraziła się mojej Korze i była drobna awanturka. Wszystko się dobrze skończyło, ale ona do tych najłagodniejszych to nie należy. Ja sobie z gromadą radzę i nie ma problemu. Mam też nadzieję, że Blanka dorośnie.

Mówisz o Blance?
Blanka i na Nukę fuknęła...ale ostrzegawczo. Nie było żadnego problemu...

Posted

Aniu, a co ty powiesz na karmienie Blanki puszkami, ew tymi batonami z mięsnego? Wiem ,że te batony to żadna porządna karma, ale jak była głodna to zjadła....
A może jedzenie jej nie smakuje?
Ona ma purinę?
Postaram się ją w niedzielę odwiedzić jeżeli pozwolisz...

Posted

elinka napisał(a):
Ale jak tam zagłosować? Temat jest zamknięty.

własnie temat został zamkniety, nie wiemy czemu, wszyscy myśleli ze tylko nie można dodawać wpisów a okazało się że głosować także, jeśli cos sie tylko zmieni to będę pisać:roll:
A Blanka to wybredna dziewczynka jak widać, i nic dziwnego, jedzonko domowe najlepsze:)

Posted

No to rewelacja...
Wybrednisia się trafiła !!!
W obec tego może na puszki niech przejdzie, przecież Ania nie będzie stała w garach i gotowała codziennie pieskowi ryżu z marcheweczką i mięskiem...

Właśnie patrzyłam allegro i nie wiem czy jest sens robić tam ogłoszenia wyróżnione - 24 strony samych wyróżnionych ogłoszeń :(
Gumtree ma jednak więcej wyświetleń...no, ale o allegro każdy słyszał, o gumtree niekoniecznie.
Nikt nawet o Blankę nie zadzwonił. Tyle ulotek :(
Blanusia....gdzie twój dom :(