anhata Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Anno, dacie sobie radę. Dobrze, ze ta pani moze pzryjechac do Was. Powiedz Blance na uszko, ze wiele osób w nia wierzy :) Quote
dominikabankert Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 przepraszam ale ja dopiero dzis wyslalam paczke na bazarek Quote
P78 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Przepraszam, ja tak na sekundkę ... http://www.dogomania.pl/threads/2026...%C5%82!-POMOCY! Proszę, zajrzyjcie na wątek Micha, którego czeka operacja łapki... Michu został potrącony przez samochód, oczywiście NIKT mu nie pomógł... Ma już swoje lata, był psem stróża... Stróż odszedł na emeryturę, a Michu jak stary śmieć został... i jeszcze potrąciło go auto :-(:-(:-( Quote
Monday Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 dominikabankert napisał(a):przepraszam ale ja dopiero dzis wyslalam paczke na bazarek nie ma problemu!!! Dziękujemy!!!!!!!!!!!! Quote
anhata Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Dobrze, że jest możliwość robienia bazarków. Quote
dominikabankert Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 tylko zeby kupujace sie znalazły wtedy bazarki maja sens, bo inaczej zeby w sciane:evil_lol:anhata napisał(a):Dobrze, że jest możliwość robienia bazarków. Quote
Monday Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 czy dzisiaj pierwsze szkolenie???? Quote
mestudio Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Monday, zaraz będzie drugi wtorek, książki na bazarek czekają. Jestem w pracy od pn do pt w przyszłym tygodniu. W soboty nie pracuję. Quote
AnnaA Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Wczoraj coś mi dogo nie chciało pracowac. Jesteśmy po pierwszej lekcji. Umówione jesteśmy na piątek w przyszłym tygodniu na następną lekcję. Mamy tydzień na cwiczenia. Blanka szybko łapie o co chodzi. Mam nadzieję, że się uda wyciszyc Blankę. Będę zdawac relacje z postępów. Quote
Monday Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 mestudio napisał(a):Monday, zaraz będzie drugi wtorek, książki na bazarek czekają. Jestem w pracy od pn do pt w przyszłym tygodniu. W soboty nie pracuję. Przepraszam... zupełnie wyleciało mi z głowy... Przyjdę we wtorek - poniedziałek mam wolny :) I przypominam o wpłacie za cegiełkę ;) Quote
anhata Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 AnnaA napisał(a):Wczoraj coś mi dogo nie chciało pracowac. Jesteśmy po pierwszej lekcji. Umówione jesteśmy na piątek w przyszłym tygodniu na następną lekcję. Mamy tydzień na cwiczenia. Blanka szybko łapie o co chodzi. Mam nadzieję, że się uda wyciszyc Blankę. Będę zdawac relacje z postępów. Dogo miało usterkę. Cieszymy się, ze Blanka szybko się uczy. :) Quote
Monday Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 zaraz kolejna lekcja....potrzebna linka 10metrów - taka okrągła, jak sznur. W sklepach typu praktiker to kosztuje ok 8zł za metr....mariusz gdzieś widział po ok 3...ale nie ma czasu pojechać :( i nie pamięta gdzie... Może ktoś ma taką linkę treningową do odsprzedania? Ja mam w domu tą linkę, ale to 8,3m. Chyba, że z tego zrobić. Co za różnica metra przy tej długości??? AnnaA, może taka być? 8m to też kawał odległości. Wtedy poproszę Mariusza, żeby dzisiaj zrobił i jutro priorytetem wyślę, to na piątek będzie. Quote
AnnaA Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Oczywiście 8 m w zupełności wystarczy i nie trzeba kupowac nowej. Blanka opanowała przychodzenie na wołanie. Szczególnie jak widzi moją rękę w kieszeni po ciasteczka. W lutym wydałam na karmę 30zł no i pierwsza lekcja 70 zł. Pozostałao 100 zł. Nie przypuszczałam, że ta linka jest taka droga. To co masz w zupełności wystarczy. Quote
mestudio Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Widziałem taką linkę (taśmę) w Tesco Kozienice. Nie pamiętam po ile. TZmestudio Quote
Monday Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 jest - 10m mocny karabińczyk, Mariusz poobszywał skórą...dość gruba - z 1cm średnicy Dzisiaj rano wyjdzie priorytetem - mam nadzieję, że jutro juz będzie Quote
Monday Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 dominikabankert napisał(a):w poniedzialek ode mnie paczka pojedzie to do piatku bedziesz miec. Paczka jest.... W przyszłym tyg będzie bazarek!!! Quote
Monday Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Dostałam jeszcze jedną paczkę i nie wiem od kogo :( Książki + próbki royala... Pamietam, że na pw z kimś o tym pisałam, ale oczywiście skrzynka za mała, trzeba kasować korespondencję. To chyba dla Blanki miało być.....tak????? I ogromnie dziękuję za rzeczy - będzie znów ekstra mega bazar!!! EDIT znalazłam od kogo ta paczka - to od werenn...ale no cóż, nie dla Blanki, tylko dla Pako i Astora... Ale to nic, dla Blanki mam już sporo fajnych rzeczy na kolejny bazar ;) Quote
Monday Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Mam też fajne książki od mestudio :) Czekajcie i wypatrujcie, bo będzie co poczytać, w co się ubrać i jeszcze dać psu coś do jedzenia - żeby się odczepił od nas :) Quote
Monday Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 czy to "Twój" Kapsel Aniu? http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx Quote
AnnaA Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Tak, to "mój" Kapsel. Może mu się uda znależc fajny domek. Dzisiaj Kapsel, Hektor i moja stara, ciężka Kora pogoniły za zającem. Oczywiście nie miały szans, bo nawet mój Kaktus w młodości nie miał szans dogonic zająca. I bardzo dobrze. Martwiłam się tylko, że nie będą wiedziały jak wrócic do domu. Ale wróciły i to bardzo szybko. Blanka bardzo ładnie reaguje na przywołanie, ale pozostawiona w kontenerku, z suszonym uchem w dalszym ciągu jest bardzo niezadowolona. Quote
Monday Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 to może ta pani Jadwiga coś mądrego na to poradzi... Może pokieruje jak uczyć Blankę zostawania w domu - marzenie, żeby kiedyś mogła zostać bez kontenerka :( Quote
dominikabankert Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 zapraszam na moj bazarek dla onki Szili:http://www.dogomania.pl/threads/2032...1#post16409261 Quote
anhata Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Psiaki są mądre. Blanka czuje, że dostała kolejną szansę. Wykorzysta ją. My cały czas dopingujemy. Quote
lilith27 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 AnnaA napisał(a):Tak, to "mój" Kapsel. Może mu się uda znależc fajny domek. Dzisiaj Kapsel, Hektor i moja stara, ciężka Kora pogoniły za zającem. Oczywiście nie miały szans, bo nawet mój Kaktus w młodości nie miał szans dogonic zająca. I bardzo dobrze. Martwiłam się tylko, że nie będą wiedziały jak wrócic do domu. Ale wróciły i to bardzo szybko. Blanka bardzo ładnie reaguje na przywołanie, ale pozostawiona w kontenerku, z suszonym uchem w dalszym ciągu jest bardzo niezadowolona. przysmaki są złote, srebrne i brązowe złote tj. najbardziej ulubione są rzeczy mniej i bardziej lubiane co blanka najbardziej lubi? kurczak może jakiś? albo surowa kostka? przypatrz i oceń może złoty przysmak to nie jest ucho Quote
AnnaA Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Ucho dzisiaj zniknęło w całości. To było duże ucho. Wygląda na to, że ona się poprostu boi zostawac sama. Quote
Recommended Posts