Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja poogłaszam Blankę na cafeanimal:)
No i ja znowu z offem:)
Kochani:)
znów proszę Was o pomoc w głosowaniu, tym razem na nasze schronisko: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt, ul. Witosa 96, Radom.
Do zdobycia jest karma dla naszych zwierzaków. Jesteśmy na razie co prawda na pierwszym miejscu ale w końcówce głosowania inni mogą nas ubiec.Głosować można z każdego konta pocztowego raz na dobę. Zawiadomcie zaprzyjaźnionych zwierzolubów. Każdy głos jest na wagę... karmy ;)
Oto link do głosowania http://www.zoonatura.pl/atrakcje/konkursschroniska/mazowieckie
Wystarczy codziennie kliknąć w link, wpisać swój adres e-mail, kliknąć w kółeczko nad naszym schroniskiem (pozycja piąta) i już gotowe :)
Głosowanie trwa do końca października.
Z góry dziękuję za Waszą pomoc:)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moni12 napisał(a):
Zagłosowałam dla naszych bidulek.

dzięki Moni:) tam można głosować codziennie, powiadom znajomych jeśli możesz, czym więcej głosów tym lepiej:)

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Ja takze zaglosowalam.......

bardzo dziękuję:) dziewczyny pamiętajcie, że głosować z jednego maila można codziennie:)

Posted

A ja nic jeszcze nie piszę....nic o sukcesach i porażkach, bo sama nie mam zdania.
Na pewno lęk przed klatką opanowany - klatka to jej legowisko u mnie.
Czasem da się zamknąć i siedzi w klatce....nawet udało mi się zamknąć drzwi do pokoju, więc była sama w zamkniętym pomieszczeniu i w zamkniętej klatce....
ale czasem siedzi w otwartej klatce, ja ją zamknę i jest tragedia. Szczególnie jak wyjdę z pokoju. Zaczyna gryźć, drapać...jak wejdę do pokoju to się uspokaja...

Nagrody i jedzenie dostaje tylko w klatce - w myśl, że klatka ma jej sie kojarzyć z czymś dobrym.
Teraz Plamka śpi....sama w pokoju, klatka zamknięta...a Plamka chrapie.
Potrafi mi ktoś wytłumaczyć ten jej lęk???

Posted

:placz:Idzie zima, psów bezdomnych przybywa :(

A co do Blanki.
Ja chyba się nie nadaję:placz:
Jak wczoraj cokolwiek wychodziło - nawet z legowiskiem wyprowadziłam sunię na przedpokój - zwijając wszystkie dywany, bo na dywanach leży, a na panelach nie chce:cool3:. Tak dzisiaj kompletna klapa ze wszystkim :(
W jednym pokoju daje się zamknąć i nic - czasem nic, bo czasem jęczy i drapie.
Może to taki kryzys jednodniowy :(

Najgorsze to, że zbliża się koniec pobytu u mnie, a cel nieosiągnięty :( Wracam do pracy :(
No cóż, nie zostawię tego tak. Najwyżej taką sytuację powtórzymy jeszcze raz za jakiś czas.
W poniedziałej przyjedzie do mnie Magda powie co i jak robić.
Zobaczymy,,,,

Posted

Plamka miała dzisiaj sesję fotograficzną...
czekamy na zdjęcia !!!

Z plamką muszę iść do weterynarza. Ma coś z kuperkiem. Miała biegunkę przez półtorej doby. Może jej sie coś nagromadziło. Trzeba wyczyścić.....

Posted

[quote name='bastis']witam

fotki sa juz u Beatki
niestety nie jestem z nich zadowolona :/

nie marudz !
są piękne!!!

nasze spacerki :) :

" class="ipsImage" alt="">