wiking042 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 elinka napisał(a):Ale jak tam zagłosować? Temat jest zamknięty. Wysłałem PW :lol: Edit: ale tula pisze wyżej, że faktycznie, jest zamknięty... nie wiemy, dlaczego? Czekamy na jakieś informacje... Edit 2: Zwróćcie uwagę na podpis elinki... chętne domki, jeszcze są! Edit 3: Wydaje mi się, że już można głosować... Quote
AnnaA Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Sucha karma z puchą poszła aż miło było patrzec. Mam jeszcze puszeczki i Blanka będzie karmiona taka właśnie mieszanką. Spokojnie, przyjdzie i kolej na Blankę! Quote
tula Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 No i Ania znalazła sposób na wybredną panienkę:) Watek na krakvecie juz otwarty, był zamknięty tylko czasowo:) Zachęcajcie kochani do głosowania kogo się da, każdy głos bardzo ważny:) Quote
Aimez_moi Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Sliczna panienko....... pokazujemy sie Cioteczkom......:) Quote
AnnaA Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Sliczna panienka otwiera drzwi zamknięte tylko na klamkę. Ot, spryciula! Quote
Aimez_moi Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 AnnaA napisał(a):Sliczna panienka otwiera drzwi zamknięte tylko na klamkę. Ot, spryciula! Ale numerek z laluni.....:):) Quote
bullterrierka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 co tam dzisiaj Plamka zmajstrowała? Quote
AnnaA Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Blanka łaskawie je ale najpierw wylizuje mięsko z puszki a dopiero potem wyjada kulki. Nauczyła sie mieszkac na kanapie i właśnie głośno chrapie. Dzisiaj jest grzeczna. Byłam cały dzień w domu. Quote
Monday Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Dzisiaj jest grzeczna??? Tzn, że zazwyczaj nie jest???? Z tą klamką to kłopotliwe może być :( Plamka ślicznoto - odwiedzę cię w niedzielę :) Może ktoś jeszcze będzie chciał to zrobić...? Zobaczymy. Ale ja będę na pewno. Quote
tula Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 AnnaA napisał(a):Ona jest Blanka nie Plamka tak, tak nie daj Aniu tutaj nikomu Blanki przezywać:) Quote
anhata Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Jak sobie radzi z klamkami, to musiała miec kiedyś jakiś domek.... Jakieś spotkanie się w niedzielę szykuje? Quote
AnnaA Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Wiem, że w niedzielę wybiera się do mnie Monday w odwiedziny do Blanki. Jeżeli ktoś ma jeszcze chęc to serdecznie zapraszam. Quote
bullterrierka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 tula napisał(a):tak, tak nie daj Aniu tutaj nikomu Blanki przezywać:) Blanka - Plamka :eviltong: Quote
Monday Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Mariusz i tak na nią Plamka będzie mówił:diabloti: Oby sunia domek znalazła.... Naprawdę nikt nie dzwoni o nią :( Nie wiem czemu.... Ja ogromnie bym ją chciała, ale cóż poradzić. A wiecie, że ona na rowerzystów nie szczeka....przynajmniej nie szczekała. Na inne szczekające psy też za bardzo nie reaguje - chyba, że są za płotem i na nią szczekają - wtedy nie przepuści... Quote
anhata Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Anno, nas nie będzie. Mama ma katar itd. Zasraziłam ją. A jak psiaki w tę piękną pogodę? Quote
Monday Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Szkoda, że dziś pogoda się popsuła :( Może jeszcze chmurki się rozejdą... Quote
tula Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ja tez żałuję że nie mogę jechac do Ani ale dziś wyjeżdżam na turnus z synem i własnie po drodze zabieram Amelkę od p.Ali. Może w październiku w końcu uda nam sie wszytkim Anię odwiedzić:) Quote
Aimez_moi Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 A ja mysle, ze pomalutku sie znajdzie domek dla Blanki...... jest taka slodka....:):) Quote
Monday Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Dzisiaj będą nowe zdjęcia :) Wieczorem...... Mam nadzieję, że będzie co pooglądać...... Quote
AnnaA Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Pogoda jak widac znacznie się poprawiła, zrobiło się zdecydowanie cieplej. Zapowiadaja też jeszcze złotą, polską jesień w pażdzierniku. Może sie jeszcze przed zima uda spotkac. Dzisiaj czekamy /ja i psy/ na Monday z ew.kandydatką na panią dla Blanki. Quote
wiking042 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 ...Aniu, ...my też przyjedziemy... :oops: Quote
anhata Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ciekawe, jak teraz sytuacja wygląda.. Quote
Aimez_moi Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 anhata napisał(a):Ciekawe, jak teraz sytuacja wygląda.. Tez jestem ciekawa........ Quote
Recommended Posts