Monday Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 I już po odwiezieniu do Anny.... Na początku bardzo niepewnie się czuje...ale później, jak już Ania nam pisała Blanka czuje się lepiej :) A ja się bałam, że może jednak nie jest tolerancyjna dla innych psów, że to tylko na początku jak była taka zastraszona - ale ufff...wszystko dobrze :) Quote
Monday Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 I już rozpoznawanie terenu... Quote
bastis Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 witam fajnie ze dziewczynka juz u AnnA :) i fajnie ze sie dogaduje z innymi ogonkami :) Beatko nie wiem czy jeszcze ci to sie przyda ale przeczytalam ze mialas problemy z ulotka musialam ciut przyciac bo nie bylo to idealnie na A4 gdyby cos bylo nie tak to daj znac a poprawie nie wiem jak to z jakoscia bo nie mialam oryginalu pdf tylko wzielam to ze stronki ale mimo wszystko mam nadzieje ze nie wyjdzie piksloza Quote
wiking042 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Monday napisał(a):I już po odwiezieniu do Anny.... Na początku bardzo niepewnie się czuje...ale później, jak już Ania nam pisała Blanka czuje się lepiej :) A ja się bałam, że może jednak nie jest tolerancyjna dla innych psów, że to tylko na początku jak była taka zastraszona - ale ufff...wszystko dobrze :) (...) Wspaniale, że Blanka jest u Ciebie, Aniu! Jak miło patrzeć na te zdjęcia, co za piękny i dobry zakątek świata! Z tych dwojga jedno jest już w swoim prawdziwym domku. Blanka jest piękna, ulotka super, tylko patrzeć, jak ktoś zadzwoni po sunię. Ktoś bardzo dobry... :multi: Quote
bullterrierka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 zadzwoni na stówkę wczoraj bardzo dużo osób które dostało ulotki mówiło,że Blanka jest piękna jeśli dodamy do tego jej super charakter i metamorfozę jaką przejdzie u Ani to domki się powinny w kolejkę ustawiać ;) Quote
tula Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Dzięki Waszym głosom przytulisko p.Ali Orzechowskiej wygrało jako kandydat dogomanii na przytulisko które ma dostać pomoc w postaci karmy na stronie Krakvet, teraz zaczął sie najważniejszy etap, głosowanie na tej własnie stronie. Bardzo prosze Was o głosy na przytulisko p. Ali bo to dla niej być albo nie być, dzięki Wam może wygrać. Oto instrukcja jak głosować na Krakvecie, zarejestrowanie się na tej stronie zajmuje tylko chwilę a dla p. Ali to szansa jak nigdy. Błagam Was o głosy na jej przytulisko i z góry bardzo dziękuję: Na KrakVecie głosujemy na pozycję siódmą: Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej Instrukcja głosowania w Krakvecie: 1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz"wyślij" 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link 6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2010” 9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 7 (siodmą) "Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej" i klikasz pod ankietą „wyślij”. Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6! Tu bezpośredni link do wątku na kórym jest głosowanie (przegrywamy z Brzegiem:-() http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12503&start=0 Quote
Aimez_moi Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Sliczna jest..... i teraz juz bedzie wesolutka.....:):) Quote
Aimez_moi Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Malenka......hopsaj na spacerek.....:) Quote
bullterrierka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Aniu co słychać u Blanki? Czy coś potrzeba? Quote
bastis Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 hopna pierwsza malenka :) i jak sa jakies telefony?? Quote
Monday Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Cisza:( nikt nie chce tak kochanej psinki :( Quote
bullterrierka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Monday napisał(a):Cisza:( nikt nie chce tak kochanej psinki :( mogliby ją do metra wylosować Quote
Aimez_moi Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 A sunia juz sie zadomowila?.......:):) Quote
AnnaA Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Sunie jest jeszcze bardzo młoda, dzisiaj naraziła się mojej Korze i była drobna awanturka. Wszystko się dobrze skończyło, ale ona do tych najłagodniejszych to nie należy. Ja sobie z gromadą radzę i nie ma problemu. Mam też nadzieję, że Blanka dorośnie. Quote
Monday Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 AnnaA napisał(a):Sunie jest jeszcze bardzo młoda, dzisiaj naraziła się mojej Korze i była drobna awanturka. Wszystko się dobrze skończyło, ale ona do tych najłagodniejszych to nie należy. Ja sobie z gromadą radzę i nie ma problemu. Mam też nadzieję, że Blanka dorośnie. Mówisz o Blance? Blanka i na Nukę fuknęła...ale ostrzegawczo. Nie było żadnego problemu... Quote
bullterrierka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 podnoszę Blaneczkę i przy okazji Magda wyczyść sobie skrzynkę bo nie mogę Ci na PW odpowiedzieć ;) Quote
AnnaA Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Scysja z Korą też trwała moment ale moja Kora nie lubi jak ktoś jej chce spokój zakłócic i stąd był chwilowy problem. Blanka nie chce jeśc! Quote
Monday Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Aniu, a co ty powiesz na karmienie Blanki puszkami, ew tymi batonami z mięsnego? Wiem ,że te batony to żadna porządna karma, ale jak była głodna to zjadła.... A może jedzenie jej nie smakuje? Ona ma purinę? Postaram się ją w niedzielę odwiedzić jeżeli pozwolisz... Quote
wiking042 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Przypominam o głosowaniu - rozsyłajcie maile po znajomych. Wreszcie mamy przewagę, ale to jeszcze nie koniec... http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12503 Quote
elinka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ale jak tam zagłosować? Temat jest zamknięty. Quote
bullterrierka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 rozmawiałam z Anią przed chwilką Blanka nie chce jeść żadnej suchej karmy najbardziej jej smakuje gotowane jedzonko Quote
tula Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 elinka napisał(a):Ale jak tam zagłosować? Temat jest zamknięty. własnie temat został zamkniety, nie wiemy czemu, wszyscy myśleli ze tylko nie można dodawać wpisów a okazało się że głosować także, jeśli cos sie tylko zmieni to będę pisać:roll: A Blanka to wybredna dziewczynka jak widać, i nic dziwnego, jedzonko domowe najlepsze:) Quote
Monday Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 No to rewelacja... Wybrednisia się trafiła !!! W obec tego może na puszki niech przejdzie, przecież Ania nie będzie stała w garach i gotowała codziennie pieskowi ryżu z marcheweczką i mięskiem... Właśnie patrzyłam allegro i nie wiem czy jest sens robić tam ogłoszenia wyróżnione - 24 strony samych wyróżnionych ogłoszeń :( Gumtree ma jednak więcej wyświetleń...no, ale o allegro każdy słyszał, o gumtree niekoniecznie. Nikt nawet o Blankę nie zadzwonił. Tyle ulotek :( Blanusia....gdzie twój dom :( Quote
Recommended Posts