Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo intensywnych .....
:(

Blanula pięlna i mądra.....potrzebuje tylko kogoś kto ją pokocha, bo wtedy i praca idzie szybciej i człowiek wie, że MUSI jakoś pomóc Blance, bo sam się martwi o nią....

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lilith27 napisał(a):
Magda jeśli jest coś potrzebne to Ty pisz lub dzwoń
jeśli mogę .....to na pewno postaram się pomóc

dom :)
z Twoimi dwoma mogłaby zamieszkać....miałabyś już kompletny cyrk w domu:eviltong:

Posted

[quote name='AnnaA']rozliczenie kwiecień:
karma 60 zł
fiprex 10zł
lekcja 18 IV 70 zł
razem 140 zł
było u mnie 133 zł
dostałam od himba 60 zł
Pozostaje u mnie 53 zł
jeżeli możesz to wstaw to do rozliczenia na pierwsza stronę.
.[/QUOTE]

wstawione
.............

Posted

P.Ilona chce zabrac to nieszczęście, ktore jest w radomskim schronie. To czarne, z ubytkiem łapki i rakiem odbytu. Gdybyś mogła coś bliżej o sprawie to prosze popytaj. Pisałam o tym juz do Kasumi i ja też porosiłam o zainteresowanie.

Posted

[quote name='AnnaA']P.Ilona chce zabrac to nieszczęście, ktore jest w radomskim schronie. To czarne, z ubytkiem łapki i rakiem odbytu. Gdybyś mogła coś bliżej o sprawie to prosze popytaj. Pisałam o tym juz do Kasumi i ja też porosiłam o zainteresowanie.[/QUOTE]

Kasumi wie i ma się wywiedzieć wszystkiego i z p. Iloną już ustalić...

Posted

Z konta Blanki zabraliśmy 146zł na uregulowanie rachunku tego oto pieska

Wspomniane o nim w wątku Nutki
http://www.dogomania.pl/threads/205850-Stara-spanielka-z-pochwą-na-wierzchu-ZNALAZŁA-dożywotni-AZYL-szczęścia-NUTKO-!!/page11 post 269.

Pies siedział w schronisku od stycznie. Nie dawał sobie rady - nie ma częsci tylnej łapy, miednica połamana, do tego wiek - 15lat. AnnaA wzięła go na tymczas z docelowym umieszczeniem psiaka w Niemczech u p. Ilony (która szuka również domu dla Blanki, a Nutka ze wspomnianego wątku już u niej jest).
Najpierw piesek był w lecznicy w pankracym, badanie krwi, prześwietlenie, odrobaczenie itp....
wyszło 146zł
Do tego jeszcze dojdąkoszty szczepienia + ewentualne zabiegi piękności, co również będzie pokryte z konta Blanki.
Póki co odejmuję 146zł.

Posted

kochani ruszyła wewnętrzna ankieta dogomani na kandydata do Krakvetu, nasze schronisko kandyduje, bardzo Was proszę o głos dla Radomia, banerek w moim podpisie prowadzi do wątku gdzie można głosować. Wystarczy w ankiecie zaznaczyć Schronisko w Radomiu i kliknąć "głosuję". Z góry dziękuję:)

• 2 weeks later...
Posted

Blanka "łobuzuje" ;) a serio jest po prostu bardzo żywotnym psiakiem! biega, szczeka, je i śpi... no i nie można pominąć tego jak pięknie PAKIETOWO wykonuje komendy :) niestety nadal nie u siebie (chociaż ona pewnie myśli, że tak...) - Magda jeśli faktycznie z FB na bakier i chcesz, żeby czasem pomóc w wydarzeniu pisz śmiało!

Posted

ja gdzieś na FB zrobiłam wydarzenie
pewnie już nieważne :(

Nie wiem co z Blanką :( Ogłoszenia robię, nikt nie dzwoni....
Fajny pies, piszę, że behawiorysta będzie potrzebny, ale finansowo pomożemy....i nic!!!!!

Posted

Ludzie chcą pieska - takiego do przytulania, na spacery, wycieczki, wariacje... ale żeby znaleźć czas na to, żeby z tym psem popracować już gorzej :( jest jedna chętna zakochana w Blance :P i chce ją, żeby nie wiem co! moja współlokatorka - problem taki jak już Ci wspominałam, wynajmowane mieszkanie z właścicielem na zdecydowane NIE (niestety w większości mieszkań tak jest) a do tego kawalerka i często całodniowa nieobecność :( echhhh...
no nic będziemy ogłaszać dalej - dziś jadę do AnnyA postaram się zrobić Blance zdjęcia (co wcale nie jest łatwe :) ) i jeszcze wieczorem albo jutro zrobię jej wydarzenie!

chociaż wydarzenia na FB mają to do siebie, że łatwiej tam o sponsora niż znalezienie DS... ale warto próbować wszędzie!i!

Posted

Dzięki Lizard, że pomożesz...
jak będziesz miała zdjęcia to skopiuję sobie (mam nadzieję, że z FB można)...może te co mam nie są chętnie oglądane?
Wczoraj widziałam gościa z rodezjanem - smacem.
Większy niż Blanka, ale budowa ta sama...pychol też, tylko Blanka uszy ma nieco inne, krótsze!!!

Ale piękny pies był :)

Posted

Mam już kilka zdjęć Blanki - nie powiem modelką to ona nie jest bo zawsze dzieje się coś "ciekawszego" ;) dziś jeszcze popstrykamy - jak będę miała cały pakiet wyślę Ci na maila :)

Posted

lizard napisał(a):
Mam już kilka zdjęć Blanki - nie powiem modelką to ona nie jest bo zawsze dzieje się coś "ciekawszego" ;) dziś jeszcze popstrykamy - jak będę miała cały pakiet wyślę Ci na maila :)

możesz wstawiać na wątek wszystko co masz
w pierwszym poście uaktualnię na której str są zdjęcia....

Posted

ostatnio jak byłam owszem zabrałam aparat... ale bez karty w środku ;/ jadę jutro zawieźć małą sunię - tym razem sprawdzę sprzęt przed wyjazdem! :)