Monday Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Bardzo intensywnych ..... :( Blanula pięlna i mądra.....potrzebuje tylko kogoś kto ją pokocha, bo wtedy i praca idzie szybciej i człowiek wie, że MUSI jakoś pomóc Blance, bo sam się martwi o nią.... Quote
AnnaA Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Bazarek książkowy też nam słabo coś idzie. No trudno. Głową muru nie przebijesz. Quote
Monday Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 dominikabankert napisał(a):a czy ma wydarzenie na facebooku? http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553019076#!/event.php?eid=185585571482010 ale ja na fb rzadko zaglądam Quote
dominikabankert Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 wzielam udzial w wydarzeniu i zaprosilam gosci Quote
AnnaA Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Dziękujemy bardzo dominikabankert. Ja z fb na bakier i z tego co wiem to Monday też. Quote
lilith27 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Magda jeśli jest coś potrzebne to Ty pisz lub dzwoń jeśli mogę .....to na pewno postaram się pomóc Quote
Monday Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 lilith27 napisał(a):Magda jeśli jest coś potrzebne to Ty pisz lub dzwoń jeśli mogę .....to na pewno postaram się pomóc dom :) z Twoimi dwoma mogłaby zamieszkać....miałabyś już kompletny cyrk w domu:eviltong: Quote
AnnaA Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 A Blanka dostała od himby 60 zł. na szkolenie. Zrobię rozliczenie po zakonczaniu kwietnia. Quote
Monday Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='AnnaA']rozliczenie kwiecień: karma 60 zł fiprex 10zł lekcja 18 IV 70 zł razem 140 zł było u mnie 133 zł dostałam od himba 60 zł Pozostaje u mnie 53 zł jeżeli możesz to wstaw to do rozliczenia na pierwsza stronę. .[/QUOTE] wstawione ............. Quote
AnnaA Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 P.Ilona chce zabrac to nieszczęście, ktore jest w radomskim schronie. To czarne, z ubytkiem łapki i rakiem odbytu. Gdybyś mogła coś bliżej o sprawie to prosze popytaj. Pisałam o tym juz do Kasumi i ja też porosiłam o zainteresowanie. Quote
Monday Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 [quote name='AnnaA']P.Ilona chce zabrac to nieszczęście, ktore jest w radomskim schronie. To czarne, z ubytkiem łapki i rakiem odbytu. Gdybyś mogła coś bliżej o sprawie to prosze popytaj. Pisałam o tym juz do Kasumi i ja też porosiłam o zainteresowanie.[/QUOTE] Kasumi wie i ma się wywiedzieć wszystkiego i z p. Iloną już ustalić... Quote
Monday Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 madziak25 - doszły pieniążki od Ciebie dla Blanki... dopisane w pierwszym poście Dziękuję :) Quote
Monday Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Z konta Blanki zabraliśmy 146zł na uregulowanie rachunku tego oto pieska Wspomniane o nim w wątku Nutki http://www.dogomania.pl/threads/205850-Stara-spanielka-z-pochwą-na-wierzchu-ZNALAZŁA-dożywotni-AZYL-szczęścia-NUTKO-!!/page11 post 269. Pies siedział w schronisku od stycznie. Nie dawał sobie rady - nie ma częsci tylnej łapy, miednica połamana, do tego wiek - 15lat. AnnaA wzięła go na tymczas z docelowym umieszczeniem psiaka w Niemczech u p. Ilony (która szuka również domu dla Blanki, a Nutka ze wspomnianego wątku już u niej jest). Najpierw piesek był w lecznicy w pankracym, badanie krwi, prześwietlenie, odrobaczenie itp.... wyszło 146zł Do tego jeszcze dojdąkoszty szczepienia + ewentualne zabiegi piękności, co również będzie pokryte z konta Blanki. Póki co odejmuję 146zł. Quote
dominikabankert Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 ja naprawde bardzo bym chciala aby Blanka miala domek:( Quote
tula Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 kochani ruszyła wewnętrzna ankieta dogomani na kandydata do Krakvetu, nasze schronisko kandyduje, bardzo Was proszę o głos dla Radomia, banerek w moim podpisie prowadzi do wątku gdzie można głosować. Wystarczy w ankiecie zaznaczyć Schronisko w Radomiu i kliknąć "głosuję". Z góry dziękuję:) Quote
lizard Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Blanka "łobuzuje" ;) a serio jest po prostu bardzo żywotnym psiakiem! biega, szczeka, je i śpi... no i nie można pominąć tego jak pięknie PAKIETOWO wykonuje komendy :) niestety nadal nie u siebie (chociaż ona pewnie myśli, że tak...) - Magda jeśli faktycznie z FB na bakier i chcesz, żeby czasem pomóc w wydarzeniu pisz śmiało! Quote
Monday Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 ja gdzieś na FB zrobiłam wydarzenie pewnie już nieważne :( Nie wiem co z Blanką :( Ogłoszenia robię, nikt nie dzwoni.... Fajny pies, piszę, że behawiorysta będzie potrzebny, ale finansowo pomożemy....i nic!!!!! Quote
lizard Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Ludzie chcą pieska - takiego do przytulania, na spacery, wycieczki, wariacje... ale żeby znaleźć czas na to, żeby z tym psem popracować już gorzej :( jest jedna chętna zakochana w Blance :P i chce ją, żeby nie wiem co! moja współlokatorka - problem taki jak już Ci wspominałam, wynajmowane mieszkanie z właścicielem na zdecydowane NIE (niestety w większości mieszkań tak jest) a do tego kawalerka i często całodniowa nieobecność :( echhhh... no nic będziemy ogłaszać dalej - dziś jadę do AnnyA postaram się zrobić Blance zdjęcia (co wcale nie jest łatwe :) ) i jeszcze wieczorem albo jutro zrobię jej wydarzenie! chociaż wydarzenia na FB mają to do siebie, że łatwiej tam o sponsora niż znalezienie DS... ale warto próbować wszędzie!i! Quote
Monday Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Dzięki Lizard, że pomożesz... jak będziesz miała zdjęcia to skopiuję sobie (mam nadzieję, że z FB można)...może te co mam nie są chętnie oglądane? Wczoraj widziałam gościa z rodezjanem - smacem. Większy niż Blanka, ale budowa ta sama...pychol też, tylko Blanka uszy ma nieco inne, krótsze!!! Ale piękny pies był :) Quote
lizard Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Mam już kilka zdjęć Blanki - nie powiem modelką to ona nie jest bo zawsze dzieje się coś "ciekawszego" ;) dziś jeszcze popstrykamy - jak będę miała cały pakiet wyślę Ci na maila :) Quote
Monday Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 lizard napisał(a):Mam już kilka zdjęć Blanki - nie powiem modelką to ona nie jest bo zawsze dzieje się coś "ciekawszego" ;) dziś jeszcze popstrykamy - jak będę miała cały pakiet wyślę Ci na maila :) możesz wstawiać na wątek wszystko co masz w pierwszym poście uaktualnię na której str są zdjęcia.... Quote
lizard Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 ostatnio jak byłam owszem zabrałam aparat... ale bez karty w środku ;/ jadę jutro zawieźć małą sunię - tym razem sprawdzę sprzęt przed wyjazdem! :) Quote
Recommended Posts