Aleksa. Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/193290-Piesek-w-w-typie-jamnika-lub-mix-jamnika-najlepiej-szczeniak?p=15422816#post15422816 założyłam wątek :) Quote
Atomowka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 No mam nadzieję, że Pan coś sobie wybierze i jakiś psiak znajdzie domek. Quote
Aleksa. Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 U Channela wszystko w porządku, rozbrykał się mały:mad::evil_lol: Quote
Aleksa. Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Patrzcie jaki jestem duży :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 i jeszcze parę :razz: Uploaded with ImageShack.us nie uciekaj mi :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us daj mi spać :mad: Uploaded with ImageShack.us taki duuuży jestem :roll: Uploaded with ImageShack.us moje latające uszyy...:evil_lol::loveu: Quote
Wisełka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Boski jest i rośnie jak na drożdżach :loveu: Quote
Aleksa. Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 W e-mailu pisała,że w poniedziałek :( Quote
Wisełka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Aleksandra95 napisał(a):W e-mailu pisała,że w poniedziałek :( W ten najbliższy? Quote
Atomowka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Fajnie,że Channel już spada do domku. Ja natomiast chciałabym coś wiedzieć więcej o tym domku. Gdzie będzie mieszkał, jakie warunki itp Quote
Wisełka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Atomowka napisał(a):Fajnie,że Channel już spada do domku. Ja natomiast chciałabym coś wiedzieć więcej o tym domku. Gdzie będzie mieszkał, jakie warunki itp Z tego co się orientuję to Karola dziś zabiera Channela do siebie :loveu: :loveu: :loveu: A domek dobry :) W Warszawie na Gocławiu, mieszanko 2 pokojowe :p Dużo zieleni dookoła. Na malucha już posłanko czeka ;) Będę prosiła o fotki jak się już troszkę Channel zadomowi ;) No i rzecz jasna o relacje za tydzień bo obecnie Karola na urlopie jest :lol: No szczeniaku dziś twój wielki dzień :loveu: Quote
Atomowka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 No to ciesze się bardzo :) Powodzenia maluszku Quote
Aleksa. Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Naszego niunia już nie ma z nami : ( pojechał ... :) Quote
Wisełka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Ooooooooo i jak wrażenie? W domu pewnie smutno :roll: Quote
Aleksa. Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Wrażenie dobre :lol: w domu smutno jednak był z nami od 7 września ... :( Quote
Wisełka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Trzeba się cieszyć, będzie miał dobry domek :) Za tydzień zacznę gnębić o fotki ;) Quote
Aleksa. Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Cieszymy się cieszymy :) Jutro wstawię zdjęcia z piątku . ;] Quote
BogusiA82 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Witam! W końcu się zapisałam i będę donosić, co u psiaka. Na razie szaleje, rośnie w oczach, gryzie do popadnie, ale też zaczyna się słuchać. Dziś szczepienia i niestety zaczynamy przygodę z "namordnikiem", gdyż na spacerach więcej uwagi poświęca znajdywaniu porzyconych "smakołyków" niż temu, czemu powinien :) Dzięki temu moja mama dała już mu przydomek "kierownik śmietnika", bo stał przy koszu i nikowu nie pozwolił do niego podejść ;) Jutro postaram się wrzucić zdjęcia. Quote
Recommended Posts