Marta67 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Atomowka napisał(a):Taaa jako,że jest wcześniej niż wczoraj to zrozumiałam:) Ale i tak widzę tu kilka sprzeczności Fajny ten maluch jest. Zabierasz go na spacery z Maluchem? Aleksandra95 napisał(a): Z jakim maluchem?:) z Maluchem Amonem chyba :) choć może ja nie zrozumiałam ;) jakich sprzeczności Agata? może postaramy się wyjaśnić te sprzeczności? :) Quote
Aleksa. Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Troszkę urosłem:razz: Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Uploaded with ImageShack.us Buzi? :eviltong: Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Uploaded with ImageShack.us Channel Quote
Atomowka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Słodziak z niego:) OLa no jak to z jakim Maluchem? Niestety ale Azor całe szczęście już Azorem nie jest więc przyzwyczaj się do malucha. Tak Marta bardzo dobrze zrozumiałaś :) Quote
Marta67 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Atomowka napisał(a):Słodziak z niego:) OLa no jak to z jakim Maluchem? Niestety ale Azor całe szczęście już Azorem nie jest więc przyzwyczaj się do malucha. Tak Marta bardzo dobrze zrozumiałaś :) no to się cieszę :) Aleksandra chyba nie może zaakceptować Malucha Amona :P Quote
Aleksa. Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 mogę ,mogę:) Nie chodzę na spacery z Amonem bo nie mam na to czasu mam tyle nauki... Quote
Marta67 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Aleksandra95 napisał(a):mogę ,mogę:) Nie chodzę na spacery z Amonem bo nie mam na to czasu mam tyle nauki... no własnie widać, ze nie!!! :shake: to MALUCH Amon! MALUCH to jego pierwsze imię... :razz: Quote
Wisełka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Jest domek dla Malucha :loveu: :loveu: :loveu: Nie wiem z kim Karola telefonicznie rozmawiała, z Tobą Aleksandra?? :cool3: To moja znajoma i mogę osobiście domek sprawdzić :evil_lol: Czy psinka może być jeszcze ok. 2 tygodni tam gdzie obecnie przebywa?? Quote
Marta67 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Wisełka napisał(a):Jest domek dla Malucha :loveu: :loveu: :loveu: Nie wiem z kim Karola telefonicznie rozmawiała, z Tobą Aleksandra?? :cool3: To moja znajoma i mogę osobiście domek sprawdzić :evil_lol: Czy psinka może być jeszcze ok. 2 tygodni tam gdzie obecnie przebywa?? to dla Malucha czy Channela? bo ja już sama nie rozumiem nic? Quote
Wisełka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Marta67 napisał(a):to dla Malucha czy Channela? bo ja już sama nie rozumiem nic? Przepraszam za zamieszanie, Malucha miałam na myśli szczeniaka, a tu są 2 pieski?? DOM JEST DLA CHANNELA :) Quote
Marta67 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Wisełka napisał(a):Przepraszam za zamieszanie, Malucha miałam na myśli szczeniaka, a tu są 2 pieski?? DOM JEST DLA CHANNELA :) nie ale jak Aleksandra rozmawiała z tą Panią to wyszło jej, że chodzi o Malucha Amona... szkoda, że takie zamieszanie wyszło bo żeśmy się już cieszyli, ze będzie miał dom, który go wszystkiego nauczy i będzie go kochał... ale choć Channelowi się udało... Quote
Wisełka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Tu nw ogóle panuje zamieszanie małe z tymi psami. Psy są 2 a fotki jednego, raz ktoś pisze Channel a ktoś potem Mały... Ja myślałam że to o 1 pieska w ogóle chodzi. Channel to ten na zdjęciu tak?? Bo Karolina w tym sie zakochała od 1go wejrzenia :loveu: Quote
Marta67 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 mały brązowy to Channel, husky to Dora suka Aleksandry a mowa o Maluchu Amonie, który jest jakby pod opieką Aleksandry (mieszka koło właściciela psa) no ale warunki ma nienajlepsze... Quote
Wisełka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 No to dom jest dla Channela na 100% :) Quote
Aleksa. Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 W takim razie Channel czeka do powrotu Pani Karoliny u nas. :loveu:Nie będę mogła się z nim rozstać,ale będę musiała:-( On jest taki kochaniutki śpi na podusi pod kołderką na łóżeczku.:evil_lol: Quote
Wisełka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 No rozstania są ciężkie... u Karoli będzie miał dobrze :) Będą foty i relacje ;) Quote
Aleksa. Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Moja siostra też Karolina :) W takim razie jak chcesz możesz przeprowadzić wizytę .:) Quote
Atomowka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 No to dobrze, że chociaż Channelowi się poszczęściło. Ola pamiętaj o podpisaniu umowy adopcyjnej. Czekamy wobec tego aż na wątku pojawi się Karolina Quote
Wisełka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Atomowka napisał(a):No to dobrze, że chociaż Channelowi się poszczęściło. Ola pamiętaj o podpisaniu umowy adopcyjnej. Czekamy wobec tego aż na wątku pojawi się Karolina Nie wiem czy Karolina sama będzie pisała czy z amoim pośrednictwem, ale spokojnie wyduszę z niej wszystko ;) i zmuszę do robienia dużej ilości fotek :diabloti: Karola wie o umowie, że ma podpisać, wykastrować psiaka za jakiś czas etc :p Quote
Aleksa. Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Czy są podobne szczeniaczki do adopcji jak Channel jest chętny na adopcję takiego pieska. Pan jest z Radomia piesek do bloku. Czekam na propozycję żebym mogła Panu podesłać Quote
Atomowka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Ola takich psiaków jest niestety pełno, musisz poszukać albo pogadaj z Panem dokładnie ( czy zgadza się na wizytę, umowę itp) i załóż wątek na PP Quote
Recommended Posts