Aleksa. Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [FONT=Arial]W pewien zimny, mokry dzień, po Warszawie błąkał się samotny szczeniak. Nie wiedział co się dzieje, miał tylko 3 miesiące. Jednak dobra dusza zabrała go do siebie i tym samym uratowała od tułaczki i śmierci głodowej. Jednak piesek nie może tam zostać, choć jest tak mały i kochany. Choć umie zachować czystość, pokazuje, że musi iść na spacer. Choć pięknie chodzi na swojej różowej smyczce. Ten piesek to Channel, cudowny mały chłopiec, gdyby tylko nie alergia zostałby u znalazcy ale życie pisze różne scenariusze. Więc ten szczeniak szuka domu. Lubi inne psy, uwielbia się bawić. Bardzo podoba mu się łóżko, zwłaszcza spanie na podusi przy głowie właściciela. Ale jego największą miłością jest pełna miska. ;) Ale gdy znajdzie swojego opiekuna to on właśnie wysforuje się na pierwsze miejsce. Dlatego nie czekaj! Weź do siebie Channela, pokaż mu co to miłość, co to dom, ciepłe łóżko wraz z Twoją głową ;). Warunkiem adopcji psa jest zgoda na wizytę przed adopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej z podpunktem o kastracji psiaka w odpowiednim ku temu czasie. Uploaded with ImageShack.us No więc jak na moje oko to ma około 3 mc. Został już wykąpany w szamponie przeciw pchłom było tego,że hoho:crazyeye::crazyeye: skakały normalnie po nim,też zakroplony jest fiprexem. Już umie prawie aportować,szczeka na moją sunię zaczepia ja do zabawy:razz:ogólnie jak każdy szczeniak jest energiczny. A stało się tak,że moja siostra idąc na spotkanie w sprawie pracy widzi małego pieska ,pan przed nią go skopał:-( ona się zlitowała nad nim i zabrała do siebie i na spotkanie nie dotarła:diabloti:od mieszkańców dowiedziała się,że mały błąka się od tygodnia z niego to normalnie same kości były.Zjadł ciasteczka bo to miała tylko ze sobą. A moja 'mądra' siostra idąc do zoologicznego kupić mu smycz i obroże była przekonana,że to sunia:mad::diabloti:i kupiła RÓŻOWĄ SMYCZ:evil_lol::diabloti: po prostu zobaczyła ma cycuszki aaa to dziewczyna:eviltong:no i tak mały jest u nas ale niestety nie może być na zawsze ,ponieważ mój tata ma astmę i niestety się już dusi:-( A szczeniaczek dokładnie został znaleziony na Tarchominie [/FONT] Quote
Marta67 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 cześć mały ;) widzę, że tekst cioci Marty jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ze mnie chwalipięta :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Tak oczywiście cioci Marty:razz: :loveu:,ja taka zdolna nie jestem:roll::evil_lol::evil_lol: Quote
paros Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Ale ślicznota :loveu: Ola zrobie ogłoszenia a do kogo podać kontakt? Quote
Aleksa. Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 ojej Paros dziękuję.:):):)No właśnie nie wiem ,czy do mnie czy do p.Joli ... bo uzgodniłam,że pójdzie pod umowę Pani Joli...ale jest u mnie moja siostra go znalazła:( Quote
zoja. Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 a masz więcej zdjęć Jego Jamnikowatości? :) Quote
Aleksa. Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 postaram się zrobić;p ale on ma taki trochę pyszczek jak jamnik;) a długi to nie jest:) Quote
Aleksa. Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 w górę Channel... jutro postaram się zrobić mu lepsze zdjęcia Quote
Aleksa. Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 PROSZĘ POMÓŻCIE!!! mój tata się dusi strasznie ma astmę i mały może zostać do środy:( Quote
zoja. Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Aleksandra, do ogłoszeń potrzebna jest treść, dane kontaktowe i zdjęcia -inaczej nie da rady.. Quote
Aleksa. Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 tekst jest na pierwszej stronie,zdjęcie jest, innego nie mam na razie dobrego, 510-516-082 aleksandra_ptaszek95@wp.pl Quote
Aleksa. Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 jak to?:( zaraz spróbuje je wstawić Quote
paros Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Channel na allegro :lol: http://allegro.pl/show_item.php?item=1228842024 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Aleksa. Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Dziękuję PAros:multi::loveu: Quote
paros Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Channel ma też ogłoszenia na wielu forach w necie :lol: I co?? Quote
Aleksa. Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Dziękuję,ani jednego telefonu:( Quote
Atomowka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ola maluch jest u Ciebie? Jak to możliwe, że Twój tata na uczulenie na Channel a na Waszą sukę nie ma? Czy ja już jestem nieprzytomna i źle kojarzę? Quote
Marta67 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 może ja odpowiem? ;) po 1. jest to chłopczyk więc Channela ;) ale to tylo taka mała uwaga, o tej porze każdy może się mylić ;) 2. Dora (czyli pies Aleksandry) mieszka na dworzu, a Channel w domu z nimi teraz w nocy, bo w ciągu dnia na dworzu jeśli niczego nie pokręciłam ;) Quote
Aleksa. Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Tak moja sunia Dora mieszka na dworze tylko jak ma cieczkę jest w domu u mnie w pokoju. Mały w dzień przebywa z Dorką a na noc śpi z moją siostrą. Rozumiesz Agata?:) Quote
Atomowka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Taaa jako,że jest wcześniej niż wczoraj to zrozumiałam:) Ale i tak widzę tu kilka sprzeczności Fajny ten maluch jest. Zabierasz go na spacery z Maluchem? Quote
Recommended Posts