marra Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Nie ma to jak przerwę w pracy wykorzystać na podnoszwenie wątków :D hopciaj !! ;) Quote
marra Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Reksio łobuzuje a jakże ! :) jeszcze nic konkretnego nie wiem w sprawie...no wiadomo jakiej(nie będziemy zapeszać) ale jak tylko Formica da znać co i jak, szybciutko napiszę :) Quote
paulinken Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 marra napisał(a):Reksio łobuzuje a jakże ! :) jeszcze nic konkretnego nie wiem w sprawie...no wiadomo jakiej(nie będziemy zapeszać) ale jak tylko Formica da znać co i jak, szybciutko napiszę :) No mam nadzieję!:mad::lol: Quote
marra Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Podniosę wątek bo nic jeszcze nie wiem :( Quote
marra Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Reksio już wykastrowany ! pewni Państwo interesuja sie nim bardzo mocno, chcą go zabrać :D więc są duże szanse na szczęśliwe zakończenie :) Quote
paulinken Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 marra napisał(a):Reksio już wykastrowany ! pewni Państwo interesuja sie nim bardzo mocno, chcą go zabrać :D więc są duże szanse na szczęśliwe zakończenie :) No to czekamy, happy endy zawsze mile widziane :D Quote
conceited Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 i ja podczytuje...i zapytuje ... jak z domkiem ?:) Quote
marra Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Reksiu chyba pójdzie do nowego domku :D Quote
marra Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 paulinken wybacz, ale wiem tylko tyle :( Napisałam Asi maila żeby napisała kilka słów ale jakoś cisza, a Formica jest zabiegana zalatana:( jak tylko będę wiedziala coś więcej napewno dam znać, jakoś wszyscy się chyba zmówili w tej ciszy :) narazie proszę żeby chociaż czasem podnieśc wątek :( Quote
beataczl Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 paulinken napisał(a):No to podniosę :) i ja zagladam, czy jakies wiesci... trzymam oczywiscie kciuki , mocno!!!! Quote
marra Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Uffffffff czekanie i nie zapeszanie opłacało się :multi: Reksio pojechał wczoraj do nowego domu:loveu: Mam nadzieje że znalazł wkońcu swoje miejsce na ziemi i będzie szczęśliwy, jeżeli nowi właściciele wyślą jakieś fotki napewno wstawię, a tymczasem baaaaardzo Wam dziękuję, za to że byliście, jesteście, podnosicie, zaglądacie i wspieracie :loveu: Quote
beataczl Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 wspaniala wiadomosc!!! cudnie, ze Reksiu juz w domku :multi::loveu: Quote
marra Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 paulinken napisał(a):Superowo! A skąd ten domek? :) Domek z Katowic :) bardzo się ciesze :) Quote
Recommended Posts