Avante Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/192439-Myśliwy-wyżeł-czeski-fousek-w-schronisku-w-Krakowie Quote
abero Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Fajnie, że ktoś założył wątek temu smutnemu psiakowi. Zajrzałam na forum wyżła na dogo: niewiele tam się dzieje. Na stronie wyzelkowo. pl forum "w potrzebie" wydaje się martwe. Może na wyzly.pl ? Nie mam więcej pomysłów, do kogo uderzyć, ale myślę w przypadku 9 letniego psa, to musi byc miłośnik rasy. No i wyżły najłatwiejsze w prowadzeniu nie są. Quote
Avante Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Mysliwy ma już ogłoszenia.Bedziemy walczyć,pies jest bardzo sympatyczny ,chociaż w kojcu jest smutny. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1224258287 Quote
paoiii Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 dobrze że w końcu ktoś myśliwemy wątek założył, naprawde cudne psisko! :) Quote
Julian Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Myśliwy jest w szpitaliku.Miał zabieg likwidacji entropium na oba oczka. Wyprowadzony na spacer jest wesoły,bawi się i skacze,zaskoczył mnie ,jest odmieniony!!! Chylę czoła przed schroniskiem ,że wykonuje takie zabiegi! Quote
paoiii Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 była dzis z nim na spacerze jedna z wolontariuszek, no poprostu inny pies! radości w nim co nie miara :D! Quote
paoiii Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 byłam dziś w schronisku, Myśliwy juz na boksach ogólnych.. Quote
Julian Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Mój kochany starszy pan już zdrowy! A ja będę dopiero w przyszłym tygodniu,szkoda! Quote
paoiii Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 jeśli jest do wyprowadzania??? to wezme go w piątek, sobotę lub niedziele :) Quote
Julian Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Z nim nie ma żadnego problemu ,ale nie wiem z kim i gdzie na boksach ogólnych jest obecnie! Quote
paoiii Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 ja wiem widziałam go, tylko chciałam się upewnic :) to pojade moze jakies zdjecia porobie :) Quote
Julian Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Do tej pory był w boksach(tam gdzie jest Wafel) ze starszym owczarkowatym,całkiem ok.Dzięki!!!!! Jestem w przyszłym tygodniu. Quote
paoiii Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Byłam dziś u myśliwego wprawdzie był tylko na 15 minutowym spacerze ale zawsze to coś :) bardzo grzecznyyy nadal jest z wilczyrowatym psiakiem na G7 kilka zdjec niestety strasznie się wiercił :D dlatego są tragicznej jakości.. ;/ Quote
paoiii Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 byłam ale tez na chwile... to taki duzy wilczurowaty z poszarpanym uchem troche (większy od wafla) byłam tam niedaleko wybiegów bo wychodziłam tyłem jako ze blizej i była 16.45 wiec tez nie chciałam robic tam zamieszania, pochodziłam z kazdym po trochu :) Quote
agamika Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 nooo :P to masz wybaczone "klony" za to , bo wszyscy sie Mysliwym zachwycają a dziadzio siedzi taki odepchnięty biedny Quote
paoiii Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 agamika napisał(a):nooo :P to masz wybaczone "klony" za to , bo wszyscy sie Mysliwym zachwycają a dziadzio siedzi taki odepchnięty biedny hahahaa ale ten drugi tez milusiński, taki wielgachny powolny misio :P Quote
Julian Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Dzięki Paoii!!!! Agamika-ktoś się interesuje Myśliwym? Quote
agamika Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 tzn ja wszytko wyzłowate zawsze "podrzucam" wariatkom od zaprzęgów ( tzn nie zeby Mysliwego miały zamiar do "sanek" przypinać ) bo nie raz do nich ludzie sie zgłaszają po określona grupe psów. TAk wiec one o Mysliwym już daaawno wiedza, te zdj które Ci podsyłałam to właśnie pod ich kątem robiłam Quote
paoiii Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Julian napisał(a):Dzięki Paoii!!!! Agamika-ktoś się interesuje Myśliwym? Nie ma za co, powiem nieśmiało ze jakas znajoma jednej z wolontariuszek własnie wybudowała dom i ponoc sie zastanawiają nad psiakiem, podesłałam jej linki do wątków i mają go "rozpatrzyć" :) ale nie robie wielkich nadziei bo to nic pewnego Quote
Julian Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Dzsiaj wyprowadzałam Myśliwego i gardło mi się ścisnęło jak go zobaczyłam.Podszedł do mnie tym swoim znowu przestraszonym krokiem z miną smutku na pysiu,tylne łapy całe dygotały.... Ogłosiłam go na wszystkich portalach wyżełkowych http://legawce.com/forum/viewtopic.php?f=56&t=414&p=4522#p4522 http://www.wyzly.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1704 http://e-wyzel.pl/forum/viewtopic.php?t=571&sid=121f5e0be01845a86ddda6436ec0715b Było allegro i ogłoszenia i nic ogólna cisza. Jestem rozczarowana podejściem forum zajmującym się wyżłami.Tam nic się nie dzieje.Tylko ludzie tacy jak ja zgłaszają te wyżłowe bidy i cisza.Po co one wogóle istnieją ,tylko strata czasu nasza na wpisy ,czasu ,który można by poświęcić psu!!! Brakuje mi pomysłu ,gdzie uderzyć aby znaleść mu dom:oops: Quote
agamika Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 ciii ;) tzn nie wieim jak tam na forach wyżlich , ale zaprzegowe "dziewczyny" o Mysliwym pamiętają- tylko ze jest problem z "wysłaniem" do domu młodego cudnego łagodnego Cypiska, a co dopiero "starszaka" .. być może po 2 października cos sie wyklaruje, ale na razie to zbyt wcześnie na to by cokolwiek "wyrokować" czy nadzieje niepotrzebnie robić .. Quote
Recommended Posts