Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajnie, że ktoś założył wątek temu smutnemu psiakowi. Zajrzałam na forum wyżła na dogo: niewiele tam się dzieje. Na stronie wyzelkowo. pl forum "w potrzebie" wydaje się martwe. Może na wyzly.pl ? Nie mam więcej pomysłów, do kogo uderzyć, ale myślę w przypadku 9 letniego psa, to musi byc miłośnik rasy. No i wyżły najłatwiejsze w prowadzeniu nie są.

Posted

Myśliwy jest w szpitaliku.Miał zabieg likwidacji entropium na oba oczka.
Wyprowadzony na spacer jest wesoły,bawi się i skacze,zaskoczył mnie ,jest odmieniony!!!
Chylę czoła przed schroniskiem ,że wykonuje takie zabiegi!

Posted

Byłam dziś u myśliwego wprawdzie był tylko na 15 minutowym spacerze ale zawsze to coś :) bardzo grzecznyyy nadal jest z wilczyrowatym psiakiem na G7
kilka zdjec niestety strasznie się wiercił :D dlatego są tragicznej jakości.. ;/

Posted

byłam ale tez na chwile... to taki duzy wilczurowaty z poszarpanym uchem troche (większy od wafla) byłam tam niedaleko wybiegów bo wychodziłam tyłem jako ze blizej i była 16.45 wiec tez nie chciałam robic tam zamieszania, pochodziłam z kazdym po trochu :)

Posted

agamika napisał(a):
nooo :P to masz wybaczone "klony" za to , bo wszyscy sie Mysliwym zachwycają a dziadzio siedzi taki odepchnięty biedny

hahahaa ale ten drugi tez milusiński, taki wielgachny powolny misio :P

Posted

tzn ja wszytko wyzłowate zawsze "podrzucam" wariatkom od zaprzęgów ( tzn nie zeby Mysliwego miały zamiar do "sanek" przypinać ) bo nie raz do nich ludzie sie zgłaszają po określona grupe psów. TAk wiec one o Mysliwym już daaawno wiedza, te zdj które Ci podsyłałam to właśnie pod ich kątem robiłam

Posted

Julian napisał(a):
Dzięki Paoii!!!!
Agamika-ktoś się interesuje Myśliwym?

Nie ma za co, powiem nieśmiało ze jakas znajoma jednej z wolontariuszek własnie wybudowała dom i ponoc sie zastanawiają nad psiakiem, podesłałam jej linki do wątków i mają go "rozpatrzyć" :) ale nie robie wielkich nadziei bo to nic pewnego

Posted

Dzsiaj wyprowadzałam Myśliwego i gardło mi się ścisnęło jak go zobaczyłam.Podszedł do mnie tym swoim znowu przestraszonym krokiem z miną smutku na pysiu,tylne łapy całe dygotały....
Ogłosiłam go na wszystkich portalach wyżełkowych
http://legawce.com/forum/viewtopic.php?f=56&t=414&p=4522#p4522
http://www.wyzly.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1704
http://e-wyzel.pl/forum/viewtopic.php?t=571&sid=121f5e0be01845a86ddda6436ec0715b
Było allegro i ogłoszenia i nic ogólna cisza.
Jestem rozczarowana podejściem forum zajmującym się wyżłami.Tam nic się nie dzieje.Tylko ludzie tacy jak ja zgłaszają te wyżłowe bidy i cisza.Po co one wogóle istnieją ,tylko strata czasu nasza na wpisy ,czasu ,który można by poświęcić psu!!!
Brakuje mi pomysłu ,gdzie uderzyć aby znaleść mu dom:oops:

Posted

ciii ;) tzn nie wieim jak tam na forach wyżlich , ale zaprzegowe "dziewczyny" o Mysliwym pamiętają- tylko ze jest problem z "wysłaniem" do domu młodego cudnego łagodnego Cypiska, a co dopiero "starszaka" .. być może po 2 października cos sie wyklaruje, ale na razie to zbyt wcześnie na to by cokolwiek "wyrokować" czy nadzieje niepotrzebnie robić ..