Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dwa moje psy w lipcu dostaly po 4 CACe w tym po dwa z miedzynarodowki i po dwa z krajowki. Podobno teraz nie trzeba juz odleglosci czasowej - chyba zostalo to wprowadzone od letnich nocnych wystaw w Splicie a ja wlasnie tam bylam. Czy to pewna informacja?- tak pisze w katalogu ale chcialbym byc pewna na 100%. I druga sprawa- prosze o maila jesli ktos dysponuje do organizacji kynologicznej w Chorwacji zebym mogla wyslac karty ocen- skany- i prosic o wystawienie championatu. Z gory dziekuje za te informacje

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
A czy ktoś się orientuje czy za 2 ZW MŁ można uzyskać ich młodzieżowy championat?

Niestety wymagaja 3 chyba ze na Listopadowym Zagrzebiu robia promocje :)

Posted

jeszcze nie wyslalam bo wlasnie nie mialam adresu mailowego. Ale znalazlam juz. Wlasnie w pierwszym poscie pisalam ze nie moglam w znalezc adresu. Ale w koncu mi sie udalo. Bo tu chyba nikt tego maila do nich nie mial.

Posted

ma napisał(a):
jeszcze nie wyslalam bo wlasnie nie mialam adresu mailowego.

wnioski o championat wysyła się do Saśa Hrs adres:
clanarine@hks.hr

do ch hr potrzeba 4 x cac w tym 2 z międzynarodówki, od 3 róznych sędziów, bez odstępu czasowego, ale oststni cac musi być zdobyty po listopadzie 2009 r.
dla ras użytkowych - 3 x cac + użytek
do j ch hr potrzeba 3 x j cac , od 2 róznych sędziów, jeden j cac może być zastąpiony cac-em jeśli pies otrzymał go poniżej 18 miesiąca

Posted

My dostałyśmy potwierdzenie championatu ;) Takie zwyczajne z drukiem, na którym napisano, że jeśli chcemy dyplom to należy wpłacić 20 Euro ;)

• 3 weeks later...
Posted

My już dostaliśmy championat :multi:
Wysyłałam karty ocen od razu z dowodem wpłaty pocztą.
Pierwsze przyszło potwierdzenie w kopercie, a za ok.2-3 tygodnie wielka czarna tuba z dyplomem, rozmiarów intera tylko na dużo grubszym papierze. :oops: